billige velux gardiner

Billige Velux gardiner til lave priser

Velux vinduer er uden tvivl nogle af de bedste du kan få. Derfor vil man som ”Velux-vindue-ejer” som regel gerne have passende gardiner, der bærer præg af en lige så høj kvalitet. Dog kan disse Velux gardiner godt være en smule dyre i forhold til ”almindelige” gardiner – og det afholder mange fra at købe dem. Det er en skam, da det faktisk er muligt at finde billige Velux gardiner til ganske fornuftige priser.

Her hos BedreBoligliv.dk har vi undersøgt markedet for forhandlere af billige Velux gardiner. I den forbindelse fandt vi frem til Gardinshoppen.dk. En dansk forhandler med et stort udvalg og lave priser. Læs mere om dem herunder.

Gardinshoppen.dk har billige Velux gardiner (med prisgaranti)

billige velux gardiner

Som nævnt fandt vi frem til Gardinshoppen.dk. Denne forhandler har et stort udvalg af billige Velux gardiner. Alt fra mørklægningsgardiner til insektnet.

Hvorfor anbefaler vi Gardinshoppen.dk?

Vi anbefaler Gardinshoppen.dk af primært tre grunde:

  • 100% tilfredshed – eller pengene tilbage
  • Prisgaranti – De matcher laveste pris
  • Målgaranti – De betaler, hvis du måler forkert

Disse tre grunde er altså med til at sikre dig som forbruger. Hos BedreBoligliv.dk har vi svært ved at se, hvorfor man ikke bør købe hos Gardinshoppen.dk.

Gå til Gardinshoppen.dk og se de lave priser på Velux gardiner

Hvilke Velux gardiner findes der?

Det er muligt, at du allerede vidste det, men her på redaktionen blev vi meget overrasket over, hvor mange Velux gardintyper, der rent faktisk findes. Der er nærmest ikke den gardintype, du ikke kan få til dine Velux vinduer.

Herunder har vi listet de forskellige Velux gardiner, du kan udstyre dine vinduer med.

Velux mørklægning

Velux mørklægningsgardiner er nogle af de mest solgte i Danmark – det er der ingen tvivl om. Velux vinduer bliver typisk købt til overetagen med skråvægge. Skråvægge med dertilhørende vinduer kan være svære at ”skygge for”, hvis ikke man gør brug af et decideret mørklægningsgardin. Og det har Velux i den grad lavet en fornuftig løsning på. Deres mørklægningsgardiner er i en klasse for sig. Der er ikke en eneste solstråle, der kan trænge igennem, hvis gardinet er rullet ned. Derudover bidrager de også til at holde rummet køligt ved at reflektere solens varme. 

Velux markiser

Velux markiser er også et populært valg blandt os danskere. Valg af markiser frem for andre gardintyper afhænger meget af personlige behov og præferencer: Nogle foretrækker persienner og andre markiser. Dog behøver du bestemt ikke være bange for, at den ene gardintype er bedre end den anden rent kvalitetsmæssigt. Velux er en producent, der sikrer høj kvalitet uanset, hvilken gardintype du har kig på/overvejer at købe.

Velux rullegardiner

Hvis du søger på Google efter Velux rullegardiner, så vil du meget hurtigt opdage, at lige præcis denne gardintype bærer præg af en masse gode fordele. Herunder har vi nævnt nogle af de bedste fordele ved Velux rullegardiner:

  • Lysregulerende
  • Vælg mellem 15 farver
  • Vælg mellem 3 betjeningsmuligheder
  • Nemme at montere 

Velux plissegardiner

Velux plissegardiner er et godt køb, hvis du har brug for nye gardiner til kontoret, badeværelset eller stuen. Plissegardinerne fra Velux giver nemlig et blødt og dæmpet dagslys, hvilket er yderst komfortabelt at befinde sig i. Derudover har du mulighed for at vælge mellem 20 forskellige farver og dessiner.

Se montering af Velux plissegardiner her:

Velux persienner

Velux persienner giver et dejligt lysindfald. Det skyldes især, at du har mulighed for at kontrollere lysindfaldet til mindste detalje. En af de helt store fordele ved denne gardintype er, at den er uden snore. Det gør gardinet flot og enkelt at se på. Velux persienner kan i øvrigt styres på to forskellige måder: Manuel eller elektrisk via en fjernbetjening. Forestil dig at ligge i sengen en søndag morgen og kontrollere dine Velux persienner, så solen stille og roligt kommer ind i soveværelset og vækker dig på en god måde.

Du kan også få Velux insektnet

Bor du på landet eller et andet sted, der kan have problemer med mange insekter såsom fluer og myg? Hvis ja, så skal du vide, at det er muligt at få Velux insektnet. På den måde kan du have vinduet åbent uden at bekymre dig over, hvor mange insekter, der kommer ind. En super smart funktion for dig, der ELSKER frisk luft, men HADER fluer og myg.

Forhandlere af Velux gardiner er nemme at finde

Som du nok kan fornemme, så er Velux gardiner et meget populært valg, når der skal vælges nye gardiner til hjemmet. Derfor er det heller ikke svært for dig at finde forhandlere af Velux. Der findes et væld af forhandlere bare i Danmark – og endnu flere i udlandet.

Dog er det langt fra alle forhandlere, der har, hvad vi vil sige er ”gode priser”. I den forbindelse anbefaler vi, at du bruger tid på at finde frem til forhandlerne med de bedste priser. Der er ingen grund til at betale for meget et sted, hvis du kan få billigere priser end andet sted.

I starten af indlægget anbefalede vi Gardinshoppen.dk – og det gør vi igen. Denne forhandler har som bekendt prisgaranti, hvilket betyder, at du er sikret de laveste priser på Velux gardiner i Danmark.

Besøg Gardinshoppen.dk og se deres priser på Velux gardiner

Opsætning og montering af Velux gardiner

Opsætning af Velux gardiner er forholdsvist nemt. Gardinerne er nemlig lavet på en smart og funktionel måde, hvilket gør dem nemme at opsætte i langt de fleste tilfælde. Hvis du selv vil opsætte dine gardiner, så anbefaler vi, at du går på Youtube og finder diverse opsætningsguides. På den måde kan du visuelt få forklaret og vist, hvordan du opsætter pågældende Velux gardin.

Herunder er et eksempel på, hvordan du opsætter Velux rullegardiner: