crosstrainer tilbud

Crosstrainer tilbud

Når du skal finde et godt crosstrainer tilbud, er det vigtigt, du ved præcis, hvad du skal kigge efter. I denne guide kan du læse om fordelene ved en crosstrainer, du finder information om 4 udvalgte modeller og slutteligt guider vi dig til at vælge den helt rigtige trainer.

Når du er nået til bunds i guiden, er du helt klar til at finde det bedste crosstrainer tilbud!

Fordele ved en crosstrainer

En crosstrainer rummer mange vigtige fordele for dig som vil i gang med at træne eller allerede er i god fysisk form.

Først og fremmest har en crosstrainer den klare fordel, at den hører under kategorien kredsløbsmaskiner (cardio). Dette betyder ganske enkelt, at der er tale om en all around-træningsmaskine, som lader dig træne alle dele af kroppen på samme tid.

Derudover er en crosstrainer god for dig, som ønsker at forbedre din kondition, gå ned i vægt samt opbygge muskler på én og samme tid.

Crosstrainere er desuden ekstra skånsomme for både dine knæ og ankler. Dette skyldes, at dine fødder aldrig slipper pedalerne, hvormed du slipper for gentagne stød.

Masterfit TP500

masterfit tp500 crosstrainerForhandler: Abilica Online

Normalpris: Set til 5.995 kr.

Vil du i gang med at træne på en crosstrainer i høj kvalitet, men som helst skal ligge i den lavere prisklasse? I så fald vil denne Masterfit TP500 være perfekt til din hjemmetræning.

Maskinen er driftsikker, solid, nem at flytte rundt på, og så er er den udstyret med alle de nødvendige teknologiske fordele, der sikrer dig god træning.

Masterfit TP500 er et godt crosstrainer tilbud til dig, der vil i gang med din træning uden at hive den helt store tegnebog frem.

Computeren på maskinen har 12 forindstillede træningsprogrammer, du kan følge. Du kan også nemt og intuitivt bruge computeren til at lave dit eget personlige program, der passer til dine behov. Er der flere personer i familien, som ønsker at komme i bedre form, så kan computeren tilmed gemme op til 4 personers brugerdata.

Du kan bruge computeren til at holde øje med alt lige fra hastighed, tid og distance til puls, fremskridt siden sidst samt formtests.

Specifikationer:

 • Vægt: 51 kg
 • Længde: 165 cm
 • Bredde: 62 cm
 • Højde: 157 cm
 • Svingmasse: 17 kg
 • Modstandsniveauer: 16 stk.
 • Træningsprogrammer: 12 stk.
 • Skridtlængde: 40 cm
 • Maks personvægt: 135 kg

Læs mere om Masterfit TP500 hos Abilica Online

Sole E35

sole e35 crosstrainer bedst i testForhandler: Abilica Online

Normalpris: Set til 17.900 kr.

I modsætning til lillebroren ovenfor, så er denne Sole E35 i en lidt anden prisklasse. Til gengæld får du et suverænt crosstrainer tilbud, der passer perfekt til dig, som vil have den allerbedste komfort, fleksibilitet og effektivitet, når du træner.

Sole E35 er kåret som det bedste køb af adskillige forbrugermagasiner i USA, og det skyldes den tårnhøje kvalitet af teknik såvel teknologi.

Denne sværvægter af en crosstrainer åbner op for en verden af muligheder: Du kan justere hastighed direkte på håndtagene, du kan justere pedaler og hældning på rampe, du kan tilkoble iPod eller andre MP3-afspillere direkte til de indbyggede højtalere.

Kort sagt – du kan tilpasse din Sole E35, så den matcher din helt unikke stil, ønsker og behov til en vellykket træning. Maskinen er endvidere nærmest lydløs, så du kan træne derudaf uden at genere andre personer i hjemmet.

Når du får crosstraineren hjem, modtager du samtidig en tilhørende LCD-skærm, vifte, pulsbælte samt integreret pulsmåling i håndtagene. Sole E35 er endvidere udviklet i samarbejde med fysioterapeuter for at sikre en professionel udformning af pedalerne. Dette sikrer, at du kan træne løs med absolut minimal belastning på ankler og knæ.

Specifikationer:

 • Vægt: 105 kg
 • Længde: 209 cm
 • Bredde: 55 cm
 • Højde: 171 cm
 • Svinghjulets vægt: 13,4 kg
 • Skridtlængde: 50 cm
 • Træningsprogrammer: 8 stk.
 • Modstandsniveauer: 20 stk.
 • Maks personvægt: 150 kg 

Læs mere om Sole E35 hos Abilica Online

Kettler CTR3

kettler ctr3 crosstrainer på tilbudForhandler: Abilica Online

Normalpris: Set til 9.995 kr.

Som det tredje og sidst udvalgte crosstrainer tilbud har vi valgt denne Kettler CTR3. Denne model ligger sig lunt mellem de to foregående crosstrainere mht. pris – og kvaliteten er fortsat i top.

Maskinen er lavet i et flot mørkt design og skabt med komfort og driftsikkerhed for øje. Kettler CTR3 er lavet i en solid rammekonstruktion, som sikrer stabilitet under din træning.

Maskinen har en skridtlængde på hele 39 cm, og du kan justere pedalerne i 3 forskellige niveauer efter behov. Derudover har du mulighed for at indstille crosstraineren til intet mindre end 76 forskellige modstandsniveauer, så der er noget til enhver kondition og ethvert ambitionsniveau.

Kettler CTR3 er udstyret med en computer, der åbner op for 8 forskellige træningsprogrammer samt et pulsprogram. Maskinen har både håndpulsmåler, og du får tilmed en smart ørepulsmåler med i pakken.

Specifikationer:

 • Vægt: 79 kg
 • Længde: 145 cm
 • Bredde: 53 cm
 • Højde: 152 cm
 • Svingmasse: 22 kg
 • Modstandsniveauer: 76 stk.
 • Træningsprogrammer: 8 stk.
 • Skridtlængde: 39 cm
 • Maks personvægt: 150 kg

Læs mere om Kettler CTR3 hos Abilica Online

Købsguide – Sådan vælger du den rette crosstrainer

Som lovet får du her en række nyttige råd til valg af den helt rigtige og bedste crosstrainer. Det er vigtigt, at du læser nedenstående vejledninger, hvis du ønsker en crosstrainer, der passer perfekt til dig som person og dine personlige behov.

Skridtlængde

Når du skal vælge crosstrainer, skal du tage højde for skridtlængden. Du skal tænke på det på samme måde, som når du går eller løber almindeligt. Jo højere du er som person, desto længere skridt tager du.

Som tommelfingerregel vælger de fleste personer en crosstrainer med en skridtlængde på ca. 40 cm. Du bør dog ikke vælge en skridtlængde, der er for lille, da det vil resultere i en ubehagelig bevægelse og dermed dårligere træning.

Har du råd til det, så vælg en skridtlængde på 50 cm – men minimum 40.

Bliv klogere på crosstrainer testvinderen Sole E35 i nedenstående video:

Svingmasse

Svinghjulets vægt og dermed svingmassen på crosstraineren har indflydelse på, hvor meget modstand du kan indstille maskinen til at yde.

Jo tungere svinghjul, desto flere muligheder for forskellige modstandsniveauer samt højere stabilitet.

OBS: Svinghjulets vægt og maskinens svingmasse er ikke det samme, da de udregnes forskelligt. Svingmassen er altid en anelse lavere end svinghjulets vægt. Ovenstående bemærkning om modstandsniveau gælder dog for begge dele.

Vedligeholdelse

En crosstrainer kræver minimal vedligeholdelse, når du først har fået den installeret i hjemmet.

Du bør altid tørre maskinen af for sved efter brug, og derudover kan du med fordel efterspænde den, når du har brugt den i et par uger efter samlingen.