Gaver til hende – Se 100 gaveidéer som ikke skuffer

Det kan være super svært at finde en god gave til hende. Piger og kvinder er som regel lidt sværere at give gave til sammenlignet med mændene. Derfor kræver det lidt ekstra koncentration og vilje fra dig som gavegiver, når du gerne vil finde en gave til hende som rent faktisk gør et godt indtryk.

En effektiv måde at finde den rigtige gave til hende på, den handler om at få en masse inspiration og se forskellige bud på gaveideer. Dette vil vi gerne hjælpe dig med: Herunder har vi samlet 100 (!!!) gaveideer til hende. Ideer du kan lade dig inspirere af i kampen om at finde den perfekte gave til hende.

Vi har fundet gaveideer fra følgende kategorier:

 • Oplevelser
 • Smykker
 • Ophold og Wellness
 • Personlig pleje
 • Interiør
 • Fitness og sport
 • Make up
 • Tøj og sko
 • Diverse

Læs med herunder og find en eller flere gaver til hende som vil vække begejstring og glæde.

Det kan du læse om

Oplevelser

Til hende der har alt kan det være en glimrende ide at forære hende en oplevelse eller oplevelsesgave. Fordelen ved at give en oplevelse som gave til hende er, at det typisk er noget som huskes i mange år frem. Derudover skiller oplevelser sig ud fra “traditionelle” gaver såsom tøj, smykker, interiør osv. Herunder har vi fundet nogle af de bedste, sjoveste og mest populære oplevelsesgaver til hende. 

ansigtsbehandling-helle-thorup5Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Forkæl din kæreste eller kone med en unik wellnessoplevelse hos Helle Thorup. En ansigtsbehandling er den perfekte forkælelse, hvor ikke blot ansigtet, men hele kroppen vil føle sig afslappet, og virkningen af denne vil kunne mærkes i flere uger efter. Besøg Helle Thorup i Aarhus og prøv det.

795,- / KØB HER

bodyflight-3Bodyflight i Vindtunnel

Få et adrenalinkick gennem denne fantastiske oplevelse, hvor du på egen krop mærker, hvordan det føles at gennemgå et frit fald. Der er dog fuld kontrol over faldet og derfor frihed til at lege og eksperimentere med forskellige akrobatiske bevægelser. Der vil være en professionel instruktør på hele vejen igennem.

445,- / KØB HER

Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken

Få et spændende madkursus hos Timm Vladimir og hans køkken i Valby. Her er der mulighed for at arbejde med forskellige teknikker og materialer inden for molekylær gastronomi. Lav blandt andet snyde-æbleskiver med chiliicoulis eller rogn med panna cotta. Undervejs bliver der serveret husets vine.

1145,- / KØB HER

OPLEVELSESGAVEKORTGavekort til Oplevelsesgaver.dk

Har du svært ved at finde den perfekte gave til kvinden i dit liv? Hvad med et gavekort på et valgfrit beløb til Oplevelsesgaver.dk? Her findes der flere hundrede forskellige oplevelser, hvor der kan vælges imellem wellness og afslapning, madlavning, ophold, sportsaktiviteter samt meget andet.

50,- / KØB HER

spaophold-kellers-park-7Spaophold på Kellers Park

Forkæl din kæreste eller kone med et fantastisk spaophold på Kellers Park i Børkop. Her er deres garanti for afslapning og wellness i særklasse. Beliggenheden tæt ved Vejle Fjord giver samtidig mulighed for at opleve den flotte jyske natur. Vælg mellem et hverdagsophold eller et weekendophold.

1848,- / KØB HER

helikoptertur-rundflyvning-1Prøv en helikopter rundflyvning

Oplev landet og storbyen fra oven i en vaskeægte helikopter. Uanset hvor i landet du bor, kan du få lov til at få en ca. 10 minutter lang tur over din storby og opleve, hvordan den ser ud flere hundrede meter over jorden. En uforglemmelig oplevelse, som varmt kan anbefales.

649,- / KØB HER

ballonflyvning-6Oplev suset fra en ballonflyvning

Mange har prøvet at flyve i et fly eller måske en helikopter. Men det kan slet ikke sammenlignes med denne gaveboks, som giver mulighed for at flyve ballonflyvning. Det er yderst charmerende, og suset kan nærmest ikke beskrives med ord – det er en oplevelse, der skal prøves på egen krop.

2395,- / KØB HER

svaeveflyvning-1Prøv Svæveflyvning

At sidde i et svævefly er noget helt andet end en jumbojet. Svæv lydløst henover det fantastiske landskab og nyd en fantastisk sommerdag fra oven. Pludselig vil man føle sig kæmpestor sammenlignet med resten af verden, når man svæver rundt hundrede meter over vandoverfladen.

295,- /KØB HER

chocolate-183543_640Chokoladekursus

Lær at lave din egen chokolade med dette lækre chokoladekursus. Kurset vækker alle dine søde smagsløg, hvor der er mulighed for både at smage, dufte og lære om chokoladens hemmeligheder og egenskaber. Varigheden er ca. 2-3 timer, hvor du får dine håndlavede chokolader med hjem efterfølgende.

450,- / KØB HER

tempelmassage-nimat-6Tempelmassage – Ni’mat

Prøv det populære tempelmassage hos “Byens bedste wellness (AOK)” i København. Her gives der ikke blot en helt almindelig og traditionel massage, men derimod en fantastisk helhedsoplevelse, hvor du og din krop vil blive behandlet som det dyrebareste tempel.

999,- / KØB HER

bungyjump1Bungyjump i København

Har du prøvet et rigtigt bungyjump før? Hvis ikke er denne gaveboks den perfekte gave, hvor modtageren vil få en oplevelse for livet. Spring ud fra 69 meters højde og lad dig falde ned over København. Der vil være en professionel og erfaren bungyjumper med under hele forløbet.

549,- / KØB HER

luksus-chokoladesmagning-8Luksus chokoladesmagning

Den perfekte gave til personen, som elsker chokolade til den søde tand. Her får modtager mulighed for at smage nogle af de bedste chokolader i Aalborg, og vil samtidig blive meget klogere på chokoladens historie og mange hemmeligheder. Der vil undervejs serveres passende vin til smagningen.

249,- / KØB HER

romantisk-ophold-2Romantisk ophold på godset

Giv et romantisk ophold til kvinden i dit liv på et formidabelt gods. Opholdet giver mulighed for afslapning i et naturskønt område på Langeland og inkluderer en overnatning for 2 personer i et elegant dobbeltværelse samt en indbydende morgenbuffet og dejlig 2-retters middag.

1495,- / KØB HER

oslo-908528_640Minicruise til Oslo

Tag med et flydende hotel til Oslo og oplev byen hen over en weekend. MiniCruiset med DFSD Seaways byder på en flot sejltur med frisk havluft og ren afslapning. Gå i seng i kahytten hjemmefra og stå op til en smuk udsigt ud over Oslo.

995,- / KØB HER


Smykker

Smykker er uden tvivl en af de mest brugte og populære gaveideer, når det kommer til gaver til hende. Smykker er en rigtig “kvindeting” at ønske sig – og det er der bestemt ikke noget i vejen med. Det er bl.a. derfor, at vi har fundet nedenstående gaveideer som du kan lade dig inspirere af, hvis du skal give en pige eller kvinde smykker i gave.

Spinning Ring - Ment To BeSpinning Ring – Ment to Be

Smuk Spinning ring i forgyldt sterling sølv. Ringen hedder Ment to Be, og den er da også noget ganske særligt. De flotte zirkoniasten, som pryder den, vil med garanti falde i din smag. En eksklusiv og iøjnefaldende ring, som vil tiltrække mange misundende blikke.

494,10,- / KØB HER

TOM WOOD CUSHION IRONTom Wood Cushion Iron Tiger – Size 46-56

Flot og elegant Tom Wood Cushion Iron Tiger ring, som er forgyldt i sterling sølv. Toppen prydes af en flot slebet sten, som fuldender det fantastiske design. Ringen kan anvendes til både hverdagsbrug samt til finere arrangementer, hvor den vil gå flot til såvel lyse som mørke kjoler.

2700,- / KØB HER

MARIA BLACK BOYO DIAMOND NECKLACEMaria Black Boyo Diamond Halskæde

Let og elegant halskæde fra Maria Black. Halskæden er fremstillet i sølv, og modellen Boyo Diamond er særdeles populær grundet det enkelte, men yderst sigende udtryk. Vedhænget fanger med det samme ens blik grundet dets enkle, men karakteristiske design. Fås i flere forskellige størrelser.

900,- / KØB HER

LOLA'S LOVE guldLola’s Love Øreringe

Flotte og stilfulde øreringe fra den danske producent Lola’s Love. Dobbelt Hoop Ball øreringene er fremstillet i 925 Sterling Sølv og er guldbelagte med 18 karat guld. Vedhænget består af nogle flotte runde 8 mm. kugler, og øreringene lukket med lås. Et smukt sæt, der kan anvendes til flere lejligheder.

899,- / KØB HER

LOLA'S LOVELola’s Love Armbånd

Særdeles flot og enkelt armbånd fra danske Lola’s Love. Det runde Mantra Dream Believe armbånd er fremstillet i 925 Sterling Sølv og er derefter belagt med 18 karats hvidgulds-rhodinering. Armbåndet består af et smukt vedhæng, hvor teksten “DREAM” og “BELIEVE” er indgraveret.

349,- / KØB HER

JANE KØNIG CHUNKY HOOPSJane Kønig Chunky Hoops

Smukke øreringe fra Jane Kønig. Disse Chunky Hoops øreringe er i forgyldt sølv, og den lettere mørke farve får øreringene til at stå særdeles skarpt. Øreringene spændes fast med lås, og vil klæde både den yngre og ældre generation. De kan med fordel gå til en flot halskæde også.

950,- / KØB HER

maria-black-tusk-necklaceMaria Black Tusk Halskæde

Smuk og let halskæde fra Maria Black. Det enkelte og lette design vil få halskæden til at sidde særdeles flot på enhver fin dame. Vedhænget er en cirkel og er med til at fremme til enkelte med stilfulde design. Bør bæres til lyst tøj, da denne vil stå i en flot kontrast grundet den mørke farve.

800,- / KØB HER


Ophold og wellness

Hvis der er noget som hun altid kan bruge, så er det spaophold og wellness. Der findes ikke noget bedre end at komme lidt væk fra hverdagen og forkæle sig selv med lidt velvære. Derfor er det selvfølgelig også en kategori, der skulle med her på siden. Herunder har vi fundet nogle af de bedste ophold lige nu. Tag et kig og find et ophold, der passer bedst muligt på gavemodtageren.

gourmetophold-paa-bandholm-hotel-6Gourmetophold på Bandholm Hotel

Forkæl kvinden i dit liv med et gourmetophold på Bandhold Hotel. Opholdet byder på en klassisk gourmetmenu med 5-7 serveringer inklusiv tilhørende vinmenu. Oplev et af Danmarks skønneste og mest populære hoteller, hvor de smukke rammer og det venlige personale altid yder en ekstra god service.

1795,- / KØB HER

kokkeskole-i-italien-5Kokkeskole i Italien

Italiensk mad har et positivt omdømme over hele verden, og nu er der mulighed for selv at prøve kræfter med en autentisk, italiensk kokkeskole. Dygtige kokke vil oplære dig i alle de velkendte italienske retter, og hvordan “Mama” altid plejer at lave den italienske pastasauce, tiramisu, bruschetta m.m..

5557,- / KØB HER

white-cliffs-988575_640Solnedgang, stjerner og stearinlys

Oplev den fortryllende natur på Møn, hvor I kan nyde den flotte stjernehimmel og freden. Gaveboksen indeholder et uforglemmeligt romantisk ophold for to, hvor placeringen midt i Møns flotte natur vil falde i god smag. Vælg selv mellem en eller to overnatninger.

1399,- / KØB HER

heart-462873_640Romantiske dage på hotel

Forkæl kvinden i dit liv med et romantisk weekendophold på hotel. Vælg mellem 17 forskellige hoteller i landet og forkæl jer selv med god mad, et romantisk ophold, masser af kærlighed og afslapning. Benyt samtidig muligheden til at opleve en af Danmarks mange spændende byer.

799,- / KØB HER

magisk-slotsophold-i-frankring-8Magisk slotsophold i Nordfrankrig

Tag din kæreste eller kone med på et vidunderligt slotsophold i Nordfrankrig. Vælg mellem et fantastisk og fortryllende tårnværelse eller en vidunderlig slotssuite på det franske slot Hattonchâtel Château, som er opført i gotisk stil. Opholdet inkluderer både gourmetmenu og tilhørende vinsmagning af områdets lokale vine.

1395,- / KØB HER

spaophold-thingggaard-3Spaophold på Hotel Thinggaard

Riv en weekend ud af kalenderen og forkæl din kæreste eller kone med et vidunderligt spaophold på Hotel Thinggaard. Der er dømt hygge og velvære, hvor der kan vælges mellem et stort udvalg af forskellige behandlinger. Riv stikket ud og tag en pause fra en ellers travl hverdag – her er dømt ren afslapning.

1596,- / KØB HER

champagne-1196112_6403-Dags miniferie

Trænger I til en pause fra hverdagens stress og jag? Denne gaveboks giver mulighed for forkælelse af højeste kvalitet. En hyggelig miniferie på tre dage på ét af landets mange Comwells hoteller. Ferien inkluderer tre overnatninger, morgenmad og middagsmad med dertilhørende øl, vin eller vand.

1996,- / KØB HER

gourmetophold-broholm-slot-8Gourmetophold på Broholm Slot

Tag på gourmetophold for to på Broholm Slot i det smukke Sydfyn. Udforsk alle historierne omkring det fascinerende Broholm Slot og benyt en eller flere af de mange forkælelsespakker, hvis I ønsker fuld forplejning under opholdet. Riv et par dage ud og nyd dette ophold med kvinden i dit liv.

1595,- / KØB HER

miniferie-fjallnas-1Vinterophold på Fjällnäs

Oplev Sveriges fortryllende fjelde på flotteste vis. Dette ophold inviterer to personer op på Fjällnäs Est. 1882 – Sveriges ældste bjerghotel. Landskabet er skabt af istidens udvikling for flere tusinde år siden, og I vil uden tvivl blive både fascineret og målløse over landskabet. Et fantastisk ophold på fire nætter.

11399,- / KØB HER

cycling-979583_640Natur, ro og cykelture for to

Tag en pause fra storbyens travlhed og besøg Møn, hvor alt ånder fred og ro. Gaveboksen indeholder en uforglemmelig tur for to, hvor I får mulighed for at opleve Møn og dens skønne natur på cykel. Overnat på et skønt dobbeltværelse eller I jeres egen feriebolig på en smuk slægtsgård.

999,- / KØB HER


Personlig pleje

Gaver inden for kategorien “personlig pleje” er også meget populære. Langt de fleste kvinder kan godt lide at gøre lidt ud af sig selv. Derfor er gaver såsom parfumer, creme, hårmasker, make up og lignende ganske gode at give. Herunder har vi fundet nogle forskellige bud på gaveideer inden for personlig pleje. Tag et nærmere kig og find en god gave til hende, der godt kan lide at gøre noget ud af sig selv. 

Davines NOUNOU Hair MaskDavines NOUNOU Hair Mask 250 mL

Davines NOUNOU Hair Mask er en fantastisk hårkur, som giver ens hår ekstra styrke. Den reparerer tørt og skadet hår og giver det masser af næringsstoffer og antioxidanter. Der er ikke tilsat parabener i den. Lad den sidde i ca. 10-15 minutter og skyl den derefter grundigt ud.

249,- / KØB HER

Beurer FB035Beurer FB035 Fodbad

Forkæl kvinden i dit liv med et skønt fodbad. Denne Beurer FB035 maskine giver både fodbad og fodmassage, og man skal blot læne sig tilbage og nyde det. Der er flere forskellige indbyggede massagefunktioner i den, og du kan selv tilpasse disse efter behov.

725,- / KØB HER

Plankton Enzyme Facecreme 50mlPlankton Enzyme Facecreme – 50 mL

Økologisk ansigtscreme fra Raaw in a Jar. Denne Plankton Enzyme creme tilfører huden et fastere, strammere og yngre udseende ved at booste hudcellerne med metabolisme. Den ekstra tilførte energi gør, at din hud vil føle sig 10 år yngre. Smør lidt på morgen og aften.

680,- / KØB HER

Kérastase Couture Styling BaumeKérastase Couture Styling Baume Double Je – 75 mL

Skøn stylingpaste fra Kérastase Couture Styling. Blandingen mellem en paste og en voks gør, at der er mange muligheder for styling. Konsistensen er nem at arbejde med, og den vil sætte sig skønt i håret. Der er anvendt varmebeskyttende ingredienser ved fremstillingen og er derfor ideel før føntørring.

229,- / KØB HER

BLISS - Buttah-Bling - Body Butter TrioBliss Buttah Bling Body Butter Trio

Denne gaveæske fra Bliss indeholder en trio af testvindende produkter. Alle tre Body Butter-produkter fugter og blødgør ens hud, og inden for en uge vil der kunne ses og mærkes forandringer. Brug dem efter et bad, og de vil i løbet af få minutter have trængt sig ind i huden.

289,50,- / KØB HER

Braun Silk-epil 9-9561Braun Silk-epil 9-9561 Epilator til hårfjerning

Effektiv 3-i-1 epilator fra tyske Braun. Den kan anvendes på hele kroppen, hvor den effektivt og smertefrit fjerner alt hår. Resultatet holder i op til fire uger, hvor man vil opleve en glat og skinnende hud. Maskinen tåler vand, hvorfor den kan anvendes under bruseren også.

919,- / KØB HER

Redken Diamond Oil Shatterproof ShineRedken Diamond Oil Shatterproof Shine – 100 mL

Fantastisk hårolie fra Redken Diamond. Olien hjælper med at genopbygge og styrke ens hårfibre indefra, og det vil efterfølgende være både smukt og glansfuldt. Redken Diamond Oil indeholder 99 % naturlige olier, herunder jojoba, kokos, oliven og solsikkeolie. Resultaterne ses tydeligt inden for få dage.

189,- / KØB HER

Rosehip Facial Oil 60 mlRosehop Facial Oil

Raaw in a Jar står bag denne skønne Rosehop Facial Oil. Den er både et serum og en ansigtsolie/creme, som tilfører ens hud masser af antioxidanter. Olien er rig på A vitaminer og Omega-3. Kan anvendes på tør og aldrende hud og er samtidig yderst effektiv mod eksem og mørke pletter fra solskader.

KØB HER

NASENGOLDNasengold #S – 100 mL Parfume

Fantastisk #S parfume fra Nasengold. Parfumens navn #S står for Sexet, og dertil skal man ligge det i det, at parfumen er både moderne og signalerer sex, femininitet og skønhed. Duften vil få mange flotte mænd til at stoppe op og vende sig rundt en ekstra gang på gaden.

960,- / KØB HER

GHD V Glattejern Gold Classic StylerGHD V Glattejern Gold Classic Styler

Et kvalitetsglattejern fra GHD. GHD V Gold Classic Styler er en ny og forbedret model af IV modellen, hvor den nye nano silver belægning gør, at glattejernet glider endnu nemmere igennem ens hår. Samtidig bliver den mindre varm på den udvendige side.

998,- / KØB HER

GHD Air FøntørreGHD Air Føntørrer

Lækker føntørrer fra GHD. Designet er stilrent, og den er fremstillet i den bedste kvalitet på markedet. Et holdbart produkt, som sikrer dig det perfekte resultat. Motoren på 2100W samt den indbyggede ion-teknologi gør, at risikoen for kruset og statisk hår er mindsket til det minimale.

999,- / KØB HER

UNIQ Skin Roller 540 titanium nåleUNIQ Skin Roller 540 titanium nåle 1,0 mm. til ansigtet

Den nye UNIQ Skin Roller sikrer dig, at du på få minutter kan få stimuleret din hud. Skin Rolleren er opbygget af flere hundrede mikroskopiske nåle af kirurgisk stål, hvilket stimulerer din hud på samme måde, som hvis den gendannede er helt ny. Virker effektivt imod strækmærker, ar og rynker.

299,- / KØB HER

CLEAN - The Ultimate Layering TrioCLEAN – The Ultimate

Fantastisk gaveæske med tre stk. CLEAN parfumer til kvinden i dit liv. CLEAN er fremstillet uden parabener og kunstige farvestoffer. Tanken er her, at naturlige dufte, kun skabt ud fra duften af renhed og sæbe, kan skabe kvalitetsprodukter, og det er denne gaveæske et sandt bevis på.

599,- / KØB HER

LÒreal Serioxyl 2 Fuller Hair Anti-ThinningL’Oréal Serioxyl 2 Fuller Hair Anti-Thinning Programme Colored Hair Set

3-trins system fra L’Oréal, som hjælper med at give ens hår fylde. Håret bliver tykkere at se på takket være de avancerede Glucoboost ingredienser, som øger tætheden. Pakken indeholder en shampoo, en conditioner og en mousse, og kombineret giver de tilsammen det perfekte resultat.

249,- / KØB HER


Interiør

Interiør er en uhyre populær kategori hos de gavegivere, der skal finde gaver til hende som måske lige er flyttet i ny lejlighed eller nyt hus. Mange piger og kvinder elsker brugskunst, møbler og lignende interiør. Interiør er med til at gøre gavemodtagerens hjem mere personligt – og det kan du være med til! Kig nærmere på nedenstående bud og find noget lækkert interiør, der vil falde i hendes smag.

vesterbro-hvidVesterbro Dynebetræk 200×200 (hvid)

Luksus Vesterbro dynebetræk af CPH Living. Dynebetrækket måler 200×200 cm., og lukningen er med lynlås. Dynebetrækket er fremstillet af 100 % bomuld med Jaquard vævning. Der medfølger også et pudebetræk, som måler 60×63 cm.. Betrækkets design er med flotte striber, og kvaliteten er i top.

2000,- / KØB HER

skammel-med-skindSkammel med skind Selfoss (grå)

En flot skammel med Islandsk langhåret økologisk lammeskind. Træbenene er af massiv træ fra FSC-certificerede skove. Det danske håndværk skinner flot igennem skamlen, og stilen gør, at skamlen kan placeres mange forskellige steder i ens hjem; i entréen, stuen eller som kontorstol.

2495,- / KØB HER

AJ Bordlampe SortArne Jacobsen bordlampe (sort)

Arne Jacobsen er en af vores mest anerkendte arkitekter, og tilbage i 1969 tegnede han denne skønne sag. AJ bordlampen er en stilren og luksuriøs lampe, som findes på såvel det danske marked som det internationale. AJ bordlampen er tidløs og giver en belysning i særklasse.

4995,- / KØB HER

Hamptons SengegavlHamptons Sengegavl med knapper

Elegant og stilfuld stor sengegavl fra Hamptons. Sengegavlen er fremstillet i lys linnenflax, og den grålige sandfarve kan kombineres med en almindelig seng, hvor den vil indgå i flot harmoni. Knapperne løfter designet til øverste klasse. Sengegavlen måler 100×182 cm og leveres samlet.

2999,- / KØB HER

Hagedornhagen plakat - Black and WhiteBlack and White (BW1) Plakat fra Hagedornhagen

Kreativ og stilfuld sort-hvid plakat fra Hagedornhagen. Den er en hyldest til fotografiet, hvor kombinationen mellem motivet af en bille og den sort-hvide baggrund skaber en fortryllende og unik stemning. Kan indgå som en del af en større billedsamling på væggen eller hænge for sig selv.

750,- / KØB HER

Marset Follow MeMarset Follow Me (hvid)

En uimodståelig lampe af Inma Bermudez. Denne Marset Follow Me lampe er fremstillet i flot træ, og kan anvendes både indendørs og udendørs. Lampen er transportabel og kan derfor nemt tages med på skovtur. Kan oplades gennem USB-stik og bruger LED 3,2W pærer.

1299,- / KØB HER

Design by Us - EGO SpejlEGO Spejl – Natur af Design by Us

Flot stilfuldt spejl fra Design by Us. Spejlet er asymmetrisk og vil pifte op i enhver bolig uden at være for meget. Lædersnoren, som anvendes til at hænge spejlet op, kan vendes på forskellige måder, hvorfor der findes mange forskellige muligheder at hænge spejlet op på.

2190,- / KØB HER

Argentinsk koskindArgentinsk koskind (sort)

Flot argentinsk koskind i sort farve. Et vaskeægte kvalitets koskind fra Argentina, som her fås til en fortrinlig pris. Skindet kan anvendes på mange måder, hvor det både vil klæde en flot stol eller kan ligge på gulvet som et gulvtæppe. Skindet måler ca. 2 – 2,5 m2, og det bør derfor ikke være noget problem at finde plads til det.

999,- / KØB HER

Islandsk LammeskindIslandsk Lammeskind – Langhåret og plettet

Et smukt udført islandsk lammeskind med lange hår og pletter. Skindet kan anvendes for sig selv på et gulv, hvor størrelsen på ca. 120-130 x 60 cm. er stor nok til, at man kan sidde og ligge på det. Det kan med fordel også anvendes som pynt i en flot mørk stol, hvor kombinationen og harmonien mellem dem vil være smuk.

1149,- / KØB HER

Hoptimist Smoked oak - Woody BumbleHoptimist Smoked oak – Woody Bumble (large)

Flot Woody Bumble Hoptimist i smoked oak. Hoptimisterne er blevet yderst populære over de senere år, og denne smoked oak er bestemt ingen undtagelse. Den flotte brune egetræsfarve vil pynte på ethvert skrivebord, skænken i stuen eller i vindueskarmen. Den giver anledning til sjov og skæg.

799,- / KØB HER

blown-lampe-traditionBlown lampe af Danske&Tradition

Klassisk og elegant lampe fra Danske&Tradition. Blown lampen er tegnet af Samuel Wilkinson, og den vil pynte flot i ethvert klassisk hjem. Det flotte mundblæste glaspendel har quiltet mønster med inspiration fra et hindbær. Lampen findes i to forskellige udgaver.

2495,- / KØB HER

Eva Solo HankefadEva Solo Hankefad – sort

Flot og elegant Eva Solo Hankefad, som kan anvendes til mange forskellige gøremål. Bag en lasagne, en kage eller lav en gryderet i dette flotte fad. Den flotte hvide farve samt hanken i rustfrit stål udgør tilsammen et fantastisk design, som efterhånden kendetegner alle produkter fra Eva Solo.

599,- / KØB HER

Office RullebordHouse Doctor Office Rullebord (vinrød)

Klassisk og funktionelt Office Rullebord i vinrød. Rullebordet kan anvendes som sofabord i stuen, hvor de to hylder giver masser af opbevaringsplads. Samtidig er bordet nemt at flytte på grundet hjulene i bunden. Lås dem fast, når bordet står korrekt. Den vinrøde farve er yderst charmerende.

1599,- / KØB HER

BOJESEN PLAIDBojesen Plaid (blå)

Den perfekte gave til kvinden i dit liv. Dette flotte Bojesen Plaid i en frisk blå farve kan anvendes som tæppe på sofaen i stuen. Det er fremstillet i 100% lammeuld og er utrolig blødt. Motivet af den elskede og berømte abe er yderst charmerende.

999,- / KØB HER

Eva Solo Bath SæbedispenserEva Solo Bath Sæbedispenser (blank)

Elegant og stilfuld sæbedispenser fra Eva Solo. Sæbedispenseren er flot og kreativt designet, hvor udformningen med den afrundede og smalle top gør den yderst attraktiv og charmerende. Den skridsikre bund gør, at sæbedispenseren ikke skrider ned fra vasken, selvom den måtte være en smule våd.

499,- / KØB HER

Retro VitrineskabRetro Vitrineskab

Smukt og enkelt vitrineskab i hvid med træben i egetræ. Det trendy retro-look gør, at den vil føre den klassiske danske stil med ind i hjemmet. Øverst består skabet af en glassektion, hvor der er glashylder bag lågerne. Den nederst sektion består af en bred skuffe samt to skabslåger.

2549,- / KØB HER

Stelton Classic Arne Jacobsen KaffekandeStelton Classic Arne Jacobsen Kaffekande

Stilfuld kaffekande fra Stelton. Kaffekanden blev i 1967 designet af den verdensberømte Arne Jacobsen, og alle de traditionelle og klassiske træk ved Arne Jacobsens stil kommer til udtryk i designet. Til trods for datidens moderne stil går denne kaffekande aldrig af mode, og i dag findes den i utallige hjem.

1899,- / KØB HER


Fitness og sport

Fitness og træning har aldrig været mere populært end det er lige nu. Derfor skal der naturligvis også være gaveideer til hende, der elsker at træne og leve den sunde livsstil. Her har vi samlet en række gode bud på gaver til hende, der elsker at holde kroppen fit for fight. 

Gazelle ARROYO C7 Dame 2016Gazelle ARROYO C7 Damecykel 2016

Flot damecykel fra Gazelle. Modellen har en rigtig god komfort og kræver minimal vedligeholdelse. Udformningen af stellet sikrer en optimal siddestilling og en let manøvrering. Samtidig er den let at stige af og på. Cyklen har indvendige Shimano Nexus 7 gear samt fodbremse og håndbremse.

5299,- / KØB HER

NIKE DAME FREE 5.0 PRINTNike Dame Free 5.0 Print

Elegant og charmerende Nike Free 5.0 damesko. Den lækre mesh-overdel er blevet endnu lettere og mere ventilerende. Komforten er suveræn, hvor Flywire-teknologien får skoen til at tilpasse sig din fod. Der er ikke anvendt nogle søm i designet, og derfor kan den også anvendes uden strømper.

774,- / KØB HER

PURELIME COMPRESSION BRAPurelime Compression Bra – High Impact

Flot og komfortabel sports-BH fra Purelime. Denne kompressions-BH sikrer optimal støtte omkring barmen, når der dyrkes motion, og det er ikke uden grund, at den har vundet flere “bedst-i-test” priser. Fremstillet i svedtransporterende Cool-Max stof, som sikrer hurtig ventilation af sved og lugt.

324,- / KØB HER

Assos dameshortsAssos T.laalalaiShorts S7 Dameshorts med seler (sort)

Flotte cykelshorts fra Asssos til kvindelige cykelryttere. T.laalalaiShorts S7 er en højteknologisk model, som er designet til de kvindelige former, og selerne vil ikke komme til at genere nogen steder. Shortsene kan anvendes til både race og MTB, og Female-Specifik S7 puden er skabt til de lange ture også.

1449,- / KØB HER

Sort cykelhjelm med lysUrbanWinner Classic Cykelhjelm med lys og magnetlås (sort)

Flot klassisk cykelhjelm i sort. Cykelhjelmen er dansk designet og har en god pasform samt højeste sikkerhed på markedet. En flot mat overflade med indbygget LED-lys i nakkespænden, en klemmefri og sikker magnetlås samt udskiftelige komfortpuder indvendigt i hjelmen. Kan anvendes ved blandt andet løst hår eller hestehale.

599,- / KØB HER

Halv Balance boldHalv Balance Bold (55 cm)

Flot og effektiv træningsbold fra Trendy Meia. Træningsbolden hjælper med både muskeltræning, balancen og koordination på samme tid. Vend den rundt, og den kan anvendes som vippebræt og en minitrampolin også. Bolden er af høj kvalitet og kan klare belastninger på op til 200 kg.

699,- / KØB HER

BERG Talent 300 cm inkl Comfort sikkerhedsnetBerg Talent Trampolin inkl. Comfort sikkerhedsnet (300 cm)

Kvalitetstrampolin fra Berg, som kan stå i alle familiehaver. Trampolinen bør kun anvendes af både børn og unge med en maksbelastning på 70 kg.. Det medfølgende Comfort sikkerhedsnet giver optimal sikkerhed ved brug, mens polstringen i kanten dækker hele rammen og fjedrene.

2199,- / KØB HER

POWERWHEELPowerwheel (mavehjul)

Det effektive Powerwheel mavehjul giver alle forudsætninger for den optimale mavetræning. Hjulet hjælper med at styrke mave, lænd, overkrop, balanceevnen samt koordinationsevnen. Kan anvendes til både hænder og fødder, mens den medfølgende brugsanvisning giver forslag til gode træningsøvelser derhjemme. Hjulet har en diameter på 35 cm. og er af høj kvalitet.

299,- / KØB HER

Anne Louise KnudsenAnne Louise Knudsens kosttilskudspakke

Kosttilskudspakke sammensat af Anne Louise Knudsen. Pakken kan anvendes i forbindelse med alle former for styrketræning, og sikrer flotte resultater. Pakken indeholder Bodylab Vitamin D, Bodylab BCAA Instant, Bodylab Bodymin, Bodylab Omega 3, Bodylab Whey 100, Bodylab Pre Workout, Bodylab Hydro Tabs og Bodylab Minimum Protein Bar.

899,- / KØB HER

LinusPro HYDRO PROLinusPro Nutrition HYDRO PRO

Kosttilskud fra LinusPro. Denne HYRO PRO pakke sikrer en hurtigere restitution, og allerede ved første anvendelse kan der mærkes en mærkbar forskel. Resultaterne er enestående. HYDRO PRO er danskproduceret og indeholder et højt indhold af BCAA og pre-digested aminosyrer for hurtigere optagelse.

499,- / KØB HER


Make up

Ingen fødselsdag, juleaften eller lignende uden en make up gave. Der findes meget forskelligt make up på markedet. Det gør det ret svært at vælge det rigtige mærke og ikke mindst det korrekte make up. For at gøre det en smule nemmere har vi herunder fundet nogle forskellige bud på make up, der meget vel kan falde i god jord hos gavemodtageren.

Tip: Giv make up som gavemodtageren bruger i forvejen. På den måde er risikoen for, at gaven skal byttes meget mindre.

OH FRESH START EYE CREME 50MLOh Fresh Start Eye Creme af Ole Henriksen – 50 mL

Ole Henriksen står bag denne skønne “Oh Fresh Start Eye” creme, og den udstråler alt det, som Ole Henriksen selv står for: Glæde, varme, luksuriøsitet og skønhed. Cremen hjælper med at minimere linjer og rynker i øjenområdet og giver et glat underlag for øjenmakeup.

389,- / KØB HER

Nutri Active Day Cream - DagcremeOskia Nutri Active Day Creme

En skøn og velduftende dagcreme fra Oskia. Den tilfører ikke kun en længerevarende fugt og giver huden essentielle næringsstoffer – den er også skabt til at forbedre cellernes sundhed ved at glatte huden ud og forebygge rynker og fine linjer. Af gode grunde har cremen vundet flere priser.

545,- / KØB HER

OLE HENRIKSEN INVIGORATING NIGHT GEL 50MLInvigorating Night Gel af Ole Henriksen – 50 mL

Invigorating Night Gel er lavet af Ole Henriksen. Den har til formål at arbejde sammen med ens krops naturlige reparationssystem. Den indeholder et AHA-koncentrat, hvilket glatter ens hud ud og får den til at fremstå mere jævn og klar. Et unikt og sundt produkt.

429,- / KØB HER

LUNAR DUST - SUNSETLunar Dust – Sunset

Lunar Dust Sunset er en skøn solskinspudder, der indeholder lysreflekterende mineraler i pulverform. Kan anvendes på ansigt, skuldre, decolleté og ben. Solskinspudderen giver huden en sund, naturlig og solgylden glød, som får ens krop til at få en flot, naturlig farve.

320,- / KØB HER

Get Up & Glow - SerumOskia Get Up & Glow Serum

Oskia Get Up & Glow Serum er et prisvindende produkt, som indeholder masser af anti-age næringsstoffer og polypeptider. Serummet er med til at beskytte imod hverdagens miljømæssige-, sæsonbetingede- og livsstilsskader, og samtidig gør den din hud yngre ved at opstramme og udglatte.

650,- / KØB HER

OSKIAOskia Renaissance Mask (Anti Age Maske)

Den awardvindende Oskia Renaissanec Mask er en revolutionerende anti age maske, som effektivt fjerner alle kroppens døde hudceller og den triste overflade. Samtidig reducerer den forekomsten af fine linjer og udjævner og frisker ansigtet op. Anti Age masken fra Oskia har vundet hele syv prestigefyldte beauty-awards.

500,- / KØB HER

REVITALASH - MASCARA RAVENRevitalash Mascara Raven Sort – 7,39 mL

Revitalash Mascara Raven i sort er den optimale mascara til lange øjenvipper. Børsten sørger for at give den nødvendige fylde til vipperne, og de vil fremstå lette og elegante efterfølgende. Mascaraen kan anvendes til alle hudtyper og er velegnet til brug i såvel hverdagen som til finere arrangementer.

229,- / KØB HER


Tøj og sko

Tøjgaver under juletræet er ligeså sikkert som amen i kirken. Tøj og sko er med stor sandsynlighed den mest benyttede kategori, når det gælder gaver – og med god grund. For man kan altid bruge lidt ekstra tøj i skabet eller et par ekstra sneakers på skohylden. Vi har fundet noget af det mest hippe tøj og de fedeste sko lige nu. Se mere herunder!

Acne Studios - Dwyn Husky GreyAcne Studios – Dwyn Husky (grå)

Elegant kvalitetsstrik fra Acne. Denne Dwyn model er fremstillet til overgangssæsonerne, og er et must i de koldere dage. Fremstillet i lækkert og blødt gråmeleret uldmix, og sammen med de lange ærmer og den høje hals sørger den for at holde en varm uanset vind og vejr. Normal i størrelsen.

2000,- / KØB HER

Acne Studios - Skin 5 Used BlackAcne Studios – Skin 5 (used black)

Flotte Skin 5 jeans fra det svenske tøjfirma Acne. Den flotte “used black” farve egner jeansene til både hverdagsbrug og til de fine fester og arrangementer. Skin 5 er fremstillet af bomuld, polyester og elastan, og der er ligeledes masser af stretch, medium waist og cropped leg.

1300,- / KØB HER

Bartlett Georgette Mini KjoleGanni Bartlett Georgette Mini Kjole

Yndig minikjole fra Ganni Bartlette Georgette. En skøn georgette viscose kjole med flæseærmer og rund halsudskæring. Kjolen lukkes med lynlås i nakken og har en flot, elegant løs pasform. Kan anvendes til hverdag sammen med en fin cardigan eller til fest med et par høje stiletter.

899,- / KØB HER

Sort stine goya carla SG1045 ebonySort Stine Goya Carla SG1045 Ebony

Denne flotte Carla Ebony kjole fra Stine Goya kan anvendes til både hverdag samt de mere formelle arrangementer. Et enkelt og flot print som går ned gennem hele kjolen. De lange ærmer samt længden ned til knæene kombineret med den løse pasform gør, at den sagtens kan anvendes med en cardigan.

2400,- / KØB HER

Filling Pieces - Mountain Cut Huar - RoseFilling Pieces – Mountain Cut Huar sko (rose)

Lækker og stilfuld sko fra Filling Pieces. Den rosafarvede sko har en høj gummisål, som sikrer en optimal komfort. Lukningen med snørebånd får skoen til at sidde godt over hele foden, og endeligt er den rosa farve yndig, hvorfor skoen med fordel kan anvendes til den kommende firmafest.

1950,- / KØB HER

Inov-8 Race elite raceshell FZ Women TealINOV-8 Race Elite Raceshell FZ Women Teal

En vandtæt og varm jakke fra INOV-8. Jakken er designet med henblik på komfort og varme på de kolde og våde dage. Derfor strækker jakken sig efter kropsbevægelser takket være de fire-vejs stretch i super microfiber. Der er anvendt 2,5 lags vandtæt stof, hvorfor selv skybrud holdes ude af jakken.

1399,- / KØB HER

Brun Neo Noir Derby Bomber jakkeBrun Neo Noir Derby Bomber jakke

Elegant leopard jakke fra Neo Noir. Jakken har lynlås og en lille v-hals, som gør komforten exceptionel. Ærmerne, kraven og området ved taljen består af elastik med sorte og hvide striber, som giver jakken et særligt unikt look. Kan anvendes i overgangssæsonerne.

499,- / KØB HER

Adidas - Stan Smith - Frozen GreenAdidas Stan Smith (Frozen green)

Flot sneaker fra Adidas. Stan Smith modellen i en flot mintgrøn farve er perfekt egnet som sommersko. Den har et yndefuldt sommerlook, hvor sålen og bagkappen er i en flot hvid nuance. Sålen er af kvalitetsgummi, hvorfor komforten er helt i top.

850,- / KØB HER

Puma - Suede Platform - BlackPuma Suede Platform (sort)

Klassisk Puma sneaker i sort. Modellen giver en ægte Rihanna-vibe, og Platform-modellen er fremstillet med høj kvalitetssål i hvid. Den sorte farve kombineret med en hvid sål gør den yderst elegant at se på, og samtidig er den enkel, hvorfor den kan anvendes til de fine arrangementer også.

800,- / KØB HER

ACLIMA Warmwool Hood Sweater Woman BlåAclima Warmwool Hood Sweater Woman (blå)

En af Aclima’s mest populære og eftertragtede sweaters. Denne Warmwool Hood i blå er fremstillet af Total Easy Care (TEC) behandling merinould, hvorfor den er ekstra blød. Den holder brugeren varm på selv de koldeste vinterdage og indeholder også naturlige bakterier, der nedbryder kropslugt.

619,65,- / KØB HER

gestuz milly kjoleGestuz Milly Kjole (sort)

Smuk og elegant Milly Kjole fra Gestuz. Et enkelt og stilfuldt design, hvor overdelen er i løst fit, mens underdelen er tætsiddende. Pasformen sidder godt på kroppen, og samtidig giver den mere løse overdel mulighed for ventilation, hvorfor den ikke bliver for varm, selvom der er gang i festen.

KØB HER

Luisa Cool Wool BukserFilippa K Luisa Cool Wool Bukser

Enkle og sofistikerede Luisa Cool Wool bukser fra Filippa K. Buksen er fremstillet i kvalitetsuld, som har en lang holdbarhed. Der er fast linning i buksen, lynlås lukning, bæltestropper, to skrålommer og to snydebaglommer. En lavtaljet buks, som kan anvendes til hverdag og fest.

1300,- / KØB HER


Diverse

Alle de gaver til hende som vi ikke har kunne kategorisere, dem har vi samlet i denne kategori “diverse”. Du kan bl.a. finde bøger, espressomaskiner og meget mere. Tag et kig i “rodebutikken” herunder og find en gave, der skaber glæde hos modtageren.

Bedemandens datter (Indbundet)Bedemandens datter (Indbundet)

Den anerkendte forfatter Sara Blædel er påbegyndt en ny serie, denne gang en trilogi hvor Bedemandens Datter er det første bind. Ilka rejser af sted til USA for at rydde op efter sin afdøde far, men opgaven bliver sværere end som så, og Ilka havner i en yderst kompliceret situation.

299,- / KØB HER

Du går ikke alene (Indbundet)Du går ikke alene (Indbundet)

Du går ikke alene er den 11. kriminalroman i serien om Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsson. Endnu engang har Mari Jungstedt formået at levere en unik og gribende bog, som opsluger læseren på ingen tid. Et kapitel vil hurtigt – og ubevidst – føre til det næste.

299,95,- / KØB HER

Alt det lys vi ikke serAlt det lys vi ikke ser

Anthony Doerr har skrevet denne smukke og anmelderroste fortælling om en blind fransk pige og en forældreløs tysk dreng. Bogen tager læser med ind i en fantastisk fortælling om to unge mennesker, som finder et fælles lys i en ellers mørk verden.

158,- / KØB HER

KainKain (hæftet)

Kain er en yderst anmelderrost bog af den portugisiske nobelprismodtager José Saramago. Det er den sidste roman om brodermorderen Kain, og den er både tankevækkende, lærerig og sjov. Er man betaget af de forrige bind i serien, så vil Kain ikke skuffe.

290,12,- / KØB HER

TOM FORD FT0198 01ATom Ford FT0198 01A solbrille

Elegant solbrille fra Tom Ford. Modellen FT0198 01A er fremstillet af acetat, og det sorte stel samt smukke og stilrene design udstråler både kvalitet og god stil. Solbrillen vil kunne anvendes på alle skønne sommerdage, hvor solen måtte stå skarpt. Med brillen på vil du dog stå endnu skarpere.

2087,50,- / KØB HER 

LW44 · Dameur · All black læderremLW44 Dameur – All black læderrem

Smukt og elegant dameur fra Lars Larsen. Det danske design kommer til sin ret, hvor harmonien mellem den sorte læderrem, den sorte urskive og de guldbelagte visere står skarpt. Uret udstråler stil og er strømlinet hele vejen igennem. Glasset er produceret af ridsefrit safir-krystal og har en høj styrke.

1349,- / KØB HER

LW27 · Dameur · Rosa guld urLW27 Dameur – Rosa guld ur

Stilfuldt og smukt dameur fra danske Lars Larsen. Uret er som skabt til de personer, der sætter pris på høj kvalitet, flot og unikt design, som samtidig har et fint feministisk udtryk. Uret er af rosa guld, og holdbarheden høj grundet det ridsefrie safir-krystalglas, der sikrer uret imod ridser og skrammer.

1799,- / KØB HER

CHRISTIAN DIOR DIOR SO REAL B0YMDChristian Dior – DIOR SOREAL B0YMD solbrille

Klassisk og stilfuld solbrille fra Christian Dior. Modellen DIOR SOREAL B0YMD er fremstillet af acetat og metal, og den runde form har en fantastisk pasform. Solbrillen vil sidde godt på hovedet, mens designet udstråler en flot feministisk stil. En smuk brille, som kan bæres af alle.

2811,25,- / KØB HER

Nespresso Maestria BlackNespresso Maestria Black Kapsel-kaffemaskine

George Clooney har måske inspireret dig en smule, men det er med god grund. Denne Nespresso Maestria Black Kapsel-kaffemaskine er fantastisk til sit job. Indsæt din kapsel, og med ét klik har du en lækker og velsmagende kop kaffe. Kapaciteten lyder på hele 1,4 L – nok til mange kopper kaffe.

2599,- / KØB HER

Find også julegaver til hende du holder af

Ovenstående 100 gaveideer er ikke forbeholdt fødselsdage, studenterfester, svendegilder osv. Ideerne kan med fordel også bruges til julegaver til hende. Julegaver kan til tider godt være sværere at finde end fødselsdagsgaver. Det skyldes bl.a., at du lader dig stresse lidt af, at du også skal finde gaver til andre.

Sådan finder du den perfekte (jule)gave til hende

Her på siden anbefaler vi, at du tænker på gavemodtagerens personlighed, når du skal finde gaver.

 • Hvordan er hun?
 • Hvilke interesser har hun?
 • Har hun nogle favorit brands?
 • Hvad mangler hun?
 • Elsker hun oplevelser?

Sådanne spørgsmål er gode at besvare, inden du vælger gave. Svarene vil med garanti kunne hjælpe dig med at spore dig ind på en super spændende gave, der vil vække stor begejstring og glæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *