Representable tagrender på Østerbro

Dette indhold er sponsoreret

Østerbro er et af Københavns skønneste og grønne områder. På østerbro finder man tilmed nogle af de smukkeste beboelser. Fælles for mange af ejendommene på østerbro, foruden deres skønhed, er, at mange af dem er af ældre dato. Derfor er det endnu vigtigere at passe på dem og vedligeholde dem. Boligens ydre er desuden det første indtryk for gæster og forbipasserende, hvilket kan være grund til at huske rensning og støvsugning af tagrender.

Derfor har vi brug for tagrensere

Efteråret er en smuk årstid, hvor vinden gradvist bliver koldere og klarere, mens farverne skifter i naturen såvel som i gadebilledet. Det betyder også, at træer smider deres blade for at gøre klar til at gå i vinterdvale og udvikle nye spirer. Derfor kender vi ikke blot efteråret som en smuk årstid, men også en årstid, hvor vi bruger ekstra meget tid på at feje fortove og indkørsler for nedfaldne blade. Et sted, hvor vi sjældent bemærker de nedfaldne blade er i vores tagrender. Ude af syn, ude af sind. Desværre betyder dette, at tagrender kan blive tilstoppede og på sigt ødelagte. Tagrensere kan heldigvis løse denne penible situation, og det er muligt at finde rensning af tagrender på Østerbro.

Sådan arbejder de

Tagrensere tilbyder forskellige services. Tilstoppede tagrender kan fikses enten gennem tagrenseres rensning eller støvsugning af tagrender. Derudover reparerer tagrensere også ødelagte tagrender, hvis dette er tilfældet. Således kan du slå to fluer med et smæk, hvis du har brug for at få renset dine tagrender for alverdens mos, blade, fuglereder for bare at nævne nogle få eksempler på skidt i tagrender. Desuden tilbyder tagrensere også at støvsuge tilstoppede nedløbsbrønde. Nedløbsbrønde er lige så væsentlige at rense som tagrender, da alt nedfald i sidste ender havner dér.

Dette kan du ellers gøre for at holde husets pænt

Du kan selv bidrage til at holde dit hus pænt og i stand. For eksempelvis kan små alger udbrud nedkæmpes med algemiddel til tage, som du kan købe i diverse byggemarkeder. Husmure bliver med tiden også beskidte af støv og pollen, som binder sig fast til murerne. Ved at påføre et rengøringsmiddel på husmurene kan du opløse selv det mest genstridige skidt. Lad rengøringsmidlet sidde på husmurene i et stykke tid, før du til sidst spuler det hele af med en ganske almindelige haveslange. Højtryksrensere er altså ikke nødvendigt for at rengøre husmure, og derfor kan du nemt selv bruge en weekend på at shine din boligs facade op.