clwr skijakke

CLWR skijakke

Trænger dit skitøj til at blive opgraderet en smule? Er du på udkig efter en ny og lækker skijakke, der giver dig stor bevægelighed og samtidig er komfortabel at have på? Vil du gerne køre med noget af det bedste skitøj på markedet? I så fald er en CLWR skijakke en jakke du bør kigge nærmere på.

Her på siden har vi udvalgt to CLWR skijakker med henblik på at fortælle dig lidt om, hvad du kan forvente af en skijakke fra dette mærke. Det er uden tvivl værd at læse med her, hvis du er i gang med at finde en ny jakke til skiferien.

CLWR laver selvfølgelig mange flere skijakker end nedenstående to. Hvis du gerne vil se et større udvalg af skijakker, anbefaler vi at besøge den danske forhandler Blacksnow.dk.

CLWR Ida skijakke – Rød

clwr ida skijakke

CLWR skijakken ved navn Ida er en super solid jakke, der formår at holde dig tør og varm takket være den lækre og lette isolering og foring i polyester. Skijakken henvender sig især til dig, der gerne vil have en vandafvisende jakke, der både kan varme og ånde, så du ikke ender med en svedig ryg.

Designet er meget simpelt og stilfuldt – og bærer præg af en kraftig farve – i dette tilfælde rød. Derudover er skijakken udstyret med praktiske og rummelige lommer, hvilket er en stor fordel, når du står på ski og-/eller snowboard – hvis du for eksempel kører rundt med en mobil, en snack, en pung eller måske dit actionkamera.

CLWR Falk skijakke – Asymmetric Olive

clwwr falk skijakke

Er du på jagt efter noget af det bedste gear på markedet? Hvis ja, er denne CLWR skijakke ved navn Falk det perfekte køb. Det lækre og stilfulde design er kombineret med en jakke, der kan det hele.

Jakken er nemlig lavet i meget slidstærke og holdbare materialer, der også formår at holde dig både tør og varm i alle slags vejrforhold. Derudover finder du også ventilationshuller under armene som kan åbnes og lukkes efter behov. Der er ingen tvivl om, at CLWR Falk er en af de bedste skijakker på markedet, hvis du kigger på design, komfort og funktionalitet.

Overvej dette når du køber ny skijakke

Prisen – Kvalitet og pris hænger typisk sammen

Når du køber ny skijakke, er det værd at tænke lidt over prisen. Inden for skibranchen hænger pris og kvalitet nemlig typisk sammen. Derfor er det ikke altid den bedste løsning at købe en af de billigere jakker, da den inden for kort tid måske vil gå i stykker.

Hvis du ofrer ca. 2000 kr. på en skijakke, kan du forvente at få en jakke af rigtig høj kvalitet, der uden tvivl vil holde dig tør og varm under alle slags vejrforhold. Derudover er materialerne også bedre i denne prisklasse, hvorfor jakken kan holde i længere tid.

Design

Skitøj er typisk kendetegnet ved, at det bærer præg af et lækkert og stilfuldt design. Det handler ikke kun om at stå på ski eller snowboard. Det handler også om at se lidt godt ud, når du kommer glidende henover sneen.

Derfor er det en god ide at bruge lidt tid på at tænke over, hvilke designs og farver som vil klæde dig. Rigtig mange snowboardere og skiløbere vælger at købe skitøj i nogenlunde samme farve med henblik på at holde en ensartet stil gennem hele outfittet. Dette trick kan du også overveje, hvis du ikke rigtig ved, hvilken farve skijakke du skal vælge.

Vælg en skijakke med gode lommer

Noget af det som vægtes ekstra højt, når der skal købes skijakke, det er uden tvivl lommerne. For mange skiløbere og snowboardere er det uhyre vigtigt med gode og store lommer, så der er plads til smartphone, kamera, snacks, pung, hue, vanter osv.