kaffebrygning

Se mulighederne for friskbrygget kaffe i hjemmet

Der er intet som at vågne op til duften af frisklavet kaffe om morgenen. Ja, der er virkeligt intet som kaffe der virkelig kan få en i gang om morgenen – og så er det en overskudsagtig luksus som alle burde unde dem selv. Det føles netop luksuriøst og giver en følelse af behagelig ro at starte dagen ud med selvforkælelse. Ja, igennem hele dagen har du mulighed for at tage en pause for at nyde øjeblikket, og give dig selv et puste- og tænkerum.

Det behøves ikke at være længere tid end du synes – men for virkelig at nyde din kaffepause, skal du endelig give dig selv nok tid til, at det ikke bliver stresset, føles tungt eller som en pligt. Det magiske ved et stemningsfuldt kaffebreak forsvinder, lige så snart det ikke er noget, der giver dig en følelse af overskud.

Hvis bare man tager sig tiden, har man uanede muligheder for at få den helt specielle følelse, der følger med friskbrygget kaffe ind i hjemmet – hele dagen.

Giv dig selv tid til slowbrygget kaffe

Når du tager tid ud af din travle hverdag til en velfortjent kaffepause, skal øjeblikket også være så herligt som muligt. Derfor skal du heller ikke nøjes med en halvdårlig kop af den sorte mirakeldrik.

Der er ingen tvivl om at lave kaffe på den gode gammeldags måde føles mere luksuriøst – måske er det fordi man giver sig selv tid til at stoppe op i øjeblikket, og vente på at kaffen løber igennem kaffefilteret placeret i tragten og derefter ned i koppen eller kanden, dråbe for dråbe. Derudover er der videnskabelige undersøgelser der peger på at der både er mere koffein i slowbrygget kaffe end i stempel-, instant- eller kaffemaskine-kaffe, og at det ligefrem er sundere.

Derudover vil det også have en positiv psykologisk effekt på dig – du vil få en følelse af overskud og ro i dit liv når du tager dig god tid til at nyde en hyggelig stund midt i din travle hverdag.

Prioritér kvalitetskaffe- og udstyr

Der er intet der kan få den luksuriøse og overskudsagtige stemning frem, som at vælge kaffe og kaffeudstyr i god kvalitet. Når du har valgt at tage værdifuld tid ud af dit sikkert tætpakkede skema, skylder du også dig selv at gøre din kaffepause så delikat som muligt. Ved at prioritere en kaffe i god kvalitet kan du – udover sikkert at kunne smage forskellen – gøre dit velfortjente break lige så værdifuldt som det fortjener at være.

Hvis du vælger at slowbrygge din kaffe gennem en tragt, så øjeblikket – og kaffen – bliver så gennemført og dejlig som muligt, så vælg en kaffetragt i et kvalitetsmateriale som udover at se pæn ud også holder i længere tid.

Det vil blive besværligt at skulle pakke dit slowbrygnings-udstyr ned efter hvert brug, når du planlægger at have et velfortjent kaffebreak oftere. Når dit udstyr er pænt og udstråler overskud, kan du sagtens dedikere et køkkenhjørne til kaffe-brygningen – så du netop slipper for at skulle pakke udstyret op og ned konstant. Samtidigt pynter det så flot, og bliver næsten en integreret del af indretningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *