cph living sengetøj

CPH Living sengetøj – Sov med dansk kvalitet og smukt design

CPH Living sengetøj er noget af det bedste du kan få, hvad angår kvalitet og design. CPH Living er et dansk brand, der er meget anerkendt for deres kvalitet og uovertrufne design. Alt deres sengetøj bliver produceret i Portugal, hvilket garanterer dig en høj kvalitet som lever op til de høje EU-krav.

10 udvalgte modeller fra CPH Living

Hos BedreBoligliv.dk har vi været på jagt efter nogle flotte og kvalitetsfyldte dynebetræk fra CPH Living. Vores jagt udmundede i de dynebetræk du kan se herunder. Sengetøjet er især blevet udvalgt på baggrund af design og kvalitet.

Nedenstående sengetøj forhandles af Bedre Nætter som er en ny aktør på markedet inden for salg af boliginteriør. De sælger hovedsagligt senge og udstyr til soveværelset. Du kan læse mere om forhandleren – herunder fordele ved at handle hos dem fremfor andre sengebutikker – længere nede i artiklen.

Klik på billederne for mere information om sengetøjet.

Østerbro – Ternet grå – 140 x 200 cm

Ternet grå CPH Living sengetøj

Set til 599 kr. hos Bedre Nætter.

Nørrebro – Sand – 140 x 220 cm

CPH Living nørrebro sand

Set til 649 kr. hos Bedre Nætter.

City – Sort – 140 x 200 cm

city-sort

Set til 699 kr. hos Bedre Nætter.

City – Blå – 140 x 220 cm

sengetøj blå

Set til 769 kr. hos Bedre Nætter.

Kgs. Lyngby – Råhvid – 140 x 200 cm

råhvidt sengetøj

Set til 999 kr. hos Bedre Nætter.

Vesterbro – Lyseblå – 140 x 200 cm

cph living sengetøj lyseblå

Set til 999 kr. hos Bedre Nætter.

Nørrebro – Sort – 240 x 220 cm

nørrebro sort dynebetræk

Set til 1.399 kr. hos Bedre Nætter.

Vesterbro – Sand – 200 x 200 cm

vesterbro sand

Set til 1.499 kr. hos Bedre Nætter.

Nørrebro – Grå – 240 x 220 cm 

nørrebro grå sort dyne og pudebetræk

Set til 1.399 kr. hos Bedre Nætter. 

Østerbro – Ternet lilla – 200 x 220 cm

ternet lilla dynebetræk

Set til 1.299 kr. hos Bedre Nætter.

Vil du gerne se mere CPH Living sengetøj?

Hvis ovenstående udvalg ikke var nok til at stille din sult efter nyt dynebetræk, så kan du med fordel springe til Bedre Nætters store udvalg af sengetøj fra CPH Living. Der findes mange flere designs og farver end ovenstående.

Derfor skal du handle sengetøj hos Bedre Nætter

Selvom Bedre Nætter er en forholdsvis ny forhandler på markedet, så betyder det absolut ikke, at det er et dårligt sted at handle sengetøj og andet boliginteriør. Herunder har vi listet nogle af de mange fordele, der er forbundet med at handle hos Bedre Nætter.

Prisgaranti

Hos Bedre Nætter har de prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder et produkt magen til et Bedre Nætter har i deres sortiment til en billigere pris, så kan du få samme billige pris blot ved at oplyse dem om det.

Det er altså en kæmpe fordel, da du så er sikker på ikke at betale for meget for dine produkter. Derudover vidner det også om, at Bedre Nætter gerne vil forkæle sine kunder lidt ekstra – og det er jo kun en god ting.

Kvalitet der lever op til de høje EU-krav

Det sengetøj som forhandles hos Bedre Nætter er alt sammen af meget høj kvalitet. Sengetøjet de forhandler er hovedsagligt fra CPH Living, hvilket er et meget kvalitetsfyldt mærke, der lever op til de høje kvalitetskrav, der bliver stillet af EU. Du kan altså forvente CPH Living sengetøj i meget høj kvalitet, der sikrer dig en stabil og behagelig søvn. 

Fri fragt over 499,-

Hvis du køber for over 499 kr., så er du så heldig at få fri fragt. Da størstedelen af CHP Living sengetøjet koster over 499 kr., så er du automatisk sikret fri fragt, hvilket er en ganske god fordel.

Personlig vejledning sikrer dig det bedste køb

At vælge det rette CPH Living sengetøj er måske ikke så svært. Dog kan det for nogen godt være en smule besværligt, hvis du for eksempel er i tvivl om størrelsen på din seng, holdbarhed, vaskeanvisning eller noget helt fjerde.

Alle disse problemer/spørgsmål kan Bedre Nætter heldigvis hjælpe dig med. Forhandleren har nemlig en smart chat-funktion på hjemmesiden, der gør dem i stand til at kunne chatte med dig direkte på hjemmesiden imens du er klikket ind på produktet. Denne personlige vejledning er uden tvivl værd at gøre brug af, da den sikrer dig det bedste køb på baggrund af en professionel vejledning/rådgivning.

Du kan i øvrigt også blive vejledt via telefonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *