BERG trampolin – Se de bedste tilbud

Er du på udkig efter en trampolin i allerhøjeste kvalitet og med optimal sikkerhed? Med en BERG trampolin er du sikret netop dette – og prisen er samtidig yderst fordelagtig.

I denne guide kigger vi nærmere på en række udvalgte BERG trampoliner, da netop BERG er kendt for sin kompromisløse kvalitet, design og sikkerhedsniveau.

BERG har været garant for trampoliner i høj kvalitet i mange år efterhånden, og når vi tager et kig på de hundredvis af positive anmeldelser af trampoliner, ser vi, hvordan tilfredsheden går igen og igen hos alle kunder.


De bedste BERG trampolin tilbud


Når du skal finde et godt BERG trampolin tilbud, er det vigtigt, at du tager højde for dine behov. Du skal gøre dig klart, om du ønsker en rund eller oval trampolin afhængig af formen og størrelsen på din have. Du skal også vurdere, om du ønsker en InGround trampolin eller en model med ben på samt om du vil have sikkerhedsnet på trampolinen eller ej.Se de bedste BERG trampolin tilbud herHerunder ser du en række udvalgte kvalitetstrampoliner fra BERGs mest populære produktserier. Der er trampoliner til ethvert behov og enhver pengepung – god fornøjelse med din nye trampolin!

BERG Favorit er en af de mest populære

BERG Favorit trampolinDenne Favorit model er en af BERGs absolut mest populære og begyndervenlige trampoliner, og den slår de mange billige varehustrampoliner med mange mil – både hvad angår kvalitet og ikke mindst sikkerhed.

BERG Favorit er standardtrampolinen, som mange vælger at begynde med. Den har et mellemblødt opspring og en pæn størrelse, hvormed den egner sig fra alt til saltomortaler til boldspil i sommersolen.

Den slidstærke beskyttelseskant i vinyl dækker fjedre og sikrer, at hverken store eller små børn kommer til skade i tilfælde af sammenstød med kanten.

BERG Favorit standardmodellen er også udstyret med de populære Gold Spring fjedre fra 2015-designet. Dette sikrer sjove opspring og komfortable landinger til både store og små legebørn.

Rammen i sikkerhedsnettet er lavet med speciel elektrogalvanisering. Dette betyder ganske enkelt, at gennemtæring i nettet er nærmest umuligt, hvormed du opnår den højeste og bedste sikkerhed. Nettet er fremstillet med præcision på de punkter, der er ekstra udsatte – herunder beslag og samlinger.

Med Berg Favorit får du en god og solid trampolin, som holder i rigtig mange år ud i tiden og sikrer en masse sjove og forpustede stunder.

Størrelser:

 • 3,3 m + Comfort net
 • 3,8 m + Comfort net
 • 4,3 m + Comfort net
 • 4,3 m Tattoo + Comfort net

BERG Favorit kan købes billigt hos AbilicaOnline.dk

BERG Favorit InGround Sport

BERG Favorit InGround SportFørste model på listen er denne flotte Favorit InGround Sport trampolin. Trampolinen er lavet i InGround-design, hvilket betyder, at den skal graves ned i jorden. Dette kan give et flot look i din have, da trampolinen dermed falder i ét med græsplænen og ikke rager op.

InGround Sport trampolinen er udstyret med et mellemblødt opspring, så både mindre og større børn kan få glæde af trampolinen. Som noget nyt blev BERGs Favorit-serie af trampoliner i 2015 udstyret med Gold Spring fjedre, der sikrer et sjovt og stabilt opspring.

Når du skal installere din Favorit InGround Sport BERG trampolin i din have, skal den som sagt graves ned i jorden. Du modtager dog en medfølgende manual med nedgravningsanvisninger og guide til montering af trampolinen. Alle kan derfor være med, og i kan få et sjovt familieprojekt op at stå med at grave ud til og installere BERG trampolinen i jeres have.

Størrelser:

 • 3,3 m
 • 3,8 m
 • 4,3 m

BERG Favorit kan købes billigt hos AbilicaOnline.dk

BERG InGround Favorit

Næste skud på stammen er også en InGround BERG trampolin, denne gang med sikkerhedsnet. Selvom et eventuelt fald ned fra trampolinen ikke er så voldsomt, når der er tale om en InGround model, så kan det alligevel være trygt og rart for de mindste med et net rundt om trampolinen.

Ligesom med BERGs øvrige InGround modeller, får du også denne InGround Favorit trampolin sammen med et tilhørende forankringssæt. Sættet lader dig forankre trampolinen stabilt og sikkert nede i jorden, og med det medfølgende nedre rammenet er både sikkerhed og hoppeoplevelse i top.

Trampolinens sikkerhedsnet er udfærdiget i solidt og slidstærkt materiale, som er beskyttet mod vind og vejr og skabt til at holde i mange år. Indgangen i nettet er lavet med et overlap, som sikrer, at åbningen forbliver lukket, mens du hopper og dermed ikke risikerer at falde ud igennem.

BERG InGround Favorit er perfekt til dig, som ønsker en trampolin i høj kvalitet og sikkerhed, og som skal kunne gå i ét med plænen og haven vha. nedgravning.

Størrelser:

 • 3,3 m + Comfort net
 • 3,8 m + Comfort net
 • 4,3 m + Comfort net

BERG Favorit InGround kan købes billigt hos Coolshop.dk

BERG Champion er bedst i test

BERG Champion 330Ønsker du en trampolin ud over det sædvanlige, er denne BERG Champion trampolin med sikkerhedsnet et godt bud. Trampolinen monteres på ben oven på jorden, så den kommer godt op i højden. Derudover er der monteret et sikkerhedsnet hele vejen rundt om trampolinen, som sikrer både store og små mod at falde ud over kanten og ned på jorden.

Som noget ganske særligt er netop denne BERG trampolin dobbelt testvinder, da den er blevet kåret som bedst i test af både SVTs forbrugerprogram REA samt Sveriges Tekniske Forskningsinstituts omfattende trampolintest. Kvalitet, opspring og sikkerhed er alle 3 parametre, som disse tests er baseret på, og du er dermed sikret en perfekt trampolin til ethvert behov.

Hvad angår opspring er BERGs Champion trampolin udstyret med de populære Goldspring fjedre, som endvidere er monteret diagonalt – også kaldet TwinSpring. Dette skaber helt eminente opspring qua den dynamiske spændstighed.

Det betyder kort og godt, at både voksne og helt små børn, der ikke vejer særlig meget, kan få gode og sjove opspring, hvad enten der skal laves avanceret springgymnastik eller helt små kolbøtter.

Størrelser:

 • 2,7 m + Deluxe net
 • 3,3 m + Deluxe net
 • 3,8 m + Deluxe net
 • 4,3 m + Deluxe net
 • 4,3 m Tattoo + Deluxe net

BERG Champion kan købes billigt hos AbilicaOnline.dk

BERG InGround Champion Sport

Skal du bruge en god all around-trampolin med perfekt opspring til både små og store hoppere, så er denne InGround Champion Sport BERG trampolin en sikker vinder. Trampolinen er en af BERGs absolutte bestsellers, og hele familien er sikret sjove og sikre opspring og landinger.

Trampolinen er InGround, så den skal graves ned i haven. Der medfølger manual til nedgravning samt et forankringssæt, så trampolinen står godt og solidt fast i jorden. Derudover medfølger der et nedre net, som du monterer mellem trampolin og kanten af græsplænen. Dette sikrer, at bolde, legetøj o. lign. ikke havner nede under trampolinen.

Du kan bruge trampolinen til mange ting, da kvalitet og hoppeegenskaber er helt i top. Både du og dine børn kan dermed anvende trampolinen til spil og leg såvel som motion og træning direkte hjemme i haven. Champion Sport BERG trampolinen er perfekt til alle hoppere, som ønsker en virkelig god oplevelse kombineret med perfekte dynamiske opspring og høj sikkerhed.

Hele trampolinens kant er beskyttet med UV-behandlet kantbeskyttelse, der sikrer mod slag og skader. Kantbeskyttelsen har dræn på undersiden, så regnvand nemt kan komme ud og væk.

Størrelser:

 • 3,3 m
 • 3,8 m
 • 4,3 m

BERG InGround Champion Sport kan købes billigt hos Coolshop.dk

BERG Champion InGround

BERG Champion InGroundHer ser du den nedgravningsbare version af bestselleren fra BERG. BERG Champion InGround er perfekt til dig, som ønsker den højeste kvalitet og sikkerhed, og som samtidig har behov for at kunne grave trampolinen ned i jorden. Dette giver et samlet og stilrent billede i haven, hvor trampolin og plæne går i ét.

Foruden det effektive sikkerhedsnet, Deluxe net, så er BERG Champion også udstyret med nedre beskyttelsesnet. Det nedre net sørger for, at helt små børn og eventuelt legetøj, bolde osv. ikke kan komme ind under trampolinen. Dette giver både øget sikkerhed, og derudover slipper du for en masse besvær med at skulle kravle ned og hente legetøj og kæledyr op hvert andet øjeblik.

BERG Champion InGround er udstyret med det effektive Deluxe net, som er et nøje fremstillet, finmasket ned, der giver øget sikkerhed og tryghed. Nettet er monteret uden på stolperne rundt om trampolinen, hvilket giver øget springplads. Selv med den mindste model har du derfor gode mulighed for at lave tricks, saltomortaler o. lign.

Størrelser:

 • 3,3 m + Deluxe net
 • 3,8 m + Deluxe net
 • 4,3 m + Deluxe net

BERG Champion InGround kan købes billigt hos AbilicaOnline.dk

BERG Elite er en af de bedste på markedet

trampoliner-berg-elite-med-sikkerhedsnet_stor-2496Vi bliver lidt i Elite+ Sport-serien, hvor vi også finder denne udvidet version af InGround modellen. Med en Elite+ BERG trampolin med medfølgende sikkerhedsnet og ben er du sikret en sjov og solid trampolin, der er perfekt til kommercielle og offentlige formål, men som samtidig egner sig suverænt godt til privat brug hjemme i haven.

Trampolinen er udstyret med den effektive 40 cm brede beskyttelseskant, som har indbygget polstring i topkvalitet. Kanten er endvidere udfærdiget med en højglans som finish, hvilket får den til at stråle op i enhver sammenhæng.

Design og kvalitet er i top, og sikkerheden følger naturligvis med. Sikkerhedsnettet rundt om trampolinen er fra BERGs T-serie. Der er tale om et unikt sikkerhedsnet med svungne stænger, som sikrer optimalt stabilitet og beskyttelse, så hverken store eller små personer kan falde ud gennem nettet og ned fra trampolinen.

Den skyhøje kvalitet sikrer samtidig også, at du får en lang garanti på trampolinen. Ved privat brug får du hele 10 års garanti, hvilket vidner om BERGs egen tiltro til trampolinens holdbarhed og kvalitet. Ved kommercielt brug er garantien 1 år.

Størrelser:

 • 3,8 m + Rød kant og net
 • 3,8 m + Grøn kant og net
 • 4,3 m + Rød kant og net
 • 4,3 m + Grøn kant og net

BERG Elite kan købes billigt hos AbilicaOnline.dk

BERG Elite+ InGround Sport

Vi tager afsæt og hopper et stykke op ad prisstigen. Her finder vi imidlertid en kvalitetstrampolin ud over alle grænser, som bl.a. er blevet anvendt af elitesportsfolk fra Tysklands skilandshold. Med en trampolin fra BERGs Elite+ Sport serie får du en trampolin, der scorer suveræne toppoint på både sikkerhed, opspring og kvalitet.

Denne InGround model er velegnet til dig, som ønsker at få trampolin ned på et jordnært niveau, og som samtidig ønsker at skabe en lige linje i haven, hvor trampolin og plæne går i ét og dermed skaber et æstetisk flot billede.

BERG Elite+ Sport trampolinen er udstyret med en ekstra bred sikkerhedskant på hele 40 cm. Kantens kerne er udstyret med skumplast, som giver øget sikkerhed samt lang og solid holdbarhed. Den høje holdbarhed og slidstærke kvalitet er også en af grundene til, at BERG ofte anbefaler trampolinen til kommercielt, offentligt og sportsligt brug, da den holder langt bedre end de mange billige varehusmodeller.

Med denne trampolin er du sikret kvalitet i motion og hjemmetræning såvel som børnenes spil og lege på trampolinen.

Størrelser:

 • 4,3 m + Rød kant
 • 4,3 m + Grøn kant

BERG Elite InGround

Den tredje og sidste version af BERGs Elite+ trampoliner er denne Elite+ InGround med sikkerhedsnet. Du får det bedste af to verdener; sikkerhedsnet til at beskyttet mod at falde ned fra trampolinen, og samtidig en jordnær trampolin, hvor eventuelle fald er minimale.

Endnu engang er der tale om en trampolin af højeste kaliber, hvor sikkerhed, kvalitet og opspring er helt i top. Du kan anvende trampolin til en solid omgang hjemmetræning, hvor pulsen skal godt op i gear. Ifølge en undersøgelse udført af selveste NASA giver motion på en trampolin op til 68% mere effektive træningspas end en omgang jogging.

Foruden solid hjemmetræning kan trampolinen naturligvis også bruges af børn og barnlige sjæle til hop, saltomortaler, fangeleg, boldspil og alt derimellem. BERG Elite+ trampolinen er skabt til både kommerciel og privat brug, og den slidstærke og flotte beskyttelseskant er polstret og bredere end normalt, så sikkerheden får endnu et nøk opad.

Størrelser:

 • 3,8 m + Rød kant og net
 • 3,8 m + Grøn kant og net
 • 4,3 m + Rød kant og net
 • 4,3 m + Grøn kant og net

BERG Grand Champion

BERG Grand ChampionVores sidste BERG trampolin på listen over de bedste BERG trampolin tilbud er denne klassiker – nemlig BERG Grand Champion modellen. I dette tilfælde har den originale model fået en overhaling og er blevet udfærdiget i et ovalt design, som har sine fordele.

Hvis du har svært ved at på plads til en almindelig cirkulær trampolin i haven, kan en oval trampolin som denne være på sin plads. Det giver eksempelvis god mening, hvis du har en aflang have og ikke ønsker at blokere det mest af havens bredde med en rund model. Derudover kan en oval trampolin være guld værd, hvis du eller dine børn ønsker at kunne lave flere tricks, saltomortaler eller på anden vis har brug for mere længde.

Med det tilhørende Grand Deluxe sikkerhedsnet, som er specialdesignet til netop BERG Grand Champion trampolinen, får du den ultimative sikkerhed og tryghed, når springene går i gang. Du vil opleve en behagelig og sjov opspringskvalitet med de kompromisløse Goldspring fjedres TwinSpring-design, der giver dynamiske opspring for alle størrelser.

Størrelser:

 • Diameter: 5,15 x 3,65 m

BERG Grand Champion kan købes billigt hos AbilicaOnline.dk

Reservedele til BERG trampoliner

Slutteligt kigger vi lidt nærmere på 4 forskellige typer reservedele til BERG trampoliner. Du kan tilkøbe ekstraudstyr og reservedele til din BERG trampolin afhængig af behov.


Nedenstående reservedele og udstyr kan købes hos disse to forhandlere:


AbilicaOnline.dk og Coolshop.dk


BERG hoppedug – 4,3 m Tattoo

Med en BERG hoppedug kan dine børn få ekstra meget sjov ud af trampolinen. Hoppedugen er i størrelsen 4,3 m, hvormed den passer til alle BERG trampoliner med samme diameter.

Hoppedugen er udfærdiget med sjove billeder og tegninger af fødder og hænder, som børnene skal lande på efter tur.

BERG trampolinstige

Har du valgt en trampolin med ben på, kan det være en god idé at supplere med en BERG trampolinstige.

Denne trampolinstige er udstyret med flade dybe trin, som gør den ekstra sikker for selv de allermindste børn at kravle op og ned ad. Stigen passer til trampoliner i størrelserne 3,3 m og 3,8 m.

BERG forankringssæt

Med dette BERG forankringssæt kan du stabilisere og forankre din trampolin, så den står ekstra godt fast i jorden.

De 4 metalankre og tilhørende spændstropper monteres i jorden og rundt om trampolinens ramme, hvormed den står sikkert fast under mere voldsomme vejrforhold – særligt godt til trampoliner med net.

BERG overtræk til 3,3 m-trampoliner

Dette basisovertræk til BERG trampolin i størrelsen 3,3 m sikrer trampolinen mod nedbør og andet nedfald. På den måde kan du nemt holde trampolinen ren, pæn og klar til masser af hoppeture i det gode sommervejr. Overtrækket er udstyret med kanaler, som leder regnvandet væk.