elevationsseng udsalg

Bedste elevationssenge til prisen

Er du i tvivl om, hvad du helt præcist skal være opmærksom på, når du køber en ny elevationsseng? I så fald er denne artikel lige noget for dig. Når du har læst artiklen, bliver du i stand til at vælge den bedste elevationsseng til prisen.

Derudover har vi samlet de mange attraktive fordele ved at købe en elevationsseng i en overskuelig oversigt, så du har det bedste udgangspunkt, inden du gør dit endelige køb.

Slutteligt vil du her på siden kunne finde en mini-guide til de bedste elevationssenge på markedet – så er du sikker på, at du finder den skarpeste pris som matcher dit budget og behov.


Få GRATIS sengevejledning online

Hvis du er meget i tvivl om, hvilken type elevationsseng du skal vælge, så anbefaler vi, at du besøger www.bedrenætter.dk. På denne side kan du nemlig få GRATIS rådgivning i valg af seng. Det er uden tvivl noget du bør benytte dig af, da det vil øge din søvnkomfort ganske markant.

Gå til www.bedrenætter.dk og få gratis vejledning


3 af de bedste elevationssenge til prisen

Vi har undersøgt markedet nøje og fundet frem til tre rigtige gode elevationssenge til en skarp pris, der matcher kvaliteten. Den første elevationsseng er Jupitor No. 1, som er en af de mest solgte elevationssenge hos forhandleren Bedre Nætter.

jupiter elevationsseng

Du får her en funktionel elevationsseng for 9.000 kroner (90×200) med indbygget pocket fjedre, som giver den bedste søvnoplevelse. Sengen er bygget på stolte skandinaviske traditioner, hvilket kvaliteten i den grad understøtter.


versus 3c elevationsseng

Den anden elevationsseng vi har fundet er Versus 3C elevationsseng, som ligger i den relative dyre ende til cirka 44.000 kroner. Her får du den bedste elevationsseng på markedet med hele 300 pocket fjedre pr. m2 som er inddelt i 7 komfortzoner, der sikrer dig, at du får den helt rigtige støtte, når du sover.


venus elevationsseng

Den tredje og sidste elevationsseng er den populære Venus No. 1 som kan fås for 29.000 kroner. Her får du en behagelig seng med 3 lag af fjedre samt vendbar springmadras. Denne springmadras er i bedre kvalitet end standarden, hvilket det unikke højdeforskudt fjedresystem understøtter.


Det skal du være opmærksom på, når du vælger en elevationsseng

Når du skal købe en elevationsseng, er det vigtigt, at du vælger en madras der er skræddersyet til dit behov. I forlængelse af dette er det vigtigt, at du køber en madras der har den rette størrelse og vægt. Du kan eventuelt tænke på det i forhold til din højde.

Derudover har din måde, hvorpå du sover, også en direkte indflydelse på hvilken madras, du skal vælge. Hvis du har en tendens til at sove på ryggen, skal din madras naturligvis være hårdere end hvis du sover på siden. Sover du på siden er det vigtigt, at din rygsøjle er lige – så får du ikke ondt.

Du kan med fordel anvende følgende fremgangsmåde, når du skal vælge en madras til din elevationsseng;

  • Vælg en madras som matcher din højde
  • Vælg altid pocket fjedre og medium fasthed, hvis du vejer under 80 kg
  • Vejer du over 80 kg og under 95 kg? Så bør du vælge en elevationsseng med en fast fasthed
  • Vejer du over 95 kg, bør du vælge en madras med multipocket fjedre med en fast fasthed

Er du i tvivl om, hvilken madras du helt konkret skal vælge? Så råder vi dig altid til at lave en grundig research og gå i dialog med fagkyndige personer, som kan rådgive dig i den korrekte brug – for eksempel en dygtig sengeforhandler.

Læs også: Sådan får du en bedre søvn

Hvilken elevationsseng bør du vælge?

Hvilken elevationsseng du helt konkret skal købe afhænger af en masse forskellige faktorer. Hvad er dit budget, behov og krav til kvaliteten? Gode elevationssenge kan fås fra 9.000 kroner og opefter. Det der dikterer prisen er selvfølgelig, hvor god den integrerede madras og topmadras er. Derudover er der også en indbygget ’motor’ i sengen som kan have en indflydelse på prisen samt størrelsen på madrasserne.

Hvem der vil få mest ud af at købe en elevationsseng er svært at sige. Størstedelen vil få mere ud af at vælge elevationssengen frem for den klassiske seng, da elevationssengen er skræddersyet til at give den ultimative komfort – hvilket det stigende salg af denne type seng også understøtter.

En elevationsseng understøtter en god kropsposition som blandt andet hjælper folk, der døjer med rygproblemer og uro i benene. Derudover er elevationssenge et kæmpe plus for gravide. Gravide kvinder kan modvirke vand i benene, da de har mulighed for at hæve benene med elevationsfunktionen. Derudover bliver det også nemmere for den gravide at amme eller give flaske, mens barnet ligger godt og trygt sammen med moderen.

Opsummering af fordele

  • En elevationsseng giver en bedre søvn og modvirker rygsmerter og uro i benene
  • Du sover bedre i en elevationsseng frem for den klassiske seng
  • En elevationsseng vinder stadig stigende popularitet blandt os danskere
  • Elevationssengen kan tilpasses individuelle behov
  • Det perfekte valg for gravide kvinder og dig med småskavanker

Derfor er elevationssenge populære

Det er ingen hemmelighed, at elevationssenge er utrolige populære blandt os danskere. Elevationssenge er kendte for at give den helt rigtige støtte for kroppen og er bygget på et fundament som tager udgangspunkt i funktionalitet samt komfort. Er du på udkig efter en blød seng som nænsomt omfavner din trætte krop? Så er elevationssengen det rigtige valg for dig.

Med en elevationsseng har du altid mulighed for at justere fodenden og hovedenden på flere forskellige måder, så den passer perfekt til dit individuelle behov. Derfor er du altid sikret, at du får den rigtige position når du sidder og læser eller har særlige behov for mindskelse af smerter.

Som det fremgår af navnet har sengen en elevationsfunktion som bevirker, at du hurtigt og nemt kan justere i højden. Denne funktion gør, at du altid kan styre sengen i den rette vinkel, så den passer og komplementerer dit behov.

Tip: Gå efter en Linak-motor til din elevationsseng

Derfor bør du købe en (elevations)seng

Her til sidst vil vi gerne understrege vigtigheden i at investere i en god seng. Vi bruger ca. 1/3 af vores liv i sengen, hvilket gør, at den er det vigtigste møbel i hjemmet. Derudover er det at købe en elevationsseng en rigtig god investering som holder i mange år fremadrettet. En tommelfingerregel siger, at en elevationsseng i god kvalitet har en holdbarhed på minimum 10 år, før fjedrene svækkes.

Vores søvn er vigtigt for vores produktivitet og generelle helbred, hvilket flere videnskabelige studier gang på gang har vist. Derfor håber vi selvfølgelig også, at ovenstående artikel har været med til at inspirere dig til at træffe et bedre valg af seng, så du kan få den bedste søvn.