spaophold for 2 i Jylland og Sverige

Spaophold for 2 – Forkælelse, nærvær og velvære

Der findes ikke noget bedre end at rive et par sider ud af kalenderen og tage på et afslappende spaophold for 2. Spaophold er den perfekte kur mod stress og træthed. Derudover er det også med til at bringe nærvær ind i forholdet og ikke mindst bidrage til en forkælelse, der er meget svær at få undre steder.

På BedreBoligliv.dk er vi store fans af spaophold. Derfor har vi skrevet denne artikel, hvor vi vil fortælle lidt om fordelene ved spaophold for 2. I øvrigt har vi også dedikeret lidt spalteplads til to udvalgte steder, hvor det er muligt at blive forkælet lidt udover det sædvanlige. Lad os starte med at fortælle dig lidt om Hotel Vejlefjord og Hotel Skansen.

Hotel Skansen – Spaophold i Båstad/Sverige

Hotel Skansen danner de perfekte rammer til et spaophold i absolut verdensklasse. Båstad er især kendt for den uhyre smukke og bjergtagende natur som omringer hotellet. På dette hotel vil du opleve, at forkælelse og velvære vil være i højsædet samtidig med, at kvaliteten og serviceniveauet er i toppen.

En af de helt store fordele ved Hotel Skansen i Båstad er, at de har en lang række forskellige spa-faciliteter. Det vil sige, at du kan finde noget til en hver smag. Blot for at nævne et par eksempler: Du kan hygge med aften-te foran pejsen, jacuzzi med mousserende vin og valgfri behandling – for eksempel ansigtsbehandling.

Få en fornemmelse af atmosfæren og beliggenheden

Det berømte ”Kallbadhuset”

Hvis du vælger at besøge Hotel Skansen, er det næsten et must, at du besøger Kallbadhuset. Kallbadet er et meget specielt hus som er bygget midt ude på vandet. Huset fungerer som en komfortabel sauna, hvor du har udsigt udover Kattegat, hvilket giver en helt fantastisk fornemmelse af velvære og ikke mindst afslappethed. Hvis du gerne vil give dig selv en ekstra god og forfriskende ”behandling” kan du med fordel hoppe i Kattegat efter nogle minutter i saunaen.

En god ide: Bestil dit ophold gennem DuGlemmerDetAldrig.dk

Hvis du gerne vil spare penge og samtidig slippe for at bøvle med værelsesreservationer og lignende, anbefaler vi, at du bestiller dit ophold gennem DuGlemmerDetAldrig.dk.

De sørger nemlig for at sammensætte en helt fantastisk pakke til dig med alt, hvad hjertet begærer. Derudover vil DGDA.dk være din garanti for gode oplevelser, hvilket blot er endnu et incitament til at bestille hos dem.

Gå til DuGlemmerDetAldrig.dk og se deres lave priser på opholdet i Båstad.

Hotel Vejlefjord – Spaophold i Vejle/Jylland

Hotel Vejlefjord er et meget anerkendt hotel, der uden tvivl giver dig de perfekte rammer til forkælelse, nydelse, velvære osv. Hotellet ligger et ganske unikt sted omringet af smuk skov og natur. Derudover er Hotel Vejlefjord placeret helt ud til bugten, hvilket giver en meget unik og komfortabel atmosfære.

Et spaophold på Hotel Vejlefjord er din garanti for afslapning og forkælelse i meget høj klasse. Hotellet er især kendt for dets termiske bade, der uden tvivl vil få dig helt ned i gear og fylde dig med ro.

Total afslapning og forkølelse på Hotel Vejlefjord – Se selv i denne video

Hvis du vælger at besøge Hotel Vejlefjord, kan det i den grad anbefales at tage en overnatning eller to. Hotellet har nemlig et helt fantastisk køkken, der laver noget yderst smagfuldt og delikat mad.

Læs mere om spaophold i Jylland og Hotel Vejlefjord og se priserne her.

Fordele ved spaophold for 2

Der er rigtig mange fordele ved at tage på et spaophold som et par. Herunder beskriver vi nogle af de bedste fordele ved at slappe af på et lækkert og sanserigt ophold.

Fornyet energi og nærvær i forholdet

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at et spaophold for 2 uden tvivl vil bidrage til fornyet energi og nærvær i forholdet. Derfor er det især godt at tage på sådan et ophold, hvis I trænger til at være sammen og genlive gløden i jeres forhold. Tit og ofte skal der ikke mere til end et spaophold før, at I genfinder hinanden og oplever forelskelsens sprudlende kraft. 

Find flere lækre ophold hos DuGlemmerDetAldrig.dk


Vil du gerne se nærmere på kroophold, gourmetophold, golfophold eller lignende? I så fald kan du med fordel besøge DuGlemmerDetAldrig.dk og se deres store udvalg af oplevelsesgaver og ophold. Deres priser er gode og de er garanti for en god oplevelse.

Forkælelse og velvære er sundt for sjælen

Når du er på spaophold, skal du ikke koncentrere dig om andet end at slappe af. Og det er især noget, der er sundt for sjælen. Kroppen og sindet har af og til brug for at koble totalt af – og det kan du få lov til ved at tage på kur- og spaophold.

Mindsker risikoen for stress

Spaophold for 2 har også den gavnlige effekt, at det mindsker risikoen for stress. Derfor anbefales det i høj grad at give sig selv tid til at koble af og i den forbindelse komme på et ophold i en eller flere dage, hvor du får alvor for lov til at stresse af.

Perfekt som afslutning på et langt forløb (husbyggeri, træning eller lignende)

Hvis du for eksempel lige har afsluttet et boligbyggeri, et træningsforløb eller noget lignende, kan du med fordel afslutte det hele med et spaophold. Sådan et ophold er den perfekte afslutning på dit forløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *