Støvsug dig til en renere hjem

Annonce: Findes der noget bedre end bare tæer hen over et pletfrit, rent gulv eller gulvtæppe? Eller når du kan trække frisk luft ind gennem næsen fri for støv og hår, når du sidder i sofaen derhjemme? En ny støvsuger kan gøre underværker for dit hjem, og her kan du læse meget mere om, hvilken type støvsuger du bør anskaffe dig, når din gamle, trofaste giver op.

Der er næsten ikke noget bedre end et støvfrit hjem, som ikke klør i næsen, hver gang du trækker vejret. For at få det rent og rart derhjemme, så er det vigtigt, du har en støvsuger, der kan klare opgaven for dig. Med den rette støvsuger til dit hjem, kan du holde mængden af støv, snavs og skidt nede på et minimum i hverdagen. Og det kan mærkes både på krop og sind.

Du kan finde den støvsuger, der passer bedst til dig gennem denne omfattende støvsuger test. I dag findes der masser af forskellige slags støvsugere på markedet, som kan hjælpe dig med nå rundt i hele hjemmet. Lige fra håndholdte støvsugere til ledningsfri, og så er der dem med smart teknologi baseret på centrifugalkraft som en Dyson-støvsuger. Og så er der selvfølgelig robotterne, der kan kommet støvet til livs, mens du er på arbejde eller ude.

Tag støvsugeren i hånden

Der findes heldigvis støvsugere i mange slags og til forskellige formål. Hvis du ofte spilder krummer på gulvet eller i sofaen, mens du spiser, så er den gode, gamle støvsuger med ledning og rør da det sidste, du har lyst til at tage frem. Det er bare besværligt. Det er her en håndstøvsuger viser sig at være allermest handy.

Med en håndstøvsuger kan du klare krummerne omkring bordet og i sofaen så let som ingenting. Den er let og brugervenlig, og du slipper for den helt store svingom, som den traditionelle støvsuger ofte kræver. Hvis du ser en edderkop eller et stankelben, som kryber dig ud, kan du hurtigt lige tage den med håndstøvsugeren. Bare husk at tømme den med det samme igen, så du slippet for levende insekter i din håndstøvsuger.

To støvsugere i en

Med en håndstøvsuger har du også mulighed for at koble til en større støvsuger der minder om en trådløs en af slagsen, så du reelt har to støvsugere i en. Mange moderne håndstøvsugere kommer med et design, der gør det muligt. Så kan du med håndstøvsugeren tage større arealer som gulve og tæpper uden at skulle investere i mere end en enkelt støvsuger.

Batteriet har selvfølgelig en begrænset levetid, men hvis du sørger for at holde den i opladeren, når du ikke bruger den, så burde den være klar til at tage hele huset, når det er. Med en håndholdt støvsuger kan du nå rundt i mange kroge, som du med en normal støvsuger ikke kan nå. Det gør den til et meget fleksibelt rengøringsredskab, der holder dit hjem i tiptop stand og mængden af støv og snavs nede på et minimum.

Test selv den bedste støvsuger

Du kan få en håndholdt støvsuger for helt ned til 500 kr. Selv en billig håndholdt støvsuger har energibesparende batterier, der holder dit elforbrug nede på godt og vel 100 kr. om året. Det er billigt i drift og noget bedre end traditionelle støvsugere.

En håndholdt støvsuger kan godt larme mere end en almindelig. Ingen støvsugere er lydløse desværre, så det er svært at gøre noget ved, men med håndstøvsugerens mobilitet og fleksibilitet, bliver du langt hurtigere færdig med at støvsuge dine krummer op.

For godt og vel 1.400 kr. kan du investere i en prisvindende håndstøvsuger fra tyske Vorweld. Så får du til gengæld også et design i topklasse med et batteri og sugeevne ud over det sædvanlige. Mange håndstøvsugere kan ikke holde ret længe og skal bruge lang til på at lade op. Med en håndstøvsuger fra Vorweld kan du støvsuge uafbrudt i op til 20 minutter før den går død. Det er mange krummer du kan tage i et hug.

Du behøver ikke spendere så mange penge på en håndstøvsuger, da de fleste kan fås for ca. halvdelen af prisen. Til gengæld er deres design lidt mere til den praktiske frem for den æstetiske side, og det kan måles på prisen.

Uanset hvilken håndstøvsuger, der taler til dig, så gå på opdagelse i støvsugernes verden og se hvilken håndstøvsuger, der passer til dig og dine husbehov. Om du er enlig eller har familie, om du er ældre eller ung, så findes der en støvsuger, der tager pusten fra dig og giver et sug i maven. Med en håndstøvsuger behøver du aldrig krumme tæer over en beskidt sofa eller stol igen.