100 gaver til ham

Gaver til ham – 100 populære gaveidéer til mænd

De “rigtige” gaver til ham kan til tider være svære at finde. Her hos BedreBoligliv.dk vil vi gerne forsøge at gøre det hele meget nemmere. Derfor har vi samlet 100 populære gaver til ham. Du finder bl.a. gaveideer til fødselsdagsgaver, julegaver og fars dags gaver. Vi har kategoriseret gaveideerne på følgende måde:

  • Oplevelser
  • Fitness og sport
  • Tøj og smykker
  • Personlig pleje
  • Gear og gadgets
  • Interiør
  • Bøger
  • Diverse

Tag et kig herunder  og find den perfekte gave til ham!

Det kan du læse om

Oplevelser

Oplevelsesgaver er nogle af de bedst og mest glædelige gaver til ham, du kan give. Oplevelser er nemlig noget som huskes i mange år frem – hvis ikke for evigt. Herunder har vi fundet nogle af de mest populære oplevelser og oplevelsesgaver.

Prøv KlatringPrøv klatring

Denne gave er som skabt til manden, der elsker at få pulsen op. Her er der mulighed for to personer at prøve kræfter med Nordeuropas største klatrehal i København, hvor en instruktør vil være til rådighed i 2 timer. Tilkøb af ekstra personer er muligt.

350,- / KØB HER

Faldskærmsudspring – Tandem

Oplev verden fra oven med denne gave. Her får modtageren mulighed for at prøve et tandemspring i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Springet tager ca. 7 minutter hvoraf 30-50 sekunder er frit fald med garanti for et stort adrenalinkick. Instruktør og leje af udstyr er inkluderet.

2300,- / KØB HER

Ølsmagning hos BraunsteinØlsmagning hos Braunstein

En ølsmagning på Braunstein Bryghus er den perfekte gave til manden, der elsker god øl. Her er både rundvisning med historiefortælling, ølsmagning af fem valgfrige øl samt mulighed for spisning efterfølgende. En hyggelig oplevelse for to personer.

299,- / KØB HER

FALKONER FOR EN DAGFalkoner for en dag

Kender du en, der er vildt begejstret for rovfugle og særligt den prægtige høg? Med denne gave får modtageren mulighed for at være falkoner for en dag og bære handsken. Oplev høgen på tæt hold i den midtjyske natur og se dens imponerende og stærke jagtinstinkt.

1.250,- / KØB HER

En tur i FÆNGSLETEn tur i fængslet

Har du lyst til at opleve, hvordan et fængsel ser ud indefra? Gaven her giver mulighed for helt op til fem personer at komme ind og besøge det gamle Horsens Statsfængsel – også kendt som Fængselsmuseet i Horsens. Det er et besøg værdigt.

149,- / KØB HER

Ballonflyvning

En ballonflyvning vil være den perfekte oplevelse for alle mænd, og her får du eller modtageren mulighed for at flyve i ballon henover enten Silkeborg og Ry, Fyn eller Sjælland. En smuk og uforglemmelig oplevelse, som kan deles med flere personer.

2.395,- / KØB HER

F16 SimulatorF16 Simulator

Med denne gave kan den store drengedrøm nu opfyldes. Prøv en F16-simulator og mærk suset, når du skyder gennem luften med over lydens hastighed. Simulatoren er en tro kopi, og du vil undervejs blive guidet af en erfaren instruktør. Der er mulighed for at flyve med en ven også.

299,- / KØB HER

Urban High Roping

Gaveboksen giver mulighed for at opleve verdens højeste High Roping bane beliggende 10 minutter fra København centrum. Med fire kæmpe svævebaner og 28 forhindringer i forskellige sværhedsgrader er der garanti for underholdning i 3-4 timer. En oplevelse for vennerne eller hele familien.

395,- / KØB HER

Bridgewalking LillebæltBridgewalking Lillebælt

Har du eller en ven altid drømt om at stå på Lillebælt, når I er kørt på denne? Denne gaveboks giver mulighed for ikke bare at stå på, men også bestige Lillebælt. Med Bridgewalking Lillebælt gaveboksen kommer du op i 60 meters højde og krydser Lillebæltsbroen.

249,- / KØB HER

Whiskysmagning hos BraunsteinWhiskysmagning hos Braunstein

Der er intet så godt som en god årgangswhisky. Derfor inviterer Braunstein Whiskydestilleri en heldig gavemodtager til whiskysmagning, hvor der vil serveres tre forskellige whiskys. Der er mulighed for tilkøb af ledsager, flere whiskyvarianter samt efterfølgende spisning.

299,- / KØB HER

OPLEVELSESGAVEKORTOplevelsesgavekort

Skal du finde en gave til manden, som intet ønsker sig? Dette oplevelsesgavekort kan bruges over hele landet og kan anvendes på mere end 250 forskellige oplevelser, hvor flere personer kan deltage. Her burde det ikke være noget problem for ham at finde mindst én spændende oplevelse.

50,- / KØB HER

Prøv BanecyklingPrøv Banecykling

Der er noget helt unikt over at se en cykelbane indefra. Med Ballerup Superarena inviteres en heldig gavemodtager ind for at prøve kræfter med banecyklingens ædle kunst. Du vil få instruktioner fra det gamle par nr. 7 – Michael Sandstød og Jimmi Madsen, som med garanti kan lære dig nogle små fif omkring banecykling.

749,- / KØB HER

EN GOD BØF FOR 2En god bøf for 2

Inviter din ven, kæreste eller mand med ud til en saftig bøf. Lad gavemodtageren bestemme hvor i landet, I skal ud at spise. Med over 25 forskellige caféer og restauranter rundt om i landet er mulighederne mange. Vi ønsker blot velbekomme.

499,- / KØB HER

Kør Djævleræs

Var du stor fan af ZULU Djævleræs, eller kender du en, som altid har drømt om at prøve at køre Djævleræs? Inviter vedkommende ud på Nisseringen i Næstved og få en oplevelse for livet. Her vil gavemodtager få pulsen op, når der først skal køres 12 vilde omgange på banen.

795,- / KØB HER

BLIV BARBERET MED STILBliv barberet med stil

Giv gavemodtager lov til at blive forkælet med stil gennem en barbering på den helt rigtige måde. Her får modtageren en gammeldags, traditionel barbering med ragekniv og barberkost. Det er tale om ren forkælelse, hvor resultatet er mærkbart bedre end det, en maskine kan gøre

399,- / KØB HER

VinsmagningVinsmagning

Få en fantastisk oplevelse med en vinsmagning. Vælg en gavemodtager og beslut derefter, om det skal være i Aarhus eller København, at oplevelsen skal deles. Der tilbydes to forskellige typer af vinsmagning, og I vælger selv den, som I finder mest attraktiv.

399,- / KØB HER


Fitness og sport

Skal du finde gaver til ham, der godt kan lide at gå i fitness og dyrke sport? Herunder har vi fundet nogle af de mest “hotte” gaver inden for fitness og sport. Gaveideer som især henvender sig til ham, der elsker at være i god form .

Tanita RD901Kropsanalysevægt fra Tanita

Denne kropsvægt fra Tanita er det perfekte redskab, hvis man ønsker at blive klogere på ens krop. Den kan både oplyse om BMI-tal, muskelmasse samt meget andet. Den var samtidig TÆNK testvinder i december 2015, hvorfor den egner sig perfekt som gave.

1.599,- / KØB HER

SALOMON HERRE SPEEDCROSS 3 GORE-TEXSalomon Herre Speedcross 3 Gore-Tex

Det kræver det rette fodtøj, hvis man vil vandre i bjerge og gå i udfordrende terræn. Denne Salomon Herre SpeedCross 3 Gore-Tex sko er perfekt til formålet, fordi den har en vandtæt overdel samt en god støddæmpning. En holdbar sko, som kan klare selv de sværeste landskaber.

829,- / KØB HER

POLAR LOOPPolar Loop

Giv et lækkert pulsur, som kan meget mere end blot at måle ens puls. Polar Loop er nærmest en “aktivitetstracker”, som kan måle dit daglige aktivitetsniveau. En oplagt gave til personen, som elsker at motionere og dyrke sport, og som bliver yderligere motiveret af at se resultatdata.

517,- / KØB HER

SWEET PROTECTION BUSHWHACKER MTB HJELM GLOSS BLACKSweet Protection Bushwhacker MTB Hjelm

Er din kæreste eller mand hoppet med på mountainbiketrenden, hvor udstyret skal være i orden?  Sweet Protection Bushwhacker MTB hjelmen er en alsidig hjelm, som er perfekt til formålet. Uanset om der er tale en en hobby eller en livsstil, så vil denne hjelm være den perfekte gave.

1.399,- / KØB HER

TROY LEE DESIGNS ACE MTB T-SHIRT STARBREAK ARMY GREENTroy Lee Designs Ace MTB T-shirt Starbreak Army Green

Ønsker din kæreste eller mand sig en ny mountainbike t-shirt? Troy Lee er et velkendt mærke inden for mountainbike, og din mand vil føle sig med på moden med denne flotte Army Green t-shirt. Med lommer i ryggen og en svedtransporterende funktion er det en optimal MTB t-shirt.

749,- / KØB HER

Assos cykelshorts BIB T. Campionissimo - med pudeAssos Cykelshorts BIB T. Campionissimo – med pude

Gavemodtageren af disse flotte Assos Bib-cykelshorts med pude vil være super godt kørende på den næste cykeltur. Cykelshortsene har kompressionsegenskaber og en utrolig komfort. Der kan ikke herske nogen tvivl om, at du, som giver af denne gave, vil være meget populær det næste lange stykke tid.

2.199,- / KØB HER

GARMIN EDGE 520Garmin Edge 520

Garmin Edge 520 er en solid cykelcomputer, som kan bruges af såvel motionisten som licensrytteren. Bliv opdateret på hastighed, distance, stigningsprocent, højdeforskel, puls, kadence samt meget mere. Med den indbyggede GPS og navigation kan du komme rundt over hele verden.

1.946,- / KØB HER

Bianchi Sempre Pro 105 11sp 2016Bianchi Sempre Pro 105 11sp 2016

Flot racercykel fra Bianchi. Modellen Sempre Pro 105 er udstyret med kulfiber i både stel og forgaffel. Dernæst har den Shimano 105 11 speed gear, hvilket giver en stor alsidighed, som passer til både flad vej og bjergkørsel. En cykel til den entusiastiske motionist.

19.499,- / KØB HER

OAKLEY CROWBAR GOGGLES JET BLACK : BLACK IRIDIUMOakley Crowbar Goggles Jet Black / Black Iridium

Oakley Crowbar Goggles er en fantastisk skibrille. Med indbygget solskinslinse (spejl), 100 % UV-beskyttelse, en fleksibel O Matter Frame samt F3 Anti-Dug findes der ikke mange briller, som når denne til sokkeholderne. Brillen sikrer komfortabel fit og alsidig performance. Fås til både børn og voksne.

1.399,- / KØB HER

POC CORNEA GOGGLES IODINE GREENPOC Cornea Goggles Iodine Green

Flot skibrille fra POC. Cornea Iodine Green sikrer en optimal komfort samt en fremragende allround linse, der kan anvendes i både solskin og snevejr. Linsen beskytter effektivt dine øjne imod solen, hvor der opnås 100 % UV-beskyttelse også. Frisk Iodene Green farve, som gavemodtager vil elske.

1.449,- / KØB HER

Arbejdsstand Park Tool PCS-10 til hjemmebrugArbejdsstand Park Tool PCS-10 til hjemmebrug

Med denne arbejdsstand bliver cykelreparationer og -rengøringen meget lettere. Der er mulighed for at indstille i arbejdshøjden, og når arbejdet er færdigt, kan den foldes sammen og gemmes af vejen. Egenvægten er på 12,5 kg og kan anvendes på alle cykler op til 45 kg.

1.799,- / KØB HER

Værktøjskasse PRO incl. 22 stk værktøjVærktøjskasse PRO incl. 22 stk. værktøj

Den perfekte gave til handymanden. Værktøjskassen indeholder 22 forskellige stk. værktøj, som kan anvendes ved reparation og vedligeholdelse af cykler. Kassen indeholder både kranknøgle, kabeltang, kædeskiller, pedalnøgle, konusnøgler samt meget andet praktisk værktøj. Kassen er en “hard-case” og kan holde til hverdagsbrug.

1.699,- / KØB HER

Boksesæt - Flexi og SandsækhandskerBoksesæt – Flexi og sandsækhandsker

Et lækkert boksesæt, som kan hænges op i loftet med de medfølgende kæder. Boksesækkens højde er på 100 cm, diameteren 35 cm og egenvægten 22 kg. De medfølgende boksehandsker er af mærket Abilica, som fås i størrelserne Small, Medium, Large og XLarge.

1.195,- / KØB HER

Vortec Magnetic Indoor BikeVortec Magnetic Indoor Bike

Flot vedligeholdelsesfri cykel af højeste kvalitet. Den er særligt velegnet til at få din kondition i top indendøre, så du er klar til en ny sæson eller blot ønsker at komme i god form. Den magnetiske belastning kan justeres efter behov, således cyklen kan anvendes til alle formål.

4.999,- / KØB HER

Jonas' kosttilskudspakke for øget muskelmasseJonas’ kosttilskudspakke for øget muskelmasse

Optimer din træning med denne kosttilskudspakke, som er sammensat af Jonas Hoffmann. Pakken består af Bodylap Whey 100, Bodylab Kreatin pulver, Bodylab Beta Alanine, Bodylab Caffeine og Bodylab Pre Workout, og alle produkter er med til at sikre en forøgelse af din muskelmasse.

599,- / KØB HER


Tøj og smykker

Tøj og smykker har alle dage været to meget populære kategorier i forhold til gaver til drengen og manden. Derfor skal disse kategorier selvfølgelig også fremgå i denne store oversigt med 100 gaver til ham.

Klassisk Pakken (6 stk.)T-shirts – Klassisk Pakken (6 stk.)

Forkæl en person med disse seks lækre t-shirts fra Teeshoppen. Denne klassiske pakke består af seks ensfarvede t-shirts; 2 stk. sorte, 2 stk. hvide og 2 stå grå t-shirts. Alle t-shirts er af god kvalitet og har en suveræn pasform, som holder efter vask også.

349,- / KØB HER

Y-3 Pro Zip Sneakers (Black:white)Y-3 Pro Zip Sneakers (sort)

En flot sneaker til mænd. Skoen har en fantastisk komfort og er perfekt til både hverdagsbrug og til finere arrangementer. Pro Zip fra Y-3 er faktisk et redesign af Adidas Superstar. Her får du en sko med klassiske elementer kombineret med et moderne touch.

2.300,- / KØB HER

Big Face Newfie t-shirtBig Face Newfie t-shirt

En flot t-shirt med et stort motiv af et hundehoved. Kender du en, som er forelsket i hunde, vil personen være den perfekte modtager af denne t-shirt. Hundemotivet er indfarvet i stoffet, og kvaliteten er derfor særdeles god sammenlignet med et almindeligt plastictryk, som man kender fra de fleste t-shirts.

259,- / KØB HER

Black Hawk - Bomber JacketBlack Hawk – Bomber Jacket (sort)

Smart og klassisk Black Hawk bomber jacket i sort. En rigtig flot pilotjakke som fra 1920’erne, der her er moderniseret til en forårs- og sommerjakke. Jakken er meget enkel, hvor der er en fin balance mellem de rene linjer. Jakken får desuden et mere minimalistisk udtryk takket være slim-fit ærmerne.

999,- / KØB HER

COMME des GARÇONS - T164 Play Black:WhiteComme Des Garcons Play langærmet t-shirt – Sort/hvid

Gaven til ham, der mangler en flot langærmet t-shirt. Japanske Comme Des Garcons Play har lavet denne flotte stribede trøje, som består af 100 % bomuld. Trøjen er let og elegant og kan bruges til hverdag. Logoet på brystet er med til at give den langærmede t-shirt ekstra charme.

950,- / KØB HER

ONLY & SONS SORT ONLY CHRIS CAMP BLACK DENIM JAKKEOnly & Sons – Only Chris Camp Black Denim Jakke (sort)

En smart herrejakke med stræk. Only & Sons har fremstillet denne funktionelle jakke med krave, som kan anvendes i overgangssæsonerne. Jakken lukkes med seks flotte knapper og har ligeledes to brystlommer. Kan anvendes til mange forskellige formål og fås fra størrelse Small til XLarge.

299,- / KØB HER

Filling Pieces Low Top (Tone Perforated White)Low Top (Tone Perforated White) sko

Et lækkert hvidt par sneakers fra Filling Pieces. Low Top-modellen er eksklusivt fremstillet i italiensk perforeret læder. Den har en chunky, slidstærk gummisål, som sikrer dig optimal komfort og kan anvendes til hverdag uden at miste sit flotte image. Designet gør, at den kan anvendes som finere sko også.

1.350,- / KØB HER

A Copenhagen SnapbackA Copenhagen Snapback Cap i uld 

En smart “A Copenhagen Snapback” cap fremstillet i slidstærkt uld og akryl. Cap’en er perfekt egnet som gave, hvis du kender en, som ønsker at være med på moden. Den er udstyret med et justerbart seks-panel, således den kan anvendes til både børn og voksne.

299,- / KØB HER

Liam Original Skinny Fit JeansJack & Jones – Liam Original Skinny Fit Jeans (Light Blue)

Et par flotte J&J jeans til drenge og mænd. Pasformen er fantastisk, og designet enkelt og stilfuldt. Denne slim-fit model har en smule stretch, hvorfor den på rekordtid er blevet et kæmpe hit. Den lyseblå farve går aldrig af mode, hvorfor disse jeans er et sandt hit som gave.

599,- / KØB HER

The Last Conspiracy Erik (Black)The Last Conspiracy Erik støvle (sort)

Stilfuld og klassisk støvle fra The Last Conspiracy. Modellen Erik er særdeles populær; fremstillet i grainy læder og med en solid og komfortabel gummisål i sort. Skaftet har indbygget elastisk, og støvlen er derfor nem at træde ned i. Kan anvendes til hverdag samt finere brug.

2.800,- / KØB HER

Lundhags Authentic Pant OatLundhags Authentic Pant Oat/Tea Green

Forkæl din mand med et par flotte arbejdsbukser fra svenske Lundhags. Kvaliteten er helt i top med denne klassiske outdoor-model. Knæene, bag og skridtet har felter med slidstærke paneler, hvorfor komforten er høj. Buksen er fremstillet af bomuld og polyester, hvilket sikrer en lang levetid.

1.599,- / KØB HER

Geoff Anderson Wakasazhi vandtæt jakke GrønGeoff Anderson Wakasazhi vandtæt jakke (Grøn)

Flot Wakasazhi jakke fra Geoff Anderson. Der er her tale om dansk design, og modellen er verdens første økologisk nedbrydelige jakke. Særdeles velegnet til sport og lystfiskere, da jakken er 100 % vind- og vandtæt. Samtidig er den åndbar og allergitestet, hvorfor alle kan benytte jakken.

1.899,- / KØB HER

Maskulin Sølv RingMaskulin sølv ring – Sort sten

Denne maskuline sølv ring egner sig perfekt som gave, hvis modtageren elsker flotte og elegante ringe. Ringen er fremstillet i kirurgisk stål – et lækkert og holdbart materiale. Så snart man står med ringen i hånden, kan man føle den høje kvalitet. Zirkon stenen er prikken over i’et på designet.

129,- / KØB HER

Legends Chelsea Boot BlackLegends Chelsea Boot (sort)

Elegant og stilfuld Chelsea støvle fra Legends. Støvlen udstråler et stilfuldt design, som vil klæde enhver mand. Med indbygget elastik i siderne er den nem at få på, og den ægte læder kombineret med gummisålen giver dig en optimal komfort. Støvlen fås i flere størrelser.

999,- / KØB HER

Le Fix Highneck NavyLe Fix Highneck (navy)

Flot Le Fix Highneck pullover, som kan anvendes til såvel hverdagsbrug som til større arrangementer. Pulloveren er fremstillet af bedste kvalitet og sikrer dig en optimal pasform efter vask også. Brug den sammen med en skjorte eller en polo, og så er du godt kørende.

799,- / KØB HER

WOOD WOOD HARRISON LONGSLEEVEHarrison Longsleeve WOOD WOOD

Elegant og stilfuld t-shirt med lange ærmer fra WOOD WOOD. Designet bestående er tværgående striber pryder trøjen, og du vil med fordel kunne anvende denne sommer og vinter. Den er af bedste kvalitet, og modellen har en unik pasform, hvorfor trøjen vil sidde særdeles godt på dig.

700,- / KØB HER

WOOD WOOD TYRONE LONGSLEEVETyrone Longsleeve WOOD WOOD

WOOD WOOD har fremstillet denne smarte longsleeve i grå. Longsleeve’en er enkel i designet mens kvaliteten er helt i top. Kan med fordeles anvendes til hverdag uden senere at vise tegn på slitage. Modellen har en normal pasform, hvorfor alle kan bære denne.

800,- / KØB HER


Personlig pleje

Til manden, der godt kan lide at dufte godt, have en sund hud og ikke mindst forkæle sig selv, får du her en række spændende gaveideer. Personlig pleje-gaver plejer at være uhyre populære – især til jul, hvor parfume og hudcreme tit og ofte er at finde under juletræet.

Egyptian Magic All-Purpose Hudcreme (118ml)Egyptian Magic All-Purpose Hudcreme (118mL)

En super effektiv og populær hudcreme, som anvendes af modeller over hele verden. Den er med til at holde huden sexet, glat og skinnende. Samtidig kan den også anvendes til andre formål såsom behandling af solbrændt hud, akne, sårede læber, generel tørhed, strækmærker samt meget andet.

299,- / KØB HER

Braun BT5050Braun BT5050 Skægtrimmer

En lille, men yderst effektiv skægtrimmer fra tyske Braun, som giver brugeren et stort udvalg af forskellige indstillinger. Der er derfor rig med mulighed for at trimme et skæg efter eget ønske omkring længden. Ved en fuld opladning kan skægtrimmeren holde strøm i 50 minutter.

649,- / KØB HER

Raunsborg - Nordic Viking Repair & 793 edp ManRaunsborg – Nordic Viking Repair & 793 edp Man (300 mL)

Flot gaveæske med den skønne Raunsborg Nordic Viking Repair creme og Nordic 793 edp parfume. Denne gaveæske hjælper med at få den indre viking frem, og du vil føle dig godt tilpas efter brug af både creme og parfume. Cremen fugter og tilfører huden C-vitaminer, mens parfumen dufter maskulint.

424,- / KØB HER

Escentric Molecules - Molecule 01 (100 ml)Escentric Molecules – Molecule 01 (100 mL)

Lækker og velduftende parfume fra Escentric Molecules. Molecule 01 indeholder blandt andet Iso E Super, hvilket er en mere effektiv form for aroma. Den hjælper med at fremme ens naturlige duft, og derfor kan den anvendes af alle mænd uanset smag. Du vil dufte naturligt godt med denne.

800,- / KØB HER

Jean Paul Gaultier Le Male EDT (75 ml)Jean Paul Gaultier Le Male Edition (75 mL)

Le Male er en skøn parfume fra Jean Paul. Duften består af mint, lavender og bergamot, og den vil klæde enhver mand. Le Male har siden 1995 været en af de bedst sælgende parfumer over hele verden, og vi tager hatten af for Francis Kurkdijan, manden bag denne genialitet.

475,- / KØB HER

Serum8 Dermaroller - Home Kit For FaceSerum8 Dermaroller – Home Kit For Face

Serum8 Dermarolleren leverer en hudpleje af højeste kvalitet. Her er der mulighed for selv at pleje og vedligeholde ens hud professionelt, og inden for ganske kort tid vil man opleve synlige resultater. Enestående hudstimulering og plejende effekt gør, at den er foretrukket af mange.

1.685,- / KØB HER

Philips BT7220:15Philips BT7220/15 Skægtrimmer

Philips BT7220/15 Skægtrimmer er en skøn sag at have, hvor der er mulighed for at få netop det look, du ønsker takket være denne skægtrimmer. De 20 længdeindstillinger gør, at alle og enhver kan anvende denne, hvor der opleves en stabil og jævn trimning.

707,- / KØB HER

ID Voks Bland Selv (6 stk)ID Voks – Bland selv 6 stk.

Gør dig og dit hår klar til festen med en kvalitets hårvoks fra ID Hair. Denne blandingspakke giver dig mulighed for at vælge 6 stk. ID Voks. Vælg imellem ID Hair Hard Gold, ID Hair Extreme Titanium, ID Hair Soft Silver og ID Hair Dusty Bronze.

443,- / KØB HER

http-::www.made4men.dk:media:catalog:product:cache:3:image:350x:2ec1da9f9bacec220f0a9e6be2e8e6de:g:i:giorgio-armani-acqua-di-gio-essenza-40-mlACQUA DI GIO Gaveæske fra Giorgio Armani – Deostick & Shovergel

Flot gaveæske fra eksklusive Giorgio Armani. Gaveæsken indeholder en ACQUA DI GIO deodorant stick og en shovergel. Begge har en naturlig maskulin duft, som vil få brugeren til at dufte fantastisk. Gaveæsken er velegnet som gave til manden, der elsker kvalitet og gode dufte.

KØB HER

Menscience Daily Body Wash (354 ml)Menscience Daily Body Wash (354 mL)

Multifunktionel Menscience Daily Body Wash, som holder ens hud og porer rene. Der er ikke tilsat kemikalier, som kan skade huden, og derfor kan den med fordel anvendes af alle personer. Cremen hjælper med at glatte huden ud og fjerner alle urenheder og rester af olie.

315,- / KØB HER

Wella Professional Contura HS 61 TrimmerWella Professional Contura HS 61 Trimmer

Effektiv trimmer fra Wella Professional Contura. HS 61 trimmeren klipper helt ned til 0,1 mm og kan derfor anvendes til selv de mindste detaljer ved håret og skægget. Fremstillet af rustfri stål og med en vægt på 110 gram er den nem at betjene med kvaliteten helt i top.

1.199,- / KØB HER


Gear og gadgets

Der er ingen tvivl om, at gear og gadgets fylder meget i en mands liv. Derfor har vi fundet en masse forskellige gaveideer, der kan opfyldes hans behov for gear og lir. Du kan bl.a. finde B&O, Sony og andre populære brands, der er oplagte at give som gave til ham.

Skywatch Windoo vindmåler til smartphoneSkywatch Windoo vindmåler til smartphone

En yderst præcis vindmåler fra Windoo, som passer til smartphones med iOS og Android styresystem. Vindmåleren kan oplyse omkring vindhastighed, temperatur, luftfugtighed og barometertryk. Data kan vises som grafer og som historiske målinger. Der er mulighed for selv at vælge mellem de tre versioner, som Skywatch Windoo findes i.

589,- / KØB HER

B&O Play - A2 GreenB&O Play – A2 Green

Play – A2 i grøn er en unik højttaler fra B&O. Beoplay er deres seneste højttalerserie, og med A2-modeller kommer der en unik lydkvalitet, et stilfuldt og funktionelt design. Højttaleren har 24-timers batteritid, og der er mulighed for Bluetooth 4.0 tilslutning samt USB-tilslutning.

2.800,- / KØB HER

Withings The Wireless Blood Pressure MonitorWithings – The Wireless Blood Pressure Monitor

Det er sundt at kende til sin krop, og nu har det aldrig været nemmere at måle ens blodtryk. Denne trådløse blodtryksmåler skal blot spændes fast om ens overarm, og derefter kobler du båndet på din iPhone, iPad eller iPod, hvorefter du kan se dit blodtryk.

999,- / KØB HER

B&O Play - H8 Gray HazelB&O Play – H8 Gray Hazel

Når der ikke skal gås på kompromis med hverken design eller lydkvalitet, så er B&O Play – H8 høretelefonerne et unikt produkt. Her er der kælet for alle detaljer og samtidig fås en sublim lydoplevelse. Høretelefonen, som har indbygget aktiv støjreduktion, kan anvendes både trådløst og med kabel.

3.700,- / KØB HER

Fitbit FLEX - Wireless Activity Tracker (Sort)Fitbit Flex – Wireless Activity Tracker (sort)

En flot og smart aktivitetsmåler, som holder en opdateret hele dagen med antal skridt, distance og antallet af forbrændte kalorier. Fitbit Flex virker også om natten, hvor den analyserer ens søvncyklus og kan fungere som vækkeur om morgenen. Den perfekte gave til den aktive person.

899,- / KØB HER

Bose QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner SortBose QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner (sort)

Gaven til manden, som bare elsker musik, teknik og høj kvalitet. Bose QuietComfort 35 er en af de absolut bedste hovedtelefoner på markedet. Den indbyggede støjreduktion er i verdensklasse, og samtidig giver den volumenoptimerede EQ dig den bedste og mest afbalancerede lyd uanset lydstyrken.

2.499,- / KØB HER

Groove Sound pladespiller - brunGroove Sound pladespiller – brun

Der er noget helt unikt over de gamle pladeafspillere, som CD’er og digital musik ikke kan måle sig med. Groove Sound pladespilleren er en praktisk lille pladespiller, der kan tages med til stranden, til fest eller på ferie. Lydkvaliteten og designet er ikke til at sætte en finger på.

999,- / KØB HER

Sonos PLAY-3 SortSonos PLAY:3 (sort)

Oplev trådløs musik i verdensklasse med Sonos PLAY:3. Denne 3-vejs højttaler har tre specialdesignede højttalerenheder, som er drevet af tre digitale forstærkere. Resultatet af denne kombination er en perfekt lyd af højeste kvalitet, som man aldrig nogensinde kan eller vil blive træt af.

2.485,- / KØB HER

Sony KDL-55W805C LED SMART TVSony KDL-55W805C LED Smart TV

Sony KDL-55W805C Smart TV’et er testvinder i Lyd&Billede fra 2010-2013. TV’et lever op til alle forventninger, hvor design, brugervenlighed og billedkvalitet er af særdeles høj kvalitet. Oplev Full HD billedkvalitet, alle Android apps samt S-Force Front Surround sound. Det perfekte tv, som hele familien kan samles omkring.

5.999,- / KØB HER

Apple iMac 21,5%22 MK142DK:AApple iMac 21,5” MK142DK/A

Den optimale stationære computer til familien eller på kontoret. Oplev Apple’s fantastiske design og brugerflade med denne kraftfulde iMac. Skærmstørrelsen på 21,5” i Full HD vækker alle billeder til live, og samtidig kan du opbevare både film, musik og billedalbum på den store 1000 GB harddisk.

8.299,- / KØB HER

Razer BlackWidow Ultimate 2014 Nordic LayoutRazer BlackWidow Ultimate 2014 Nordic Layout

Et gamertastatur af højeste kvalitet. Tastaturet består af mekaniske taster, alle designet og udviklet af Razor, og du vil opleve en hastighed som aldrig før. Kvaliteten og holdbarheden er ikke til at tage fejl af, da det er fremstillet til at modstå op til 60 millioner anslag.

999,- / KØB HER

Garmin VIRB® XE, WorldwideGarmin VIRB® XE, Worldwide

Der findes mange actionkameraer på markedet, men Garmin VIRB® XE skiller sig ud på mange måder. Det virker både over og under vand helt ned til 50 meters dybde. Oplev derfor dine naturoplevelser i Full-HD med 1080p opløsningen. Kameraet fylder ikke mere end, at du kan have det med i lommen.

2.943,- / KØB HER

Sony PlayStation 4 500 GB konsolSony PlayStation 4 500 GB konsol (sort)

Sonys PlayStation 4 konsol med 500 GB harddisk er en garanti for god underholdning. Hele familien kan samles om denne konsol, som leverer en exceptionel grafik. Der medfølger en trådløs DualShock 4 controller, og ligeledes kan denne konsol anvendes som DVD- og Blu-ray-afspiller.

2.389,- / KØB HER

Garmin Vivofit 3 BlackGarmin Vivofit 3 (sort)

Garmin Vivofit er en veloplagt gave til motionisten, som elsker at holde øje med data og se resultater. Uret viser dig skridt, kalorier, distance og søvncyklus og påminder dig om at holde dig aktiv mindst 30 minutter om dagen. Det er muligt at integrere denne med din smartphone.

770,- / KØB HER

Sony HDR-AS200 actioncam med WiFi & GPSSony HDR-AS200 actioncam med WiFi & GPS

Sony HDR-AS200 er et lille og kompakt actionkamera, som kan optage film i Full-HD kvalitet med 1080p. Designet er fremstillet, således kameraet kan modstå både tåge og støvregn. Det medfølgende kabinet kan derimod klare regn, og giver mulighed for at filme helt ned til fem meters dybde.

2.048,- / KØB HER


Interiør

Flere og flere mænd er begyndt at interessere sig for boligindretning herunder valg af det rette interiør. Derfor har vi valgt at tage denne kategori med. Du kan bl.a. finde en masse møbler, brugskunst, service og meget mere.

Supremax Deluxe Excess LoungerSupremax Deluxe Excess Lounger

Flot grå lounger, der passer perfekt ind i ethvert hjem. Der er tale om en dyb sovesofa, som giver en øget siddekomfort. Loungeren er ligeledes udstyret med Excess Posefjedre, som giver en fantastisk liggekomfort også. Den danske kvalitet kommer smukt til udtryk i designet.

9.725,- / KØB HER

livingshopGavekort til Livingshop webshop

Giv et fint gavekort til Livingshop.dk’s store webshop. Her kan man nemt lade sig inspirere af de mange forskellige produkter, som vil pynte i ethvert hjem. Der er ikke gået på kompromis med kvalitet og design i nogle af produkterne, hvorfor det bør være en formsag at blive inspireret.

KØB HER

Elevationsseng (Multipocket)Multipocket Elevationsseng

Smuk elevationsseng af dansk design. Elevationssengen er udstyret med 500 Multipocket fjedre pr. m2, hvorfor komforten er fantastisk. Elevationssengen kan justeres efter behov, således det er muligt at læse en bog, se fjernsyn eller blot undgå hold i nakken eller smerter i ryggen, når man sover.

6.499,- / KØB HER

Frederik Bagger Crispy Old FashionedFrederik Bagger Crispy Old Fashioned Whisky Karaffel

Whisky skal nydes i de rette omgivelser, og den må også gerne serveres med stil. Frederik Bagger har derfor produceret en unik Crispy Old Fashioned whisky karaffel, hvor der ikke er sparet på detaljerne. Et smukt og elegant udtryk fremstillet i holdbart krystal.

799,- / KØB HER

Design by us SkinnyBitch - Sort læderSort læderstol – Design by Us SkinnyBitch

Let og elegant sort læderstol designet af Us SkinnyBitch. Oplev en fantastisk komfort da både sæde og ryggen er beklædt med en unik pude, som giver den rette komfort. Designet er enkelt, mens pudernes tern fuldender et fantastisk produkt. Armlænene giver dig følelsen af et helstøbt produkt.

14.850,- / KØB HER

Blomus -Vinkaraffel med dekaterBlomus Vinkaraffel med dekater

Server vin stilfuldt med en flot Blomus Vinkaraffel. Den er både elegant og praktisk, da tuden er drypfri, hvorfor der ikke er risiko for vin, der løber ned på gulvtæppet, når der hældes af vinflasken. Den kan med fordel stå fremme med vin i grundet det flotte design.

399,- / KØB HER

Normann Copenhagen Cognac glas (sæt m. 2 glas)Normann Copenhagen Cognac glas (sæt med 2 glas)

Drik cognac med stil. Disse to Normann Copenhagen Cognac glas udstråler stil i sin enkelthed, og designer Rikke Hagen har gjort op med den klassiske konvention om, at glas skal stå op. Tuden i bunden giver glassene en charme, og med en god cognac i indbyder de til nydelse.

299,- / KØB HER

GEJST FLEX RAIL WHITEGejst Flex Rail (hvid)

En let og elegant opbevaringsløsning fra Gejst til køkkenet, kontoret eller entréen. Flex Rail er magnetisk og har et unikt design, som i sin enkelthed kan passe ind i ethvert hjem. Placer kogebøger, krydderurter eller nøgler på den. Flex Rail opbevaringsløsningen vil tilføre rummet endnu mere stil.

595,- / KØB HER

Dutchbone Brok Sofabord - jernDutchbone Brok Sofabord (jern)

Flot og rustikt sofabord fra Dutchbone. Brok modellen er fremstillet af jern og giver et vintagelook. Bordpladen hviler på en foldbar ramme, hvorfor bordet er praktisk af flere årsager. Vil passe ind i ethvert stilfuldt hjem, hvor der kan anbringes blomster, drinks eller magasiner på.

1.649,- / KØB HER

Dutchbone Class SofabordDutchbone Class Sofabord (akacietræ)

Solidt sofabord fra Dutchbone. Modellen Class er udført i akacietræ, og den mørke træsort vil indgå i en smuk harmoni med nærmest alle stilarter. Stellet er fremstillet i flot messingbelagt stål, og den smukke harmoni giver et stilrent udtryk. Vil stå særdeles smukt sammen med et flot gulvtæppe.

3.199,- / KØB HER

Innovation Zeal sovesofa – Mørk gråInnovation Zeal sovesofa (mørk grå)

Flot og inspirerende Zeal sovesofa fra Innovation. Der er leget med designet, hvorfor det har et tidløst design, der ikke går af mode. Dansk design Per Weiss, hvor den kan anvendes af 1 person, når den er foldet ud som seng.

3.699,- / KØB HER

Fold shelfFold Shelf by NUR

Smukt dansk design er, hvad der præger den elegante Fold Shelf hylde. Det minimalistiske udtryk rammer plet, og hylden kan anbringes overalt i et hjem uden at falde ud. Fremstillet i hvidt metal sikrer den en solid holdbarhed og kvalitet, hvor der kan anbringes eksempelvis blomsterkrukker og bøger på.

1.295,- / KØB HER

Blomus - Proptrækker med integreret folieskærerBlomus Proptrækker med integreret folieskærer

Åbn en skøn vin nemt takket være den flotte Blomus Proptrækker. Med sin integrerede folieskærer er det ingen sag at servere en god vin til middagen, hvor det at åbne flasken vil gå hurtigt og smertefrit. Det flotte design udtrykker både kvalitet og stil.

299,- / KØB HER

Applicata Track Coat Rack (smoked oak)

Flot og stilfuld knagerække fremstillet i røget eg. Det mørke, æstetiske og elegante design gør, at den kan placeres i enhver entré nærmest uanset farve, og den vil passe perfekt ind. Der er kælet for alle detaljerne, hvor afstanden mellem hver knag kan justeres efter eget ønske.

699,- / KØB HER


Bøger

Til manden, der elsker at læse, er det oplagt at forære ham en bog. Hvert eneste år bliver der købt bøger som gave til ham. Derfor er det også noget du med fordel kan overveje. Herunder har vi fundet nogle af de mest populære bøger lige nu.

Harry Potter og det forbandede barn (Indbundet)Harry Potter og det forbandede barn (Indbundet)

Harry Potter og det forbandede barn – del et & to er den seneste historie i Harry Potter universet. Forfatteren J. K. Rowlings 8. bog fortsætter 19 år efter, at Harry besejrede Voldemort og gik ud af Hogwarts. Bogen er et manuskript til skuespillet, som kører i London i 2016.

249,- / KØB HER

Stå fast (Hæftet)Stå fast (Hæftet)

Svend Brinkmanns har lavet en 7-trinsguide til, hvordan man håndterer vores nuværende kultur, som i dag har meget fokus på evigt og altid at være omstillingsparat og klar til forandringer. Hans svar hjælper dig med at fokusere på de væsentlige ting i livet så som pligtfølelse, værdighed og sindsro.

139,- / KØB HER

Sort kaffe & hvide sokker (Indbundet)Sort kaffe & hvide sokker (Indbundet)

Læn dig godt tilbage i stolen og få anekdoter og røverhistorier fra nogle af Danmarks største cykelryttere gennem tiden. Bjarne Riis, Brian Holm, Rolf Sørensen m.fl. giver en fantastisk fortælling omkring cykelsportens rødder og vejledning til, hvad der er hot og not i branchen.

299,- / KØB HER


Diverse

Til alle de gaver til ham som vi ikke har kunne kategorisere har vi lavet en “diverse”-kategori. Derfor skal du i dette afsnit forvente at finde “lidt af det hele”. 

Paul SNR GreyHan Kjøbenhavn – Paul SNR Grey solbrille

Giv en gavemodtager disse flotte Paul SNR Grey solbriller fra Han Kjøbenhavn. Solbrillen er håndlavet og med fuld UV-beskyttelse. De er unikke, transparente og fås i flere forskellige farver og mønstre. Komforten er god, og stilen er meget moderne. Der medfølger et flot solbrilleetui til solbrillerne.

1.000,- / KØB HER

Brun Daniel Wellington St Mawes Rose MenDaniel Wellington St. Mawes Rose Men ur – Brun

Daniel Wellington er en populær urproducent, som laver unikke ure af højeste kvalitet. Denne St. Mawes Rose model er ingen undtagelse. En smuk urkasse i guld, som er meget enkel, klassisk og stilfuld. Urremmen er af brun læder og kan justeres i mange forskellige størrelser.

1.495,- / KØB HER

MenRock The Straight Razor Starter SetMenRock The Straight Razor Starter Set

Den rigtige barbering skal foregå med ragekniv og barberkost. Dette sæt fra MenRock har alle de nødvendige redskaber, så du eller gavemodtager er sikret en fantastisk glat barbering. Sættet består af en ragekniv, barberkost, læderstrop og en barbercreme. Et optimalt startsæt til den uerfarne.

499,- / KØB HER

Ølsmagning hos BraunsteinØlsmagning til ham der har alt

Er øl mere end blot en drik for dig, og er du interesseret i at få gang i alle smagsløgene? Så prøv denne gaveboks, der indeholder en ølsmagning hos Braunstein Bryghus. Bliv klogere på historien bag bryghuset og alle dets mange ølspecialiteter.

299,- / KØB HER

Siemens EQ.7 TE712201RWSiemens EQ.7 Espressomaskine

Siemens EQ.7 er en kvalitets espressomaskine, som kan lave både kaffe og espresso til enhver smag. Uanset om du er til sort kaffe eller den mere mælkeholdige cappuccino, så kan denne maskine klare opgaven for dig. Der er mulighed for at lave personlige indstillinger for op til seks personer.

5.198,- / KØB HER

LW47 · Herreur · Stål med læderremLW47 Herreur – Stål med læderrem

Et flot herreur fra Lars Larsen. Der er tale om dansk design, når det er bedst. Et unikt, klassisk og maskulint design, som aldrig vil gå af mode. Uret er med ridsefrit safir-krystalglas, og styrken overgås kun i sin hårdhed af diamant. Det gør uret ekstremt holdbart.

1.099,- / KØB HER

Philips HR1871:70 TÆNK testvinder 2015Philips HR1871/70 Saftpresser

Få friskpresset juice hver morgen med denne flotte Philips Saftpresser. Eksperimenter med dine egne opskrifter og få lynhurtigt friskpresset juice på ingen tid takket være denne centrifugaljuicer. Saftpresseren har to hastighedsindstillinger, en kraftfuld 1000 W-motor samt en juicekande på hele 1500 mL..

1.179,- / KØB HER

LW34 · Herrreur · Rustfrit stål ChronographLW34 Herreur – Rustfrit stål Chronograph

Flot Sea Navigator ur i rustfrit stål med chronograph. Uret er produceret af danske Lars Larsen Watches, og kvaliteten er høj hele vejen igennem. Uret består af ridsefrit safirglas med flere lag af anti-reflektiv belægning samt en skruebar krone, der gør uret vandtæt.

2.799,- / KØB HER

Titan Xenon 13 Sort KuffertTitan Xenon 13 Kuffert – Sort

Praktisk og elegant sort kuffert fra Titan Xenon, som har vundet flere “bedst i test” priser. Den er fremstillet i 100 % polycarbonat, har indbygget pakkesystem og TSA-lås. Samtidig medfølger der hele 7 års garanti på produktet. De fire hjul gør den ligeledes praktisk at benytte til alle gøremål.

1.499,- / KØB HER


Gaver til ham behøver ikke være svære at finde

Det behøver ikke at være svært at finde den rette gave til ham. Tit og ofte handler det om at finde ud af, hvilken persontype du skal give gave. Er det for eksempel en person, der godt kan lide at lave mad, så er et madkursus eller noget køkkenudstyr helt sikkert en god ide.

Brug vores 100 gaveideer til ham som inspiration

Vi håber, at du kan bruge vores store samling af gaveideer som inspiration. Det har nemlig været meningen fra start at lave en samling gaver til ham som rent faktisk kan bruges af dig som gavegiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *