Sådan afskærmer du din have

Annonce:

Når du har en have, er der flere fordele ved at afskærme den på den ene eller den anden måde. Du skaber nemlig noget læ, men samtidig får du lidt mere privatliv, fordi din have ikke er helt åben.

Men hvordan kan du egentlig afskærme din have?

Afskærm din have med et hegn eller en hæk

Når du gerne vil afskærme din have, har du hovedsageligt to muligheder. Du kan enten gøre det med et hegn eller med en hæk. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, så du skal finde ud af, hvad der passer bedst til dig og din bolig.

Når du planter en hæk, tager det tid, før den vokser sig stor og fyldig. Til gengæld står du lige pludselig med en rigtig flot, grøn hæk, der skærmer din have af. En hæk kræver en vis form for vedligeholdelse, men det er forskelligt fra hæk til hæk, hvor meget tid du skal bruge på det.

Hvis du vælger et hegn, er din have skærmet af fra den ene dag til den anden. Du behøver ikke at vente på en hæk, der skal vokse sig stor. Et hegn kræver også noget vedligeholdelse, fordi det enten skal males eller have olie en gang imellem.

Find et hegn der passer til din have

Der findes rigtig mange forskellige hegn, så du kan nemt finde et, der passer til netop din have og bolig. Du kan f.eks. vælge et flot raftehegn, der er lavet af lækre materialer, så det holder i lang tid. Hos Lemming Hegn finder du et bredt udvalg af hegn til din have, hvis du bor i Silkeborg i Midtjylland.

Du kan finde hegn i mange forskellige materialer, men du har altid den mulighed, at du kan male dit hegn, så det bliver lige præcis, som du ønsker det.