Sådan kan du få en moderne og effektiv belysning med LEDpaneler

Annonce

Er du ikke er så meget til store flamboyante lamper, eller den type gullige lys, de ofte bringer? Måske leder du efter en moderne og simpel løsning, der samtidig kan give et fyldestgørende lys til dit hjem? Så kan det være at den rette løsning for dig er at bruge LEDpaneler som den primære belysning.

En minimalistisk belysningsmetode

Hvis indretningen i dit hjem stiler mere mod det minimalistiske blandet med en særlig modernitet, så er det ikke sikkert at alle slags lamper passer ind i denne sammenhæng. Så det er måske ikke altid det letteste at finde gode lamper, der både passer godt ind og som har et godt lys også. Men det er måske fordi, du ikke har overvejet om LED plader også kaldet paneler kan være en vindende kandidat. Du kender dem måske fra kontormiljøer, hvor belysningskilderne er helt diskrete samtidig med, at lyset er ganske effektivt, da der jo må være god belysning til arbejdet.

Ved at installere disse paneler i dit loft, eller måske eksperimenterende langs væggene, så kan du altså få helt flade belysningskilder, der ikke fylder meget i rummet, men som alligevel kan oplyse rummene. Derudover kan der måske også undersøges, hvorvidt de kan udgøre et dekorativt element. Måske ved at sætte LEDpaneler i et særligt mønster eller lignende i loftet.

Find den rette mængde af LED plader til dit hjem

Hvis du beslutter dig for, at LED panelerne er vejen frem for dig, så skal du måske også bruge lidt kræfter på at vurdere, hvor mange dit helt præcist kræves. Det kan nemlig afhænge lidt af rummets dimensioner, altså hvor højt der er til loftet samt klart, hvor mange kvadratmeter rummet har. Hvis du er i tvivl om, hvordan en sådan udledning kan se ud, så kan du eventuelt spørge din forhandler eller en fagperson til råds.