duo dobbelt rullegardin

Duo / Dobbelt rullegardin – Et smart gardin!

Duo rullegardinet (eller dobbelt rullegardin som det også hedder) er ganske enkelt et smart gardin. Her får du et gardin, der er en blanding mellem rullegardinet og persiennen. Her på siden viser vi dig, hvordan du får den bedste pris på duo / dobbelt rullegardinet – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Se udvalg af duo/dobbelt rullegardiner hos Gardinshoppen.dk

Inden da vil vi godt fortælle dig mere om, hvad et duo rullegardin er? Et duo / dobbelt er som sagt en kombination af rullegardinet og persiennen. Persiennen bidrager med mørklægningseffekt, og rullegardinet bidrager med den smarte funktionalitet. Derudover er det værd at vide, at duo rullegardinet består af to stoflag:

  • Transparent stof med striber
  • Mørklæggende stof

Disse to lag gør det muligt for dig at regulere lysindfaldet ganske effektivt. Så hvis du er på udkig efter gardiner, der kan styre lysindfaldet på en god måde, så er dobbelt rullegardinet lige noget for dig.

Pris på duo / dobbelte rullegardiner

Prisen på duo / dobbelte rullegardiner varierer meget afhængig af, hvor mange gardiner du skal bruge, hvor store de skal vælge, hvilke farver du ønsker osv. Derfor anbefaler vi, at du beregner din pris i en prisberegner, så du får et nøjagtigt svar på, hvad duo rullegardiner koster for dig.

Beregn din duo rullegardin pris på Gardinshoppen.dk

Gardinshoppen.dk kan du hurtigt og nemt beregne din pris på duo / dobbelte rullegardiner. Herunder har vi lavet en udførlig guide til prisberegneren. Brug guiden og beregn den nøjagtige pris på, hvad nye duo rullegardiner vil koste dig.

Budget eller luksus?

Du skal starte med at spørge dig selv: Vil du have budget- eller luksusrullegardiner? Vi anbefaler at vælge luksus, da kvaliteten er højere og dermed holder rullegardinerne i længere tid. Har du omvendt et lavt budget, så er budgetgardinerne et optimalt valg.

I dette tilfælde har vi valgt luksus duo rullegardiner.

Antal, bredde og højde

Nu er det tid til at vælge antal duo rullegardiner, bredde og højde. Inden du kan vælge bredde og højde, skal du have målt op. Er du i tvivl om, hvordan du måler op? Se nedenstående video og få svar.

Vælg farve

Gardinshoppen.dk har flere farver. Se alle farver her!

Næste step er at beslutte dig for, hvilken farve duo rullegardiner du ønsker. Her er der et væld af muligheder. Derfor anbefaler vi, at du tager dig god tid til at finde den helt rigtige farve. Husk at Gardinshoppen.dk tilbyder gratis farveprøver.

Valg af kædetræk og betjeningsside

Nu er det blevet tid til at vælge kædetræk. Her skal du beslutte dig for om, du vil have kædetræk i hvid plast eller i metal.

Når du har gjort dette, skal du vælge betjeningsside. Her har du mulighederne: Højre eller venstre.

Er betjeningssiden valgt? Super! Nu kan du ude i højre side på din skærm se, hvilken pris du skal betale for dine duo rullegardiner.

I tvivl? Derfor er duo rullegardiner et godt valg

Det dobbelte rullegardin er et godt valg, hvis du sætter pris på enkelthed og funktionalitet. Derudover er denne gardintype også kendetegnet ved en høj kvalitet. En kvalitet, der samtidig bidrager til en lang levetid.

Det er meget svært at finde ulemper ved denne gardintype. For nogle vil det være prisen, men du betaler altså for en høj funktionalitet og kvalitet – og det skal du huske. Duo rullegardinet kan noget mere end det almindelige rullegardin.