sensorlampe led

Test af trådløs LED sensorlampe fra IDEAWORKS

Her på BedreBoligliv.dk har vi været så heldige at få fingrene i en af de populære LED sensorlamper fra IDEAWORKS. Helt konkret er der tale om en sensorlampe, der er udstyret med LED lys – og så er den trådløs!

I denne artikel kan du læse om vores test af sensorlampen og samtidig få et indtryk af om denne lampe er noget for dig. Derudover giver vi dig også et godt tip til, hvor du kan købe lampen ganske billigt.

Er sensorlampen fra IDEAWORKS værd at bruge penge på?

Det første indtryk som sensorlampen giver os er, at den er uhyre smart og praktisk! Smid et par batterier i den og vupti så har du en fuld-funktionel sensorlampe du kan hænge, hvor du vil uden at tage hensyn ti ledninger, stikkontakter og lignende.

I starten var vi lidt urolige for om den trådløse lampe kunne give et særligt godt lys. Denne tvivl blev dog hurtigt gjort til skamme. LED-lysene giver nemlig et helt fantastisk og kraftigt lys. Som du kan se på billedet, så er der tale om syv LED-lys.

Kan lampen anbefales?

Vi kan uden tvivl anbefale denne sensorlampe til dig, der gerne vil have et praktisk lys som du hurtigt kan flytte rundt på. Derudover er der ingen tvivl om, at du med denne lampe får uhyre meget kvalitet til prisen. Her på BedreBoligliv.dk har vi talt om, at LED sensorlampen er oplagt at bruge i forbindelse med camping og lignende.

LED sensorlampen kan købes med store rabatter hos Manillo.dk

Om LED sensorlampen fra IDEAWORKS

Lampen fra IDEAWORKS besidder mange forskellige fordele herunder høj kvalitet, god holdbarhed (meget vejrbestandige), kraftigt lys osv. IDEAWORKS lampen bliver automatisk tændt, når nogen nærmer sig. Dette gør den ideel at bruge for eksempel udenfor din hoveddør, på terrassen eller lignende.

En anden meget stor fordel er, at du kan rotere lamperne 360 grader og samtidig tilte dem enten op eller ned. På den måde har du et væld af muligheder for at justere lyset, så det passer perfekt til dig og din situation.

Bemærk at lampen bruger 4 x AA batterier.