Sådan gør du dit hjem funktionelt

Annonce:

Bor du og din familie i en bolig, som ikke er på mange kvadratmeter, så kan det være en fordel med et hjem, som er funktionelt. Her handler det om at være kreativ og tænke ud af boksen, for at gøre plads til alle dine behov, som du ønsker i et funktionelt hjem. Det skal både være plads til alle jeres ting, plads til børnene kan lege og plads til at du kan trække dig tilbage og slappe af. Det er kun fantasien der sætter grænser for dine kreative udfoldelser. Det kan også være du har god plads i hjemmet, men bare ønsker at nogle ting kunne blive mere funktionelt. Det kan være du ønsker at gøre hverdagen lidt lettere og investere i en vandhane fra www.akvatur.dk, som gør, at du kan fylde gryden med kogende vand direkte fra hanen. På den måde bliver madlavningen let som en leg og du sparer en masse tid, som du kan bruge på din familie i stedet for. Så står du og mangler nogle gode ideer til, hvordan du kan gøre dit hjem mere funktionelt, så kan du læse med her, hvor du får tre gode ideer til et funktionelt hjem.

Smart opbevaring

Savner du opbevaringsplads i dit hjem, så kan det være en fordel at søge opad, da det kan være en god ide at udnytte den plads som løber hele vejen rundt over dørkarmene. Her kan man vælge at sætte hylder op hele vejen rundt, så man får udnyttet den plads, som man normalt ikke vil bruge. På den måde får du skabt plads til alle de ting som ikke kan være på loftet, og er du typen som godt kan lide at læse, er der nu en mulighed for at få plads til det hele. Dette gør at man får udnyttet alt plads både oppe og nede, så hele væggen er i brug.

Inddel rummet

Hvis man savner et ekstra rum i ens bolig, så kan det være en ide at lave to værelser i et. Det kan du lave enten vi at sætte et møbel, som går ud fra en af rummets vægge, som helt naturligt skaber en opdeling af rummet. Du kan også vælge at indsætte en rumdeler, som går fra gulv til loft. På den måde har du gjort et værelse mere funktionelt ved at dele det op, som dermed giver plads til, at to børn vil kunne bruge værelset.

Reolvæg samler rummet

Med en bred reolvæg i stuen er med til at samle rummet. På reolvæggen er der plads til alt slags nips, bøger og andre sager, som du godt kunne tænke dig at have stående fremme. Ved at du gør reolvæggen personlig med alle dine ejendele, er med til at give hele rummet et roligt og hyggeligt udtryk. Derudover tilføjer vægreolen og en masse farve, så du kan indrette resten af stue med mere enkle møbler, så du fortsat fastholder det rolige indtryk i rummet. Med en reolvæg, har du udnyttet alt pladsen samtidig med at det kan tilføre et bestemt udtryk til rummet.