Skal du have ny varmekilde?

Annonce

Den kolde tid er for alvor kommet, og mange af os finder nok hyggen indenfor med et varmt tæppe, en god kop kaffe og generelt bare hygge. Du går nok ikke i din hverdag og tænker over, hvilken varmekilde der egentlig ville være den bedste for dig. Hvis der er lagt fjernvarme det sted, hvor du bor, vil langt de fleste nok benytte sig af den energikilde, men desværre er det ikke alle, som har den mulighed. Hvis ikke du har fjernvarme, kan det være en jungle at finde rundt i alle de forskellige varmekilder, da det måske er lidt teknisk at forstå.

Luft til vand varmepumpe i Midtjylland

Måske du ikke har hørt om luft til vand varmepumpe, men selve konceptet er faktisk ret smart. En luft til vand varmepumpe har mange af de samme fordele som jordvarme, der er dog en stor fordel med luft til vand varmepumpe i forhold til jordvarme, og det er det faktum, at en varmepumpe sidder udenpå huset og dermed ikke skal graves ned i jorden. Det vil uden tvivl spare dig for en del penge. Luft til vand varmepumpe har også andre fordele, hvis man sammenligner den med andre energikilder såsom oliefyr og elvarme. Luft til vand varmepumpe er faktisk den mest CO2 venlige energikilde, hvilket man ikke ligefrem kan sige om et oliefyr, og så er det noget billigere at bruge end elvarme. Luft til vand varmepumpe kan leveres i hele Midtjylland.

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

Selve varmepumpen er lavet i 3 dele – du har den udvendige del, som er synlig udenpå huset. Denne del tager luft ind i selve motoren, som er den skjulte del af varmepumpen, som står for at lave luften om til vand. Inde i huset sidder så den synlig indvendige del, som sender det varme vand rundt i huset.