tømrer

Skal du have renoveret hjemmet med unikt træværk?

En renovering af hjemmet kan være ekstremt stressende. Det er meget omkostningsfuldt, det kræver ekstremt meget af ens tid, i det man skal designe, planlægge og vælge en entreprenør som man er tryg ved. Alt dette kan være med til at stresse dig, og hvis ikke man får valgt den rigtige entreprenør kan man ende ud med et dårligt resultat, som ingen er tjent med. Frørup Savværk & Maskinsnedkeri i Nyborg på Fyn prøver at gøre op med dette, ved at tilbyde dig skræddersyede løsninger til dit hjem, så alle får det resultat de er bedst tjent med. De udmærker sig ved at tilbyde utraditionelle løsninger til dit hjem, og udfører alt i tømrer arbejde. 

Frørup Savværk har eksisteret siden 1881 og har opbygget ekstreme mængder erfaring, som kommer dig til gode som kunde. Hvis man er ved at renovere et gammelt bondehus, en ældre gård eller et byhus er de også leveringsdygtige i bindingsværk, der tilpasses netop til dit hus. Især bindingsværk er meget svært at arbejde med, og derfor er det vigtigt en stor mængde erfaring, hvilket man må sige at Frørup Savværk har.

En traditionsrig virksomhed

Frørup Savværk er en meget traditionsrig virksomhed, og har været på den samme families hænder siden virksomheden blev startet tilbage i år 1881. Virksomhedens gode omdømme har gjort at de stadig er konkurrencedygtige den dag i dag, hvor stifterens oldebarn, Finn Jensen, har overtaget driften som fjerde generation i familien. Finn Jensen har selv været på savværket i over 40 år, hvor han i den første periode blev oplært af sin fader, som delte al hans viden og erfaring med sin søn, så han kunne overtage virksomheden. At virksomheden har eksisteret så længe, er et af de bedste kvalitetsstempler man kan få som virksomhed. Det betyder, at håndværket og kvaliteten er i orden, og har været det i over 130 år.

Det har også gjort at virksomheden er meget kendt i og omkring Nyborg på Fyn, men folk kommer også langvejs fra, for at få Frørup Savværk til at udføre et solidt stykker tømrerarbejde for dem, eller for at få lavet en specialopgave hos savværket, som udfører dem alle til UG.

Virksomhedens kerneopgaver

Hos Frørup Savværk starter de med at spørge hvad man skal bruge træet til, for så kan de vurdere din opgave med det samme. Derfra arbejder de så ud fra et bestemt design, i samarbejde med dig. De træsorter firmaet foretrækker at arbejde i er danske, og omfatter lærketræ, douglasgran, egetræ og grantræ. I disse træsorter er de specialister i forskellige typer opgaver, som kan være at lave nye gulve af douglasgran, renoveringer af gamle bygninger som førnævnt, bygger hytter til camping eller spejdere, del- eller totalentrepriser ved nybygninger, ombygninger eller moderniseringer, og specialopgaver, for at nævne et par stykker.

På Frørup Savværks hjemmeside er det muligt at se et stort galleri af deres udførte opgaver, så man kan danne sig et overblik over deres kompetencer, og få noget inspiration til ens eget byggeri eller renovering. Det er desuden også muligt at kontakte dem direkte igennem deres hjemmeside ved hjælp af en kontaktformula på forsiden af deres hjemmeside. Det gør at du nemt og hurtigt kan få kontakt til Finn Jensen og de andre medarbejdere hos Frørup Savværk, så i sammen kan komme i gang med dit renoverings- eller byggeprojekt med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *