ballonflyvning

Ballonflyvning – Alt du bør vide

Har du altid drømt om at stige til vejrs i en luftballon? Kunne du godt tænke dig at se det danske, vidunderlige land folde sig ud oppe fra en ballonflyvning? Er det på tide at berige dig selv med en af de smukkeste oplevelser i form af en luftballon tur?

Ballonflyvning er uden tvivl noget af det smukkeste du kan ”udsætte” dig selv for. Der findes ikke noget bedre end at komme svævende ganske lydløst henover himlen alt imens det danske landskab folder sig ud på bedste vis. Hvis du overvejer en luftballon tur, vil vi anbefale dig at læse denne artikel. I artiklen kan du nemlig læse alt, hvad der er værd at vide om ballonflyvning.

Se eksempel på en luftballon tur.

Sådan kommer du nemmest på en luftballon tur

Hvis du eller en du holder af mægtig gerne vil prøve kræfter med ballonflyvning, er det helt klart nemmest at bestille et såkaldt gavekort. Da flyvningen afhænger af en række forskellige faktorer, er det ikke muligt at sige ”den dag vil jeg af sted”, hvorfor et gavekort er at foretrække, da det gælder over en længere periode.

Her kan du finde et billigt gavekort til ballonflyvning


Hos DuGlemmerDetAldrig.dk (udbyder af oplevelsesgaver) kan du købe gavekort til ballonflyvning til en rigtig god pris. Deres priser er typisk lavere end, hvis du bestiller direkte hos et ballonselskab. Lige nu kan du for eksempel få en luftballon tur for kun 2.295 kr. pr. person.


Gå til DuGlemmerDetAldrig.dk og læs mere om deres ballonflyvninger.

Derfor skal du berige dig selv med denne fantastiske oplevelse

luftballon tur

En tur i luftballon er en af de smukkeste oplevelser!

Der er rigtig mange gode grunde til at tage på en luftballon tur. Ballonflyvning er kendt for at berige mennesker med en af de smukkeste oplevelser nogensinde. Det er ganske svært at forklare den helt bestemte følelse du får i kroppen, når du ganske elegant og behageligt glider gennem luften alt imens du nyder det fantastiske landskab, der udfolder sig for dine fødder.

Når du er oppe i den højde, fyldes hele din krop med ro og ydmyghed. Der er helt stille deroppe og det eneste du skal koncentrere dig om er at nyde turen i fulde drag.

Du kommer bestemt ikke til at fortryde en tur i ballon.

Når du efter din fantastiske himmelrejse lander på jorden, skal det selvfølgelig fejres med et glas champagne. Rigtig mange mener, at champagne er obligatorisk på en luftballon tur.

Ballonflyvning er den perfekte oplevelsesgave til ham/hende, der har alt

Hvis du er i tvivl om, hvilken gave du for eksempel skal give til din far, mor, bror, søster, kæreste eller en anden vigtig person i dit liv, kan du med fordel forære ham eller hende et gavekort til ballonflyvning. Det er uden tvivl en af de mest populære oplevelsesgaver du kan finde.

ballonflyvning koster ca. 2.500 kr. pr. person

I en luftballon har du det fulde “overblik”

Ballonflyvning – Spørgsmål og svar

Hvad koster det at flyve i ballon?

Prisen på en ballontur varierer afhængig af, hvor du køber turen henne. Dog ligger priserne typisk mellem 2.000 kr. og 3000 kr. pr. person. for en tur.

Hvor mange kan være med på en tur?

Antallet af personer som kan være med på turen afhænger af, hvor stor en ballonkurv der er. På en ballontur er typisk mellem 2 og 4 personer med udover skipperen.

Er det muligt at flyve døgnet rundt?

Det er muligt ja, men ikke lovligt. Langt de fleste ballonflyvninger foregår tidlig morgenstund eller lidt senere aften, hvor solen så småt er ved at gå ned. Morgenstunden og aftenen er også uden tvivl de mest smukke tidspunkter at flyve på.

Spiller vejret nogen rolle?

Vejret spiller en kæmpemæssig rolle i forbindelse med ballonflyvninger. Der skal være de helt rigtige vejrforhold før, at der kan blive fløjet i luftballon. Derfor kan du altså ikke planlægge nogle bestemte datoer du gerne vil ud at flyve på. Det er helt og holdent op til vejrguderne.

Kan jeg flyve i ballon over min egen by?

Det umiddelbare svar er ja, hvis luftballonselskabet er med på at lette i nærheden af din by. Dog starter langt de fleste luftballonture på steder som luftballonselskabet har valgt.

I Jylland er det især Silkeborg/Ry området som de forskellige selskaber vil benytte sig af.

Det skader aldrig at spørge om der er mulighed for at flyve over din by, men du skal respektere, hvis der bliver sagt nej.

Er det muligt at hoppe ud fra ballonen med faldskærm?

Ja, det er muligt at hoppe ud med faldskærm. Dette skal dog planlægges et godt stykke tid i forvejen med henblik på sikkerheden osv. Derudover er der også tale om specielle ballonflyvninger, hvis der bliver hoppet ud med faldskærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *