ferm living juletræstæpper

Ferm Living juletræstæpper – Se udvalget

Den meget populære julekollektion fra Ferm Living indeholder også juletræstæpper. Her på BedreBoligliv.dk har vi samlet udvalget af Ferm Living Juletræstæpper. Læn dig tilbage i stolen og bliv inspireret af de meget smukke og unikke tæpper til juletræet herunder.

Se de forskellige Ferm Living juletræstæpper

Ferm Living Star – Olive

juletræstæpper ferm living star

Star-modellen var det populæreste tæppe i 2013. Som du kan se bærer juletræstæppet præg af nogle smukke linjer. Tæppet kan bruges med fordel bruges på andre tidspunkter eller steder i din bolig. Det måler 120 cm og er lavet af 100% bomuld.

Set til 299 kr. hos Cahetu.

Ferm Living Octagon – Grå

octagon grå

Ferm Living Octagon er et meget grafisk tæppe, der især ser godt ud sammen med juletræsfoden fra selvsamme mærke. Tæppet måler 120 cm og er lavet af 100% bomuld.

Dette juletræstæppe er set til 299 kr. Cahetu.

Ferm Living Octagon – Sort

octagon sort

Det sorte Octagon fra Ferm Living passer især godt til hjem, der har en meget enkel og klassisk stil. De sorte og hvide farver gør tæppet meget enkelt at se på. Det måler 120 cm og er lavet af 100% bomuld. 

Tæppet er set til 299 kr. hos Cahetu.

Ferm Living Splash – Sort

splash sort

Splash bliver også betegnet som et meget grafisk tæppe. Juletræstæppet kan med fordel også bruges på andre tidspunkter af året. For eksempel under en stol eller lignende. Ligesom de andre tæpper måler dette også 120 cm og er lavet af 100% bomuld.

Splash kan købes hos Cahetu og er set til 299 kr.

Ferm Living Triangle

triangle ferm living juletræstæppe

Triangle var også en af de modeller, der blev solgt rigtig mange af sidste år. Triangle er lavet af 100% bomuld og måler 120 cm. Som du kan se er designet meget yndefuldt, og det kan helt sikkert give dig en ekstra hyggelig jul. 

Triangle er set til 299 kr. hos Cahetu.

Ferm Living Splash – Grå

grå splash

Ferm Living Splash i grå er et meget smukt juletræstæppe, der passer til stort set alle hjem. Tæppet harmonerer især godt med juletræsfoden af samme mærke. Det måler 120 cm og er lavet i 100% bomuld.

Det grå splash-tæppe er set til 299 kr. hos Cahetu.

Ferm Living Star – Rose

rose star

Også Star tæppet oplevede en stor popularitet sidste år. Juletræstæppet kan også snildt bruges til andet end blot som ”juletræstæppe”.

Ferm Living Star er set til kun 299 kr. hos Cahetu.

Det første Ferm Living juletræstæppe blev revet væk

Da Ferm Living i sin tid præsenterede deres første juletræstæppe ved navn Triangle blev det revet væk på ganske kort tid. En stor del af landets forhandlere måtte melde udsolgt efter ganske kort tid, da populariteten var langt højere end forventet.

Dette vidner altså bare om, at Ferm Living har ramt plet, hvad angår lækkert interiør til boligen. Mærket laver nogle helt fantastiske produkter, der uden tvivl vil klæde ethvert hjem.

Udover den meget flotte julekollektion, så laver Ferm Living også nogle ”almindelige” boligting, der ikke har noget med jul at gøre. De laver for eksempel flotte og karismatiske badeforhæng, sjove tapeter og komfortable sengetæpper. Ferm Living er ganske enkelt et mærke, der kan få ethvert kedeligt hus til at blive et smukt og inspirerende hus igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *