vindue

Sådan pudser du dine vinduer uden at få striber 

Du har måske prøvet, at der er striber og skjolder på dine vinduer, selvom du har knoklet med glasspray og viskestykker en hel eftermiddag.

Det er spild af både tid og kræfter. Hvis du gerne vil pudse dine vinduer selv og undgå de grimme striber, så læs med her.

Vi har lavet en guide til, hvordan du får skinnende rene vinduer uden striber.

Kan jeg undgå striber på vinduerne?

Svaret til dette spørgsmål er ja. Du kan sagtens få rene og flotte vinduer uden irriterende skjolder og pletter.

Hvis du gerne vil have skinnende ruder, kan du eksempelvis hyre en professionel vinduespudser, der klarer arbejdet for dig. Der findes mange dygtige vinduespudsere, som har mange års erfaring. Længere nede i denne artikel får du et bud på en vinduespudser nær Vallensbæk Strand og andre af Sjællands byer.

Det behøver heldigvis ikke være dyrt at få en professionel vinduespudser til at klare arbejdet. Alternativt kan du selvfølgelig selv pudse dine vinduer. Hvis du har mod på selv at give dig i kast med vinduespudsningen, skal du bruge det rigtige udstyr og den rigtige teknik for at undgår striber.

Køb det rigtige udstyr

Når det kommer til vinduespudsning, er det ikke lige meget, hvilket udstyr du bruger. Hvis du ikke allerede har det rigtige udstyr, er det en rigtig god idé at investere i det. Det er faktisk nærmest umuligt at få skinnende rene vinduer med glasspray.

Derfor skal du i stedet investere i en indvasker, en skraber og nogle gode viskestykker. En indvasker bruges til at fordele vandet og sæben på ruden.

Alternativt kan du også bruge en blød svamp, men en indvasker giver altså det bedste resultat. En god vinduesskraber med en gummikant er desuden nødvendig, hvis du vil have vinduer uden striber.

Sidst, men ikke mindst, skal du bruge viskestykker. Du kan sagtens bruge dem, du har liggende derhjemme, så længe de er helt rene og ikke efterlader fnuller på ruden.

Teknik, teknik, teknik

Hvis du skal undgå striber på vinduet, er det vigtigt, at du bruger den rigtige teknik. De professionelle vinduespudsere bruger en smart teknik, som du selv kan gøre brug af, når du pudser vinduer. Start med at blande koldt vand med en spiseskefuld opvaskemiddel og en halv hætte salmiakspiritus.

Du kan desuden tilsætte en deciliter husholdningseddike, da der ellers er kalk i vandhanevand, som kan sætte sig på vinduet. Derefter bruger du indvaskeren til at indsæbe og vaske vinduet. Sørg for at gnubbe godt til på de steder, hvor vinduet er særligt beskidt.

Når vinduet er indsæbet og vasket, skal du bruge skraberen til at skrabe vandet væk. Du skal skrabe hele vinduet i én, flydende bevægelse, som starter i øverste, venstre hjørne. Husk at overlappe de steder, du allerede har været. På den måde udgår du striber på ruden. Når du har skrabet vandet væk, skal du bruge et viskestykke til at tørre vinduets kanter tørre.

Hvis du bruger denne teknik, kan du få flotte og rene ruder med det samme. Du kan allerede afprøve den smarte teknik i dag. Du kan nemlig pudse vinduer hele året rundt og i al slags vejr. Du skal dog være opmærksom på kolde vinterdage og varme sommerdage.

Hvis det er meget varmt eller meget koldt udenfor, skal du være hurtig med skraberen, da vandet hurtigt kan fordampe eller fryse.

Mangler du en vinduespudser nær Vallensbæk Strand eller andre steder på Sjælland?

Nu har du fået en guide til, hvordan du selv pudser dine vinduer, så de bliver skinnende rene uden striber. Hvis du ikke har tid eller overskud til det, kan du med fordel hyre en professionel, der sørger for at dine vinduer bliver skinnende rene.

Du kan hurtigt finde en vinduespudser i din by, hvis du søger efter en online. Der findes heldigvis rigtig mange vinduespudsere i Danmark, som har mange års erfaring.

Hvis du leder efter en dygtig vinduespudser, kan du med fordel kontakte CL Polering, der blandt andet tilbyder en vinduespudser i Vallensbæk Strand. CL polering pudser desuden vinduer i mange andre byer på Sjælland, herunder Køge, Faxe og Næstved. Du kan se alle byerne og hente et tilbud på vinduespudsning på CL polerings hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *