Skærm af for solen i din bolig

Det er skønt, når solen varmer i de lyse sommermåneder. At sidde udendørs til langt ud på aftenen og drikke køle hvidvin.. At gå ture i vandkanten og bade i bølgen blå.. At spise is og holde ferie.. Alt sammen elementer, der måske også hører med til en dejlig, solrig sommer for dig.

Men for de fleste varer sommeren ikke evigt, eller måske starter den sent. Det kan være, du har travlt på arbejdet og er nødt til at sidde bag en computer. Det kan også være, du er studerende og har en eksamen, som du skal læse op til. Under alle omstændigheder er det ikke alle, der kan smide skoene og holde ferie. Og når du skal koncentrere dig indendørs, kan en bagende sol være en blandet fornøjelse. Det kan især være generende, hvis dit arbejdsværelse vender mod syd, så du får den varme middags-og eftermiddagssol. Hvis solens stråler brager ind ad din vinduesrude, vil du komme til at koge og have vanskeligt ved at se ordentligt på din skærm.

Bliv solen og heden kvit

Det behøver dog ikke hverken være svært eller dyrt at afhjælpe problemet!

  • Først og fremmest skal du sørge for at have gardiner for dine vinduer, så du selv kan justere, hvor meget lys, du vil lukke ind. Her kan rullegardiner være at foretrække. Find de perfekte rullegardiner på gardinbussen-prisgaranti.dk.
  • Dernæst kan du overveje, hvordan dit skrivebord vender. I tilfælde af at lyset generer, når du ser på skærmen, kan det i mange tilfælde gøre en stor forskel at rykke lidt rundt. Sid så vidt muligt ikke med ryggen til vinduet.
  • Du bør huske at lufte ud ofte, gerne flere gange om dagen og i mindst ti minutter hver gang. Hvis du har mulighed for det, så lav gennemtræk, så luften bliver skiftet. Det kan også være med til at køle rummet ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *