boligindretning-inspiration

Sådan får du gode idéer til din boligindretning

Trænger din boligindretning i dit hjem til et pift, men mangler du alle de gode idéer til, hvordan du skal få indretningen op på det næste niveau, så vil vi i dette skriv forsøge at sætte din kreativitet i gang ved at komme med inspiration. Vi kender til problemstillingen; det er ikke altid lige nemt at få de gode idéer, men med den rette mængde inspiration og et par gode tips og tricks, bør vi formå at sætte din hjerne i gang med at producere idéer til din boligindretning.

Find inspiration til boligindretning på de sociale medier

Der findes tonsvis af fantastisk inspiration til boligindretningen på diverse sociale medier. Her vil du kunne se billeder fra andres hjem og dermed have mulighed for, i dine tanker, at forestille dig samme opstilling i dit eget hjem. Det er en fantastisk måde at få kreeret nye idéer på, og så koster det ikke noget. Eksempler på sociale medier kunne være:

  • Pinterest – Masser af fantastiske billeder fra brugerne.
  • Instagram – Søg efter tags såsom boligindretning eller indretning – og du vil lynhurtigt blive eksponeret for en masse materiale.
  • Facebook – Find diverse indretningsgrupper, hvor du kan komme med feedback på andres indretning.

Man skal huske på, at ens boligindretning ofte afspejler, hvem man er i virkeligheden. Derfor er det vigtigt at have in mente, inden man investerer i nye møbler eller inventar.

Benyt dig af de mange boligblogs

Hvis ikke du allerede følger nogle af de mange blogs om boliger, så er det på høje tid at gøre det. Her vil du dagligt få spændende indlæg omkring netop boligindretning, som kan sætte gang i dine tanker og dermed idéer til dit eget hjem. Hvis du interesserer dig for indretning generelt, så er disse blogs fantastiske til boliginspiration. Bloggerne har ofte en stor passion inden for netop dette emne, hvilket også skinner igennem i indlæggene.

Boligblogs kan både findes her i Danmark og i udlandet. Vi anbefaler at finde 2-3 gode blogs i Danmark og samme antal i udlandet, så du kan få lidt inspiration fra forskellige stilarter. Du behøver blot foretage én søgning, hvorefter de første mange blogs vil blive eksponeret for dig. Benyt dig eventuelt af muligheden for at tilmelde dig nyhedsbrevene på de enkelte sider, så du aldrig går glip af en opdatering.

Den gode boliginspiration er aldrig mere end ét klik væk. Det kræver blot, at man kigger de rigtige steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *