armada skijakke

Armada skijakke

Står skiferien snart for døren og trænger du i den forbindelse til at få en ny skijakke? I så fald bør du tage et nærmere kig på en Armada skijakke. Armada er nemlig et meget populært og anerkendt brand inden for skibranchen, der uden tvivl sikre dig høj kvalitet og et lækkert design.

Herunder ser vi nærmere på to udvalgte Armada skijakker. Hvis du gerne vil se flere eksempler på jakker fra Armada, kan du med fordel besøge forhandleren Blacksnow.dk.

Armada Ripton Gore-Tex skijakke

armada ripton skijakke

Hvis du gerne vil have en skijakke, der ser super lækker ud og som samtidig er rigtig god til prisen, så er denne Armada Ripton lige noget for dig. Anorakken består af en GORE-TEX membran, der sikrer dig en meget høj komfort under alle slags vejrforhold.

Derudover er den udstyret med en stor kængurulomme, hvor du bl.a. kan opbevare din hue, dine vanter, pung, mobil osv. Hætten og ærmerne kan justeres efter behov, hvilket er ganske rart!

  • Fremstillet i 75D Polyester Micro-rip
  • GORE-TEX membran
  • Smart og rummelig kængurulomme
  • Vandafvisende

Armada Balfour Gore-Tex Pro skijakke

armada balfour skijakke

Er du på jagt efter en af de bedste af de bedste skijakker? I så fald er denne jakke fra Armada ved navn Balfour det perfekte køb. Skijakken betegnes som en af de mest tekniske på markedet. Jakkens egenskaber er i en klasse for sig. Du finder ikke en Armada skijakke, der er bedre til at være vand- og vindafvisende.

Med denne skijakke får du 100% komfort og de bedst tænkelige forudsætninger til en god tur på ski eller snowboard. Den er selvfølgelig udstyret med en membran af GORE-TEX, der holder vejr og vind helt ude.

  • Fremstillet i 80D Nylon Plain Weave
  • GORE-TEX Pro 3L membran
  • RECCO
  • Udstyret med et snefang (kan forbindes med dine skibukser)

Gode råd når du køber skijakker

Når du køber ny skijakke, er der en række overvejelser du bør gøre dig. Køb af skijakke er nemlig ikke helt så simpelt, hvis du gerne vil have en jakke, der ikke kommer til at skuffe dig.

Gå efter GORE-TEX

Et rigtig godt kvalitetsstempel er GORE-TEX materialer. Hvis du gerne vil have en skijakke, der kan holde dig tør og varm under alle slags vejr- og vindforhold, så bør du bestemt gå efter en jakke, der er fremstillet i GORE-TEX materialer.

Hvor mange lommer har du behov for – og hvor tilgængelige skal de være?

Det kan være ganske rart at have nogle store og praktiske lommer i skijakken. Især hvis du skal ud på en længere tur og derfor har behov for plads til snacks, penge, mobil, hue osv.

Brug lidt tid på at finde ud af, hvor mange lommer du har brug for. Derudover er det også en god ide at tænke lidt over, hvor tilgængelige disse lommer skal være. Der findes i øvrigt skijakker, hvor du uden problemer kan tilgå lommerne selvom du har store vanter/handsker på – og det er ganske smart!

Tænk lidt over designet

Det er også en god ide at tænke lidt over, hvordan din skijakke skal se ud. Derfor er det fornuftigt at bruge lidt tid på at finde en model eller nogle farver som du godt kan lide.

Mange har stor succes med at finde en skijakke, der matcher deres andet skiudstyr og tøj. På den måde er der en trendy sammenhæng i dit tøj – og det er uden tvivl ”god skilir”.