Tag teknologien med ud i badeværelset

ANNONCE: Det er ingen hemmelighed, at badeværelset er et af de mest brugte rum i hjemmet. Det er her, du starter dagen, og det er også her, du slutter af, inden du går i seng. Det er også et rum, dine gæster bruger, når de er på besøg. Selvom det ikke altid er det mest flatterende sted i hjemmet, så er badeværelset et af de vigtigste, fordi det tjener så stort et funktionelt formål. Og hvorfor ikke gøre det nemmere for dig selv? Der er sket store teknologiske fremskridt, og det gælder også på badeværelset, hvor du kan finde innovative, elektroniske løsninger, der gør rummet endnu bedre til det, du bruger det til. Du kan finde pengene til teknologi på badeværelset gennem en online portal for lån.

Teknologisk toilet trumfer dårlig lugt

Når du har været på toilettet, er det ikke altid, at det lugter af laurbær derude. Det kan godt være træls, når der er flere i huset om at bruge toilettet, og du skal gå i bad eller børste tænder, mens det lugter ilde. Monolith har designet et toilet, der kommer den dårlige lugt til livs. Det er et teknologisk toilet, der har indbygget en måde at holde luften frisk på toilettet. Faktisk fungerer det sådan, at den suger den dårlige luft ind, inden det når at sprede sig i rummet. Den lugt bliver suget ind i et filter, som sørger for, at luften er helt frisk, når den kommer ud igen.

Bruserhoved, der har miljøet på hjernen

En af de store miljøsyndere er brusebadet. Det er også en af dem, der er svære at gøre noget ved, for selvfølgelig skal du have muligheden for at være ren. HansGrohe har lavet et brusehoved, der reducerer dit vandforbrug gevaldigt gennem teknologi, så du kan bade med god samvittighed, mens du samtidig sparer en betydelig pengesum på din kommende elregning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *