Elevationsseng med ramme i træ

Der er mange fordele ved at vælge en elevationsseng som din næste soveværelsesmakker. En elevationsseng yder en masse funktionalitet, da du kan indstille din seng til at passe perfekt til din krop og situation.

Ønsker du en smuk sengeramme i træ til at supplere din elevationsseng, så kan dette sagtens lade sig gøre. Du skal blot være opmærksom på, at du typisk køber elevationsseng og træramme adskilt. Det er derfor vigtigt, at du vælger en ramme, som kan holde til en elevationsseng, og som samtidig passer i størrelsen.

Trærammer i massive træmaterialer er meget solide og holder til lidt af hvert – dermed er de oplagte sammen med en elevationsseng. I denne guide kan du læse om 3 udvalgte trærammer fra Danmarks førende forhandler, Bedre Nætter – Se udvalget her.

Pippi Sengeramme i massiv eg

Den første sengeramme på listen er samtidig den mest populære blandt Bedre Nætters udvalg af træsengerammer.

Pippi sengerammen er lavet i massiv eg og har et smukt og let look, der passer perfekt til det lyse soveværelse. Navnet på sengerammen kommer fra den svenske forfatter Astrid Lindgreens historier om Pippi Langstrømpe.

Sengerammen fås i forskellige størrelser, og du kan dermed vælge en model, der passer perfekt til størrelsen på din udsete elevationsseng.

Du kan tilkøbe lameller, madras og sengebordene, så du får et komplet og smukt skandinavisk sæt til dit soveværelse. Pippi sengerammen kan anvendes til forskellige madrastyper, men den er samtidig oplagt i kombination med din elevationsseng.

Tjek prisen her

Karlsson Sengeramme i massiv bøg

Vi bevæger os lidt ned ad prisstigen ved næste sengeramme. Her finder vi den elegante Karlsson sengeramme i massiv bøg, som er udviklet et simpelt men elegant og luksuriøst design.

Karlsson sengerammen er bygget i massivt bøgetræ, som sikrer dig en utrolig solid og meget langtidsholdbar sengeramme, som kommer til at pryde soveværelset flot i mange år fremover.

Sengerammen fås i forskellige størrelser, så det er muligt for dig at vælge en elevationsseng med træsengeramme, som passer perfekt sammen i dimensionerne.

Karlssonmodellen er navngivet efter Astrid Lindgrens eventyr om Karlsson på taget, hvilket også er tænkt ind i det tidløse design.

Tjek prisen her

Messina Sengeramme i massiv kernebøg

Den sidste udvalgte sengeramme på listen er denne smukke Messina sengeramme i massiv kernebøg. Rammen er bygget og bearbejdet i et materiale, som både er smukt at se på, og som samtidig sikrer lang levetid og suveræn kvalitet.

Messinamodellen er udviklet med henblik på både design såvel som funktionalitet. Dette ses bl.a. ved de smarte opbevaringsskuffer, som kan hives ud og skubbes ind under selve sengerammen. Sengerammen er lavet i en størrelse på 160×200 cm, så du skal tage højde for denne bredde, når du vælger elevationsseng.

Materialevalget er kernebøg, hvilket giver det unikke og æstetiske touch til sengen, samtidig med at du får en seng, som holder i rigtig mange år. Messina sengerammen er lavet med en nøje overvejet finish, som sikrer dig en moderne seng, der passer perfekt ind i stilen i ethvert moderne skandinavisk soveværelse.

Tjek prisen her

Sådan vedligeholder du din sengeramme

Det er nemt at vedligeholde din elevationsseng med træramme. Selvom træ er et naturmateriale og dermed kræver mere vedligeholdelse end f.eks. plast, så er det nemt klaret via to enkle trin:

  1. I den daglige rengøring kan du nøjes med at tørre sengerammen af med en tør eller våd klud, som er vredet op i rent vand
  2. Vælger du at tørre rammen over med en våd eller fugtig klud, skal du efterfølgende sørge for at tørre rammen af, så den ikke efterlades våd

Sidstnævnte punkt er vigtigt, da træ er et levende og unikt materiale, og du derfor aldrig må lade rammen stå våd og fugtig i længere tid ad gangen.

Vælger du en lakeret sengeramme til din elevationsseng, kan du med fordel tørre den over med en klud, der er vredet op i sæbevand eller lettere rengøringsmidler. Her gælder det dog også, at du skal tørre godt efter med en tør klud eller lignende.

Guide: Sådan vælger du den bedste elevationsseng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *