skænk

10 Skænke du bør overveje til din bolig!

Det er ikke uden grund, at skænke bliver betegnet som de bedste opbevaringsmøbler til dit hjem. En skænk er perfekt at have, hvis du for eksempel har en masse porcelæn, service, pyntegenstande eller lignende du gerne vil have opbevaret på en sikker og praktisk måde. Derudover danner skænken også de perfekte rammer til en flot og indbydende spisestue.

Vi har været lidt på jagt på det store internet og fundet nogle danske forhandlere, der har et ganske pænt udvalg af skænke til stuen, entreen osv. Herunder kan du se de 10 skænke som vi har vurderet til at være de pæneste, mest kvalitetsfyldte og ikke mindst bedst til prisen.

Forhandlere af skænke

I vores jagt efter flotte og praktiske skænke stødte vi på tre forhandlere, der skilte sig positivt ud. Disse forhandlere har alle et rigtig pænt udvalg og et yderst overkommeligt prisniveau, hvilket er den primære grund til, at vi anbefaler dem. De skænke vi har fundet til dig og som vi synes du bør overveje til din bolig kommer fra følgende tre forhandlere:

Kongensbro skænk – Massivt egetræ og et naturligt look

kongensbro skænk

Kongensbro skænken er en meget enkel og stilren skænk, der passer ind i langt de fleste hjem. Designet er meget skandinavisk inspireret. Skænken er udstyret med tre skuffer og tre skabe. Skabene har en front af glas, hvilket har en rigtig god effekt. Den måler 159 x 78 x 42 cm.

Kongensbro modellen er set til 4.099 kr.

Køb den hos Bedre Nætter.

Blokhus skænk – Rustik og praktisk

blokhus skænk

Denne meget flotte og rustikke skænk er udstyret med to glaslåger samt en stor skuffe for neden. Blokhus kan indeholde en masse ting og sager og er ideel at opbevare porcelæn og service i. Skænken måler 115 x 79 x 45 cm. Som du kan se er denne model ret så kompakt i størrelsen, hvorfor den især anbefales til lidt mindre rum.

Blokhus skænken er set til 4.099 kr. hos Bedre Nætter.

Hvide Sande skænk – Plankeeg ser fantastisk ud

hvide sande skænk

Hvis du har et hjem med lyse farver og nuancer, så vil Hvide Sanse skænken passe helt perfekt. Denne skænk er nemlig lavet i lyst plankeeg, hvilket giver et helt fantastisk udseende som du også kan se på billedet. Skænken er yderst funktionel og rummelig, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om at have for lidt plads til for eksempel dit service, dine tallerkner, glas osv. Hvide Sande skænken måler: 200 x 87 x 45 cm.

Den er set til 11.599 kr.

Køb den hos Bedre Nætter.

Svaneke skænk – Kvalitets møbel i massivt egetræ

svaneke skænk

Dette kvalitetsmøbel vil passe perfekt til dit hjem, hvis du for eksempel elsker de lidt mørke kontraster. Svaneke skænken er lavet i massivt egetræ, hvilket garanterer dig en meget høj kvalitet. Derudover ser skænken også meget eksklusiv ud på grund af det meget flotte træ. Den er udstyret med to skuffer og fire døre, hvilket sikrer dig en masse opbevaringsmuligheder. Svaneke måler 180 x 90 x 50 cm.

Svaneke skænken forhandles hos Bedre Nætter og er set til kun. 9.999 kr.

Christiania skænk – Fremstillet af FSC Genbrugstræ

christiania skænke

Hvis du gerne vil have en flot skænk, der skiller sig ud og som samtidig er blevet lavet på en yderst bæredygtig måde, så er denne Christiania model lige noget for dig. Skænken er lavet af FSC genbrugstræ, hvilket giver en helt unik patina. Den måler 154 x 92 x 42 cm.

Denne meget unikke og smukke skænk er set til 6.499 kr.

Køb den hos Bedre Nætter.

Hamptons skænk – Hvidmalet eg med topplade

hamptons skænk

Hamptons er en skænk, der er meget klassisk i sit udtryk. Den er uhyre praktisk, da den er udstyret med en masse forskellige skuffer og skabe, hvilket giver dig rig mulighed for at opbevare dit porcelæn og service på en sikker og ikke mindst flot måde. Den måler 90 x 180 x 50 cm.

Hamptons er set til 10.999 kr.

Køb den og-/eller læs mere om modellen hos Unoliving.

Maine skænk – Forførende og klassisk

maine skænken

Maine er en skænk, der er meget inspireret af Hepplewhite stilen. Den er meget antik i sit udtryk, hvorfor den passer perfekt til de lidt mere klassiske hjem. Skænken har masser af plads i de to skabe og fire skuffer. Maine måler 90 x 150 x 42 cm.

Maine forhandles af Unoliving og er set til 6.299 kr.

Embassy skænk – Espressofarver pryder dette smukke møbel

embassy

Embassy er en skænk, der især er kendt for dens meget flotte espressofarve, der medvirker til et meget eksklusivt-lignende møbel. Skænken er lavet i massivt eg, hvilket sikrer dig en meget høj kvalitet. Møblet har tre skuffer og to skabslåger, hvilket giver dig en masse plads til opbevaring af forskellige ting og sager såsom glas, service, porcelæn osv. Den måler 90 x 172 x 45 cm.

Embassy modellen er set til 8.749 kr.

Køb den hos Unoliving.

Normann Copenhagen – Kabino sideboard – hvid

normann copenhagen skænk

Denne Normann Copenhagen skænk er lavet i de bedste materialer. Modellen er meget enkel og eksklusiv i sit udseende. Skænken er oplagt at placere i stuen eller entreen, hvor du for eksempel kan opbevare noget af dit finere porcelæn. Skænken kan i øvrigt også med fordel bruges som TV-møbel. Norman Copenhagen Kabino måler 61 x 114 x 34 cm.

Kabino fra Normann Copenhagen er set til 6.000 kr.

Køb den hos Trendyliving.

Muuto skænk – Large – Lækkert design og kvalitetsfyldt materiale

muuto skænk

Denne Muuto skænk er super eksklusiv og elegant og lavet af noget af det absolut bedste eg, der findes. Muuto skænken vil passe perfekt ind i det moderne hjem, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Muuto modellen måler 69,4 x 179,8 x 40 cm.

Den forhandles hos Trendyliving og er set til 21.500 kr.

Hvis du ikke synes, at de 10 skænke vi har fundet til dig ser specielt flotte ud eller vil passe til din bolig, så kan du med fordel tage et yderligere kig på forhandlernes store sortiment. Øverst på siden kan du finde links til de forskellige forhandlers sortimenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *