innovation supremax sleek excess lounger

Bedst i test sovesofa – Denne model kan du med fordel købe

Når der skal købes ny sovesofa, er det altid en god ide at gå efter de modeller som er anbefalede og-/eller har vundet en række forskellige tests. En bedst i test sovesofa er nemlig i langt de fleste tilfælde en sovesofa du bliver fuldt ud tilfreds med.

Her på BedreBoligliv.dk har vi brugt en masse tid på at undersøge internettet for tests af sovesofa, men uden det store held. På nuværende tidspunkt er der ganske enkelt ikke nogle valide og retvisende tests af sovesofaer på det danske marked som er værd at nævne her.

Se de gode sovesofa tilbud hos forhandleren BedreNætter.dk

Derfor har vi måttet gribe jagten på ”bedst i test sovesofaen” lidt anderledes an. Nu hvor det ikke er muligt at støtte os op af en test udført af Forbrugerrådet TÆNK eller lignende medie, har vi i stedet valgt at finde ud af, hvilke mærker og modeller, der bliver omtalt ekstra meget på internettet. I den forbindelse har vi besøgt en masse fora, blogs og andre sider med relation til senge og sovesofaer med henblik på at finde ud af, hvilke sovesofaer der bliver omtalt og anbefalet.

INNOVATION sovesofaer bliver anbefalet igen og igen

I forbindelse med vores research på diverse fora, blogs, online magasiner og lignende var der ét sovesofamærke, der i den grad skilte sig ud fra mængden – nemlig INNOVATION sovesofaer.

Som du kan se på billedet herunder (der stammer fra en debattråd på slyngebarn.amandur.dk) er INNOVATION sovesofaer altså et mærke, der er anerkendt og ikke mindst noget der kan holde i lang tid – min. 4,5 år ifølge debatten.

bedst i test sovesofa

Læs vores store artikel om INNOVATION sovesofaer

Her på BedreBoligliv.dk har vi tidligere skrevet om de populære sovesofaer fra INNOVATION. I artiklen kan du bl.a. se de forskellige modeller som mærket laver. Derudover kan du også læse mere om firmaet bag samt hvorfor deres produkter er så populære.

Forhandler af INNOVATION


bedre-nætterVil du gerne vide, hvad sovesofaerne fra INNOVATION koster? Vil du gerne se de mange flotte og moderne modeller? Vil du gerne have professionel vejledning i valg af sovesofa?


I så fald har vi fundet dig en anbefalet forhandler med en flot score på Trustpilot. Hos denne forhandler kan du kvit og frit blive vejledt via computeren om, hvilken model der er bedst at købe for dig.


Dét skal du overveje, når du køber ny sovesofa

Valg af madras

Når du køber en ny sovesofa, bør du gøre dig nogle tanker om, hvilken madrastype du ønsker. Hvis sovesofaen skal bruges som en almindelig seng, anbefales det at vælge en dobbeltfjedret madras med henblik på at få en god komfort.

Skal sengen derimod ”kun” bruges som gæsteseng, er det ikke livsnødvendig at vælge den dyre madrastype. Dog er der ingen tvivl om, at den dobbeltfjedrede madras giver dig en super komfortabel søvnoplevelse.

Design

I dag kan du få sovesofaer i mange forskellige designs. Du kan både finde klassiske sovesofaer og de nye og mere trendy af slagsen. Valg af design afhænger typisk af din nuværende indretning i hjemmet.

Hvis du for eksempel har en moderne indretning, er det oplagt at vælge en moderne sovesofa, så design og indretning harmonerer.

Pris

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at pris og kvalitet tit og ofte hænger sammen, hvad angår sovesofaer og senge for den sags skyld. Derfor er det måske ikke den bedste løsning at spare på sovesofaen, hvis du har planer om at bruge den til mere end blot en pyntegenstand på gæsteværelset.

I dag er det muligt at få en GOD sovesofa fra ca. 5.000 kr. og op efter. Især mærket INNOVATION laver nogle helt fortrinlige sovesofaer i den prisklasse.

innovation oldschool

3 gode grunde til at vælge en bedst i test sovesofa

Det perfekte 2-i-1 møbel, der skaber plads

Rigtig mange vælger at købe en sovesofa, fordi de har brug for et møbel, der ikke behøver at fylde særlig meget samtidig med, at de gerne vil have muligheden for at skifte mellem sofa og seng.

Sovesofaen er perfekt til den moderne stue, gæsteværelset, ungdomsboligen osv. Derudover er sovesofaen også blevet meget populær at have i sommerhuset, hvor du typisk forsøger at udnytte pladsen så godt som muligt.

I dag kan du få ganske komfortable madrasser til din sovesofa

Det er bestemt ikke utænkeligt, at du med en ny sovesofa kan sove ligeså godt på den som du kan i din seng. I dag er det nemlig muligt at få sovesofaer, der er udstyret med super komfortable madrasser – typisk dobbeltfjedrede.

Derfor er der bestemt ikke noget galt i at udskifte din gamle seng med en ny og komfortabel bedst i test sovesofa.

Sovesofaen er moderne

Sovesofaen har faktisk i løbet af de seneste år udviklet sig til at være et moderne møbel. Det er blevet ”in” at have en sovesofa til at stå fremme. Og skyldes især, at de designs du kan få i dag er meget moderne og trendy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *