Tips til indretning: derfor er Louise Roe vaser populære i danske hjem

Annonce

Moderne boligindretning giver rigtig mange muligheder, når det kommer til at gøre hjemmet hyggeligt og indbydende. Her handler det dog ikke kun om at vælge nogle smukke og komfortable møbler, for det er de små ting, der placeres rundt omkring i vindueskarme og i reoler, som gør dit hjem personligt og varmt.

Det er små ting som eksempelvis figurer, potteplanter og billleder, mens det også er de mere unikke ting som eksempelvis designvaser.

Netop designvaser fra Louise Roe er et populært valg, da de moderne og smukke vaser bringer en helt unik stemning ind i et hjem.

Louise Roe vaser er elegante vaser med masser af lækre detaljer, der vil give stil og ynde til enhver vindueskarm, hylde eller skænk.

Dansk design i verdensklasse

Louise Roe er en dansk designvirksomhed, der har base i København. Louise Roe skaber interiør til moderne hjem ud fra en minimalistisk designtradition, hvor der er fokus på de små detaljer, og hvor der på samme tid er fokus på at skabe sofistikerede designs.

Louise Roe har produceret interiør i mere end 10 år, og du har derfor rig mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige kollektioner, der alle har noget forskelligt at byde på.

Her kan du eksempelvis vælge den populære Balloon vase fra Louise Roe, der er en ægte dansk designperle, der med sine flotte organiske former vil pynte i ethvert hjem. Balloon vasen fra Louise Roe er en af brandets mest populære produkter, og da den kommer i flere forskellige farver og former, har du også rig mulighed for at finde en Balloon vase fra Louise Roe, der passer til netop dig.

Mulighederne hos danske Louise Roe er mange, og hvis du er til stilfuld og minimalistisk dansk design med unikke detaljer, vil du helt sikker kunne finde noget interessant hos Louise Roe.