brødrene andersen møbelsnedkeri

Brdr. Andersen møbler – Når kvaliteten skal være den bedste

Som du nok allerede ved, så tager det tid og omhyggelighed at lave god kvalitet. Hos Brdr. Andersen tager det ekstra tid og ekstra meget omhyggelighed, da deres møbler er nogle af de absolut bedste du kan finde på det danske marked. Brødrene Andersen møbler bærer præg af en helt fantastisk finish og ensartethed, da alt træ bliver håndsorteret og nøje udvalgt.

Her på BedreBoligliv.dk har vi fundet nogle af de flotteste og populæreste møbler fra det kendte møbelsnedkeri. Tag et kig på udvalget herunder og lad dig inspirere af disse meget kvalitetsfyldte møbler.

Brdr. Andersen ByKato Sideboard – Smuk skænk i massivt træ

bykato sideboard

Hvis du er på udkig efter en smuk skænk til dit hjem, så er denne model designet af ByKato lige noget for dig. Skænkens korpus og sokkel er lavet i massivt træ. Den indvendige farve er sort og lågefronterne er i laminat. Det helt unikke ved denne skænk er, at den har synlige tapper og andre smukke snedkerdetaljer. Den måler 200 x 50 x 68 cm.

ByKato Sideboard kan fås i eg, ask og valnød. Derudover findes den i farverne hvid, grøn, lysblå, brun, orange, olivengrøn, lys olivengrøn og gul.

ByKato skænken er set til 25.730 kr.

Køb den hos Livingshop.

Brdr. Andersen ByKato T1 spisebord

bykato t1 spisebord brødrene andersen møbler

Brdr. Andersen T1 er et super smukt spisebord, der er meget karismatisk. Spisebordets bordplade er lavet i hvid laminat. Stel og ben er lavet i massivt træ. Dette T1 spisebord passer især godt ind i dit hjem, hvis du har en moderne eller klassisk indretningsstil. Spisebordet måler 220 x 95 x 72,5 cm.

Find pris og yderligere info om spisebordet hos Livingshop.

Brdr. Andersen DK10 Spisebordsserie

dk 10 spisebord

Denne fantastiske spisebordsserie fra Brdr. Andersen er designet af Ditlev Karsten. I denne serie indgår bl.a. det runde bord og det rektangulære bord. Derudover kan du også finde ovale og bådformede udtræksborde med et praktisk ståludtræk. Modellen du ser på billedet er det ovale udtræksbord med dertilhørende to plader. Bordene fås i følgende farver(laminat): Lys olivengrøn, Kashmir, Hvid og Otter.

Se priser og yderligere info om spisebordsserien hos Livingshop.

Brdr. Andersen DK10 Sofabordsserie

dk10 sofabordsserie

Ditlet Karsten har også designet en smuk og elegant sofabordsserie til Brdr. Andersen. Alle sofabordene er 45 cm. høje, men varierer alle i diameteren. Du kan få sofabordene i følgende størrelser:

  • 70 cm
  • 100 cm
  • 70 x 70 cm
  • Rektangulær 120 x 70 cm
  • Oval 140 x 70 cm

DK10 sofabordsserien kan fås i følgende farver: Kashmir, Ocean Grey, Otter og Hvid.

DK10 sofabordsserien er set fra 5.450 kr.

Køb serien hos Livingshop.

Brdr. Andersen 3370 Sofabordsserie

brdr. andersen 3370

Hos Brødrene Andersen elsker de sofabordsserier. Det er bl.a. derfor, at de har lidt forskellige serier i deres sortiment. Denne serie er designet af Bønnelycke Arkitekter. 3370 Sofabordsserien er med en bordplade i massivt træ og et understel i flot og børstet stål. Du kan vælge mellem følgende træsorter: Europæisk kirsebær, valnød, Amerikansk kirsebær, ask, bøg, eg og ahorn.

Sofabordsserien fås i følgende størrelser:

  • 120 x 66 x 45 cm
  • 140 x 66 x 45 cm
  • 120 x 80 x 45 cm
  • 140 x 80 x 45 cm

Se prisen på de forskellige størrelser hos Livingshop.

Brdr. Andersen Sofabordsserie

brdr. andersen møbler

Brdr. Andersen møbelsnedkeri har også designet deres egen sofabordsserie. Disse sofaborde er meget klassiske, og du kan få dem i kvadratiske og rektangulære størrelser. Derudover er det muligt at få bordene monteret med en eller to klapper alt efter behov.

Denne serie kan købes hos Livingshop og er set fra 5.620 kr.

Brdr. Andersen udtræksbordserie med magasin

udtræksbordsserie

Denne udtræksbordserie med magasin er designet af Ditlev Karsten. Serien kan fås i eg, valnød, ask og sortbejdset. Derudover findes udtræksbordserien i uhyre mange forskellige størrelser. Bordet er yderst stabilt og komfortabelt at sidde ved. Hvis du er på jagt efter et meget smukt og praktisk udtræksbord, så kan du roligt vælge et fra denne serie af Brdr. Andersen.

Find yderligere information og se priser på udtræksserien hos Livingshop.

Brdr. Andersen Zeta spisebordsserie

zeta brdr andersen

Denne spisebordsserie ved navn Zeta er designet af Bønnelycke Arkitekter. I denne serie kan du vælge mellem et væld af forskellige bordplader, størrelser og materialer. Det giver dig super gode muligheder for at ”lave” dit spisebord ligesom du vil have det. Som du kan se er der tale om en meget elegant spisebordsserie.

Se priser og find yderligere information hos Livingshop.

Bag om Brdr. Andersens møbelsnedkeri

I 1978 startede brødrene Knud og Vagn Andersen Brdr. Andersen møbelsnedkeri. Snedkeriet var/er baseret på meget stolte traditioner og flere forskellige samarbejdsaftaler med anerkendte møbelarkitekter. Brdr. Andersen møbelsnedkeri var faktisk de første til at introducere et ovalt spisebord i massivt og sæbebehandlet bøgetræ. Denne introduktion fandt sted i 1984. I dag er det 3. generation af Andersen-familien, der driver snedkeriet videre. Det betyder, at du er sikret en uhyre høj kvalitet samt møbler, der er lavet på baggrund af stolte håndværksmæssige traditioner. Møbelsnedkeriet er i øvrigt ISO miljøcertificeret.