Smarte opbevaringsmuligheder i boligen

En vigtig del af boligindretningen handler om, hvordan man skaber plads og rumlighed. I en tid, hvor oprydning som begreb hitter, er det ideelt med gode opbevaringsløsninger. Med sådanne vil du fremover ikke være i underskud på plads. Tænk gerne i alternative løsninger – vi hjælper dig på vej.

Gem rodet væk i skjulte reolsystemer

Skal du have plads til meget, nem adgang til sagerne og samtidig holde det pænt? Ved at skjule rækker af stigereoler bag et stort gardin, får hjemmet et harmonisk udtryk med en stor, rolig flade, som samtidig er nem at trække fra. Alverdens af hjemmets sager kan placeres og gemmes væk. Er du en af dem, der eksempelvis synes, at fjernsynet forstyrrer hjemmets æstetik, vil denne løsning være helt ideel.

Se tilbud på stålreoler her.

Tænk opbevaring til legetøj i stuen

Med børn i hjemmet skal der være plads til leg, hvilket dog tit og ofte også betyder lidt mere rod. Især i stuen, hvor legen som oftest ender med at foregå. Så hvorfor ikke tænke det ind i indretningen? Sørg for at tilføje opbevaringsløsninger til legetøjet, som børnene kan komme til og hvor de ved, at de kan finde det legetøj, de bruger mest. Er det tilmed skabe med låger eller kasser med låg, letter det også rengøring lidt, og legesagerne kan hurtigt gemmes væk, hvis hjemmet skal vise sig fra en mere præsentabel side.

Udnyt pladsen bag sofaen

Har du plads i stuen til en sofa, der står frit i rummet i stedet for klinet op ad væggen, har du formentlig også plads til at udnytte den ellers typisk oversete opbevaringsplads bagved. Udnyt pladsen bag sofaen til udstilling og opbevaring af nogle særligt udvalgte ting, som eksempelvis dine yndlingsmagasiner, grønne planter, kunst eller en lampe. Opbevaringen bag ved sofaen er en elegang måde at skabe lidt ekstra plads, som tilmed kan sprede lidt luksuriøs stemning.

Tænk høje tanker om din opbevaring

Er du den lykkelige ejer af et hjem med højt til loftet? Så løft blikket – deroppe er der masser af god opbevaring, der bare venter på at blive udnyttet på bedst mulige måde. Det kan blandt andet gøres med en reol, der fylder hele væggen og går helt op til loftet. Her kan du gemme dine bøger eller udstille andre personlige genstande. Husk dog at være opmærksom på, at det skal være ting, som du gerne vil have opbevaret, uden at du har behov for at skulle nå dem særlig ofte. Når du har arrangeret systemet kan du lade sig fornøje af, at det udover at være en praktisk løsning, også er en super dekorativ løsning, der pynter.