Tid til nyt gulv? Vælg noget med karakter

Annonce:

Tiden er ikke længere til det kedelige og ensformige. Hvis du vil have et moderne hjem, må det meget gerne have kant og karakter, og så må det selvfølgelig også gerne sige noget om dig. Det betyder altså også, at hverken væg, loft eller gulv behøver at være ensformigt. Er det sidstnævnte, du er på udkig efter, så er der masser af muligheder.

Stilrent sildebensparket

En af de smarte og alligevel yderst stilrene valgmuligheder du har, er sildebensparket. Det er jo faktisk ikke et ualmindeligt valg, når det kommer til trægulve, men det giver alligevel dit hjem en charme, som er svær at opnå med mere almindelige planker, der er lagt på langs. Selvom et gulv som dette kan give noget karakter, så er det også nemt at indrette med, fordi det trods alt er lavet af træ, som giver plads til interessant møblering. Det er altså alt i alt et godt valg.

Lækkert laminat

Hvis du vil have et gulv, som både kan give lidt charme, og som kan fungere i for eksempel et hjem med børn, så er et lækkert laminatgulv et godt valg. Det handler selvfølgelig om at vælge et godt materiale. Du kan netop finde laminat i så mange forskellige afskygninger, der kan ligne både træ og sten, at du kan få det bedste af begge verdener. Det betyder også, at du kan gå i mange forskellige retninger med din indretning.

Flotte fliser

Mange danske hjem har primært trægulve. Det er bare ikke den eneste mulighed, for du kan også gøre noget helt andet ved at vælge fliser til dit hjem. De kan nemlig passe mange andre steder end bare på badeværelset, og så kan de give et råt udtryk. Der kan selvfølgelig også sagtens blive plads til hyggelige elementer, ved for eksempel at lægge et blødt tæppe.