3 delt skydestige

3-delt skydestige – Praktisk og funktionel hochsitz

Som garvet jæger ved du, hvor vigtigt det er med en god skydestige. Fra skydestigen skal det være muligt at have en god udsigt samtidig med, at du skal have forholdsvis fri bevægelig så der er plads til, at du kan trække riflen og skyde.

Vi har været ude at kigge lidt hos de forskellige danske forhandlere for at finde en prisvenlig og god 3-delt skydestige til den garvede jæger. Læs mere om den 3-delte skydestige vi har fundet herunder.

Vi fandt denne billige og gode 3 delte-skydestige

3 delt skydestige

Denne 3-delte skydestige er set til bare 1.595 kr. hos Jagt & Vildt

Yderligere information om stigen

Den 3-delte skydestige er fremstillet i aluminium og er foldbar. Det vil sige, at du meget nemt og praktisk kan flytte rundt på stigen. Stigen måler 275 cm op til siddepladsen og 325 cm op til skydebøjlen, hvorfra du har en rigtig god udsigt. For at sikre dig en høj komfort, når du sidder på stien, er sædet polstret i camou-farver. Den vejer kun 18 kg, hvilket igen understøtter, hvorfor den er så nem at flytte rundt på.

Max bærevægt: 135 kg.

Andre steder du kan købe 3-delte skydestiger

Hvis ovenstående model ikke er noget for dig, kan du selvfølgelig gå på jagt efter en skydestige andre steder. Rigtig mange har stor held med at købe en brugt stige på DBA.dk.

Derudover laver din lokale stigefabrik typisk også skydestiger, hvorfor det kan anbefales at kontakte dem for at høre om mulighederne. Fordelen ved at købe direkte hos fabrikken er, at du typisk får en rigtig god pris, da der ikke er et fordyrende mellemled, som skal have en bid af kagen.