Smukke stel til middagsbordet: Sådan finder du det rette stel

Vil du gerne kunne dække et flot bord, når du inviterer familien eller vennerne på middag? Så har du brug for et smukt stel, der både er holdbart og kan pynte flot på bordet.

Der er uendelige muligheder, når du skal finde et stel, der passer til dine behov og din personlige stil. For nogen er det fint blot at dække bordet med service og stel fra eksempelvis IKEA, mens andre gerne vil bruge god tid på at dække det smukkeste bord med et flot stel, de længe har samlet på. Er du én af dem, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, giver vi dig her nogle tips til at dække et bord, der uden tvivl vil imponere dine gæster.

Vælg efter din personlige boligstil

For at du kan finde det helt rette stel til netop dit middagsbord, bør du først og fremmest gå efter et stel, der afspejler din personlige boligstil. På den måde kommer opdækningen til at se endnu bedre ud.

Her skal du blandt andet overveje, om du vil gå efter et stel i den klassiske hvide farve, eller om du gerne vil have et stel, der skiller sig lidt mere ud – eventuelt i sort eller blåt. Hvis du eksempelvis har et helt hvidt spisebord, vil det være fint at vælge et stel i en anden farve til at bryde looket lidt. Derudover skal du også finde ud af, om du er mest til det helt enkle design, eller om du gerne vil have et stel med et fint mønster på. Er dit hjem meget stilrent og enkelt, kan du med fordel vælge et stel, hvor der sker lidt mere – eventuelt med et flot mønster. Mens det er en god idé at vælge det helt simple stel, hvis du allerede har en masse nipsting i din indretning.

Overvej, hvad du har brug for

Dernæst skal du også overveje, hvilke forskellige elementer du har brug for i dit stel. Skal det blot være helt basis med de mest nødvendige ting, eller vil du gerne have en masse forskellige elementer og mange dele, så du kan invitere en stor flok på én gang?

Hvis du vil holde dig til det helt simple, er tallerknerne naturligvis det vigtigste. Her bør du få samlet sammen, så du kan dække med tallerkner til forret, hovedret og små tallerkner til dessert. Du kan eventuelt udvide lidt med nogle skåle, som du kan bruge til suppe eller isdesserter.

Vil du derimod gerne kunne dække hele bordet med det samme stel, bør du få samlet sammen, så du har tallerkner, skåle, diverse fade, kander, kopper og eventuelt også vaser og lysestager. Det er naturligvis en stor udskrivning at skulle købe det hele – så sørg for at få de forskellige dele med på din ønskeseddel til jul og din fødselsdag.

Mega Mussel er mega populært

Hvis du gerne vil gå efter et bestemt brand, er Royal Copenhagen et godt bud. Her er du garanteret et kvalitetsstel i et rigtig flot design, som kan holde i mange år frem. Royal Copenhagen yder desuden brudgaranti, så du har mulighed for at ombytte ved brud eller skår.

Uanset, hvor du er i livet, er Royal Copenhagens populære stel et rigtig godt valg. Sortimentet består af flere forskellige typer stel, hvor du netop har mulighed for at vælge forskellige farver samt med eller uden mønster. Et af deres mest populære stel er dog Mega Mussel, som du ikke går galt i byen med. Designet er tidsløst og passer dermed ind i de flestes boliger.

Brug god tid på at finde det helt rette stel efter din personlige smag, så du kan få dækket en masse smukke middagsborde for din familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *