Sådan gør du din bolig bedre

At vores bolig betyder rigtig meget for os, kommer ikke som nogen stor overraskelse. Hvad der måske i stedet kan overraske, er de mange muligheder for at sætte et nyt præg på hjemmet. Har du eksempelvis boet i din bolig i mange år, kan dens ind- og udvendige indvendig muligvis være yt og trænge til nyt. Læs med her og få inspiration til, hvordan du giver hjemmet et moderne touch.

Døre og vinduer er nok noget af det, de fleste først lægger mærker til, når de ser en bolig. Disse fuldender nemlig husets generelle stil og stemning, og samtidig får døre og vinduer huset til at skille sig ud fra naboernes. Hvis du for alvor vil gøre din bolig til en endnu bedre udgave af sig selv, kan du med eksempelvis skifte vinduer og døre ud med nogle nye af slagsen. At udskifte vinduer og døre er ikke noget, som man bare uden videre kaster sig ud i, da der ofte er forskellige faktorer, som er vigtige at være opmærksomme. Der er nemlig en række krav til vinduer, hvor de blandt andet skal kunne leve op til reglerne om energi og isolering.

Hos SparVinduer finder du et stort udvalg af døre og vinduer. Uanset om du eksempelvis leder efter bondehusvinduer, sidehængte vinduer, facadedøre eller terrassedøre, så finder du med stor med stor sandsynlighed de materialer, du mangler til din bolig.

Nyt lys på tilværelsen

Som husejer gør du dig sikkert mange overvejelser om alt fra sofaborde og tallerkner til gulvtæpper og det rette TV. Boligindretningen siger nemlig meget om vores personlighed, og derfor er der også ofte mange overvejelser forbundet hermed. Belysning er vel nok noget af det vigtigste i vores hjem. Belysning har nemlig den primære funktion, at skulle lyse vores rum op, men derudover kan lys også have en særlig æstetisk effekt. Lys er nemlig ikke bare lys, og der er blandt andet stor forskel på det skarpe lys, du har brug på over skrivebordet i modsætningen ved sofabordet, der gerne må give en særlig hyggelig stemning.

Indendørs belysning er en hurtig og nem måde at ændre udtrykket i din indretning. Indbygningsspots kan eksempelvis være den perfekte løsning, når du vil have en diskret og behagelig belysning i dit hjem, mens en bordlampe kan bidrage til en lys idé ved arbejdsbordet. Når du vælger belysning kan du med fordel vælge en model, der skaber et nyt og spændende blikfang samtidig med, at den passer til din personlige smag. Du kan se et bredt sortiment af indendørs belysning ved at klikke her, hvor du blandt andet kan finde alt fra spotlights og LED-lamper til loftlamper og børnelamper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *