Romantisk kroophold i historiske omgivelser

Dette indhold er sponsoreret

Trænger du til et afbræk fra den travle hverdag? Måske det er længe siden, at din partner og dig har haft nogle dage til kvalitetstid. Hvorfor ikke besøge en af Danmarks mange kroer? Over hele Danmark er der placeret mange hyggelige kroer, som giver anledning til et dejligt weekendophold, med en du har kær. Hvis du trænger til ro og en weekend med fordybelse, så læs med i artiklen herunder, og lad dig blive inspireret til din næste get away.

Nostalgisk bindingsværk

De danske kroer har noget romantisk og nostalgisk over sig, og ofte mange år på bagen. Bygningerne står stadig smukt med bindingsværk, små skæve vinduer og en indretning, som lægger op til en pause fra den travle hverdag. Modsat mange hoteller, så ligger de danske kroer ofte i nærheden af smuk natur, hvor det for alvor er muligt at komme helt ned i tempo. Der har været kroer i Danmark siden 1300-tallet, og mange af dem står endnu. De mange kroer kan også betragtes som en seværdighed, da de alle er en del af den danske historie.

Tid til et ophold med nærvær

Når den ene dag tager den anden, så er det en oplagt mulighed at tage på et romantisk kroophold på en af Danmarks mange kroer. Trods kroernes klassiske bindingsværk, så de alle efterhånden blevet renoveret indvendigt, og indrettet med en dejlig seng og andet interiør, som passer ind til kroen. Enkelte kroer har endda specialiseret sig i romantiske ophold. Her er rosenblade på sengen og champagne ved ankomst, kun er starten på den perfekte weekend for dig og din partner. Sådanne ophold kan med fordel kombineres med wellness og god mad, som giver anledning til fordybelse og nyskabt energi. Nogle af landets mest populære kroer kan i dag tilbyde spa og wellness, hvor der er fokus på velvære.

Weekendprogram

Et ophold på en kro vil oftest kunne bestå af ankomst sidst på eftermiddagen, med champagne på værelset, efterfulgt af eftermiddagskaffe. Herefter vil i have tid til at hvile jer på værelset, inden i skal have serveret en lækker aftensmad med god vin til. Næste morgen vil starte med en god morgenmad, inden i enten skal nyde den omkringliggende natur eller nyde spa- og wellnessfaciliteter. Dagen vil slutte med en romantisk gourmet middag, inden i igen vil trække jer tilbage på værelset og falde til ro inden afgang morgen efter.