parfitness

Du behøver ikke at gå i fitnesscenter for at komme i topform

I januar valfarter et væld af mennesker til det nærmeste fitnesscenter med henblik på at forbrænde noget af julefedtet eller efterleve et tvivlsomt nytårsfortsæt. I teorien er det faktisk unødvendig at gå i fitnesscenteret, hvis du gerne vil i topform. Den gode form kan nemlig opnås med hjemmetræning!

Du kan komme rigtig langt med et par håndvægte

Køb dig et par håndvægte og find et godt træningsprogram på internettet. Mere skal der faktisk ikke til for at forbrænde fedt og få større muskler. Med et par håndvægte kan du faktisk træne hele kroppen, så længe du holder dig til de rigtige øvelser.

Træningselastikker er også meget effektive

Hvis du gerne vil udfordres på mere end bare brugen af håndvægte, så kan du købe dig en træningselastik. Med en træningselastik kan du simulere belastningen fra vægten. Elastikken kan bruges overalt og vil med garanti give dig sved på panden.

I videoen får du vist et træningspas på 30 minutter, der træner HELE kroppen – med håndvægte.

Hometraineren hjælper dig med at fedtforbrænde

Hvis det helt store formål er at fedtforbrænde, så er det en rigtig god ide at købe en såkaldt hometrainer, hvorpå du placerer din MTB eller racercykel. På hometraineren kan du så sidde derhjemme og cykle dig til en flottere krop.

Den helt store fordel ved at have en hometrainer er, at du kan komme i god form på rekordtid. Derudover kan du også placere hjemmetræneren foran TV’et, så træningstiden går lidt hurtigere og samtidig er sjovere.

Bkool Pro 2016 er bedste køb til prisen

En hometrainer du med fordel kan købe er Bkool Pro 2016. Med denne hjemmetræner får du en sjov og varierende træning. Du kan for eksempel cykle op ad nogle af Europas mest berømte stigninger og prøve på egen krop, hvor hårdt det egentlig er. Derudover kan du også cykle mod venner via onlinedelen som hører til Bkool. En rigtig sjov hometrainer, der får dig i flyvende form!

Bkool Pro 2016 kan købes til en god pris hos Cykelgear.dk.

Styrk din core med yogabold og ab wheel

Hvis du er på jagt efter en stærkere core eller tydelige mavemuskler, så kan det anbefales at skaffe en yogabold og et ab wheel. På den måde får du adgang til et væld af gode øvelser som uden tvivl vil give dig en flottere krop og ikke mindst en mere rank holdning.

En sund kost sætter prikken over i’et

Sidst men ikke mindst skal du vide, at hvis du kombinerer ovenstående træningsmetoder med en sund kost, så får du maksimal effekt. En sund kost er faktisk det vigtigste i forhold til at tabe fedt og tage muskler på.

Husk også at få din søvn. 7-9 timer hver nat er at anbefale. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du forbedrer din søvn, så tjek denne artikel.