En dygtig tømrer kan give dig et tæt tag igen

Det danske vejr slider meget på vores tage. Mange dage med regn og sne er hårdt for taget. Det gør, at du hele tiden er nødt til løbende at vedligeholde det. Men i nogle tilfælde vil du ikke kunne klare det hele selv. Der vil det være nødvendigt med et helt nyt tag eller en tagrenovering.

Når du har et hus, bør du hele tiden spare op til de forbedringer, der skal laves på huset. Det burde derfor heller ikke slå et stort hul i dit budget, når du skal have et nyt tag eller have foretaget en tagrenovering.

Bor du i Midtjylland i byer som Herning og Videbæk, kan du for eksempel bruge Søren Søm – læs mere på hjemmesiden. Han har stor erfaring med at lave tagrenoveringer og er en meget dygtig tømrer. Han kan derfor hjælpe dig med at få et tag, der både ser flot ud, og hvor det kan holde til mange flere år med regn, sne og blæst.

Tagrenovering eller nyt tag

Hvis du ikke er ekspert, kan det være svært for dig at vurdere, om du har brug for et nyt tag, eller om en tagrenovering vil være nok til at redde dit tag. I det tilfælde er det derfor vigtigt, at du får en ekspert som Søren Søm ud for at kigge på det. Han kører gladelig til både Kibæk og Vildbjerg for at finde ud af, hvilken stand dit tag er i, og hvad der skal gøres ved det.

I nogle tilfælde vil en tagrenovering være nok. Der bliver skaderne på taget forbedret, så du får et meget stærkere tag. Ved en grundig renovering kan forlænge dit tags levetid med helt op til 20 år. En renovering vil derfor selvfølgelig altid være at foretrække i forhold til et helt nyt tag.

I nogle tilfælde vil du dog være nødt til at få et helt nyt tag på. Der vil dit tag være så slidt og trist, at der ikke er noget at gøre. Når du får Søren Søm til at hjælpe dig med dit nye tag, kan han også hjælpe dig med, hvilke materialer der vil passe godt til dit nye tag. I sidste ende er det selvfølgelig din egen beslutning, men hvis du har brug for noget hjælp og vejledning, står han altid klar i forhold til det.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering og nyt tag

Når du skal hyre en tømrer til at lave en tagrenovering eller lave et helt nyt tag, bør du altid få tilbud fra flere forskellige tømrere. Det er med til at sikre dig, at du får den laveste pris på arbejdet. Selvom du forhåbentlig har sparet op til et nyt tag, er der jo ingen grund til at smide penge ud af vinduet, hvis du kan få tagrenovering eller nyt tag et andet sted.

De fleste tømrere kører hjertens gerne både til Aulum og Lind for at give et tilbud på et tag. Det gælder også Søren Søm. Du bør som udgangspunkt have i hvert fald tre til at give et bud på opgaven. Da det er en stor og dyr opgave, kan der være mange penge at spare på at vælge den billigste.

Med prisen er selvfølgelig ikke alt, når det kommer til et så stort byggeprojekt som et tag. Det er også vigtigt, at du har et godt forhold til den håndværker, der skal lave dit tag. Når du får nogle forskellige håndværkere ud for at kigge på taget, kan du også vurdere, om det er nogle mennesker, som du har lyst til at arbejde sammen med eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *