bord stole inspiration

Bord og stole inspiration

Der er ikke noget der fortæller hvem du er, som hvordan dit hus er indrettet. Er din stil sjov eller seriøs? Måske gammeldags, eller moderne? Lys eller mørk? Der er mange veje du kan gå.

Mode udvikler sig trods alt hele tiden, men hvert år er der visse ting der kommer med på hot-listen, eller bliver glemt. 2015 er naturligvis ingen undtagelse, så her er vores liste over hvad der virkelig topper inden for borde og stole i år:

Stol: Dea – Orange transparant

Skærmbillede 2015-06-17 kl. 16.07.02

En af de mest spændende stole i år er den gennemsigtige orange Dea stol. Med flydende og bølgende kanter, og et kreativt murstensmønster, skiller denne stol sig ud fra andre. Den orange farve på stolen er uden tvivl den mest vovede, men også den med størst belønning, hvis du formår at sætte den godt i hjemmet. Den er meget faverig og stjæler let opmærksomheden, så det er bedst hvis du placerer den i et allerede lyst og farverigt køkken. Mens stolen uden tvivl er en af årets flottere produkter, så kræver den, at du ikke blander den med solide mørke farver, eller stiller den på et gulvtæppe.

Bord: ellipseform i glas

Skærmbillede 2015-06-17 kl. 16.06.57

Et rigtig godt spisebord, som også passer godt sammen med den orange Dea stol, er dette ellipseformet glasbord. Runde former er meget in i år, mens hårde kanter er længere og længere på vej ud.  Den ekstremt mildt gråtonede glasplade har den perfekte form, hvis du ønsker er være med på moden, og med de klare stålben, som også viser flydende former, kan du ikke gå galt i hjemmet. Bordet passer alle steder i hjemmet, så du skal ikke være bange for at stille den hverken i stue, eller køkken. Et af de mest imponerende borde at vise frem her i 2015.

Stol: Vanity spisebordsstol med armlæn

Skærmbillede 2015-06-17 kl. 16.06.53

Vanity spisebordsstol er en rigtig flot stol at tilføje til hjemmet her i 2015. Det er det perfekte møbel hvis du gerne vil vise hvor nymoderne og stilet du er. Den kommer i flere farver, men vi foretrækker selv, at stolen er  klar og gennemsigtig, hvilket er et træk der topper meget i dette årti – hvilket også kan ses på det forrige nævnte bord og Dea stolen.

Vanity’s passer rigtig godt til et glasbord og hvis du har en flad terrasse, så kan man endda tillade sig at sætte den udenfor en eftermiddag. Den stol passer virkelig godt til det meste, men skal helst kun mikses med identiske farver. Hvis dit bord er grønt, snup en grøn stol. Hvis det er blåt, så tag en blå stol. Men en ting er sikkert: Tag denne stol.

Bord: firkantet sofabord

Skærmbillede 2015-06-17 kl. 16.06.46

Som vi nævnte tidligere, så er kanter ikke det helt store i år. I mange tilfælde er det yt, passé og forbi. Men hvis du har overskud og kunne tænke dig at være lidt vovet i år, så foreslår vi, at du tager det stål/hvidt sofabord til stuen, vel og mærke kun hvis du allerede har et lidt mere kantet og blankt hjem. Stil en blomst på dette bord, for at pynte i en farveløs stue og så har du en rigtig stærk kombination af seriøs og sjov, såvel som kølig og farverig. Dette bord virker bare. Kan bl.a. købes hos Bordeogstole.dk.