Tag på familieudflugt

Annonce: Den danske sommer er kommet, hvilket giver anledning til, at dig og din familie kan tage på udflugt sammen. Danmark har en masse skønne oplevelser for dig og familien, og I kan derfor frit vælge, hvad I vil lave. Her kan du få nogle ideer til, hvad I kan lave.

Ideer

Når I skal beslutte jer for, hvad I skal lave, kan det være en god ide at tænke over, hvad der vil være sjovt for børnene at lave. I kan bl.a. lave følgende:

  • Tag en tur på stranden. Hvis vejret er godt, kan I lege og bade. Hvis vejret ikke giver anledning til dette, kan I finde en masse smutsten og slå smut. Kun fantasien sætter grænser.
  • Tag på picnic. Find tæpper, puder og snacks frem.
  • Bag en kage.
  • Gå en tur i skoven med børnene, og se på de forskellige planter og dyr.
  • Tag en tur i biografen. Find en film, som ser interessant ud og tag ind og se den.

Husk en familieudflugt ikke betyder, at I skal tage langt væk. I kan tage i haven for at spille en masse spil og nyde hinandens selskab. Desuden kan I lave snobrød eller skumfiduser over bål.

Vær turister i en by

I Danmark ligger byerne ligger ikke langt fra hinanden, og I kan derfor besøge jeres naboby, eller være turister i egen by. I kan tage af sted tideligt om morgenen og pakke en taske med mad og drikke uanset, hvor I vælger at tage hen.

Hvis I ønsker at tage længere væk, kan I tage en tur til Esbjerg, da byen har en masse at byde på både for store og små. Du kan alternativt læse mere om byen på deres netavis for at se, hvad der lokalt foregår i byen, læs mere her omkring dette.