Sådan indretter du soveværelset med kommoder

Annonce:

Kommoder på soveværelset er en genial opbevaringsløsning for dig, der elsker at organisere dit tøj, dine sko og tasker. Det hjælper med at give et godt overblik med de rummelige skuffer, der er i kommoder. Kommoder kan bruges i alle rum, hvorfor de er yderst populære og brugbare i boliger.

I denne guide får du tips til, hvordan du kan indrette kommoder i god kvalitet på soveværelset. Der kan nemlig være mange overvejelser, hvorvidt du er på udkig efter en smal, bred, stor, lille eller høj kommode til værelset.

Organiser bedre med kommoder med skuffer

En af de største fordele ved kommoder er, at det giver dig mulighed for at organisere dine ting på en overskuelig måde. Der er intet bedre end at åbne en skuffe, som giver dig det fulde overblik over dit tøj. Typisk fordeler du undertøj, strømper, bluser mm. for sig selv, så du lynhurtigt kan finde tøj frem, når du skal ud af døren om morgenen.

Kommoder er også gode at have stående, hvis du har brug for opbevaring til små ting. Det kan eksempelvis være på badeværelset eller entreen, hvor det er rart og nyttigt at have en smal kommode til småting. Kommoder kan hurtigt indebære alt det, som du ikke ved, hvad du skal gøre af ”nu og her”.

Kommoder til lejligheder og skråvægge

Kommoder er særligt oplagte, hvis du bor i lejlighed, en mindre bolig eller har rum med skrævægge. I disse tilfælde er det ikke altid muligt at have plads til et stort skab, fordi de fylder meget i rummet og tager en del gulvplads.

En kommode udnytter således kvadratmeterne bedre, fordi der kan være en masse tøj i skufferne, og du har mulighed for at placere ting ovenpå kommoden. På den måde kan der pludselig være en del i og på en kommode.

Derfor er kommoder et godt opbevaringsmøbel

Kommoder er gode opbevaringsmøbler, fordi de er rummelige og fås i mange forskellige varianter. Det vil sige, at du altid kan finde en kommode, som vil passe til dig, din smag og din indretning.

De fås i forskellige farver, materialer og størrelser. Du kan ligeledes finde forskellige antal skuffer, som kommoden skal indebære. Nogle synes eksempelvis, at det er rart med en kommode, hvor der er en kombination af små og store skuffer.

Det smarte ved en kommode er også, at du kan sagtens indrette det på en stilfuld og flot måde. Du kan sætte et spejl over kommoden på væggen eller have pæne opbevaringskasser på kommoden for at give det et mere stilfuldt udtryk.

Det er også muligt at hænge guirlander eller lyskæder over kommoden for at skabe en hyggelig stemning og lade møblet integrere i selve indretningen, så det ikke føles som et praktisk og nødvendigt opbevaringsmøbel.

Hvilken kommode skal du vælge?

Der findes et væld af forskellige kommoder på markedet i dag, og de fleste passer til soveværelset. Hvilken du skal vælge, afhænger meget af dit behov, gulvplads og størrelse på kommoden.

Du kan finde masser af inspiration til konkrete bud på møbler på denne hjemmeside, hvor du kan læse om guides og anmeldelser på forskellige kommoder. Kommoder, der både kan bruges på soveværelset såvel som børneværelset.

De fleste går efter en klassisk hvid kommode med 3 eller 4 skuffer. Det er helt klart det sikre valg, som passer til alle hjem og kan bruges i mange år. De findes derfor også i alle prisklasser, så hvis du gerne vil finde en budgetvenlig eller brugt kommode, kan du sagtens finde en hvid kommode til en god pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *