helena tekande georg jensen

Georg Jensen Bernadotte termokande og Helena tekande

Hvis du gerne vil servere kaffe og te med stil, der er ingen tvivl om, at du bør kigge nærmere på Georg Jensen Bernadotte termokanden og ikke mindst Helena tekanden.

Disse to kander er meget stilfulde og er lavet i meget luksuriøse materialer. Derudover bærer de præg af Georg Jensens velkendte og eksklusive stil, der uden tvivl vil klæde ethvert kaffe- og tebord.

Mange Georg Jensen produkter på tilbud hos Trendtorvet.dk


Hos Trendtorvet.dk er der god mulighed for at gøre et ekstra godt køb. De har nemlig tit og ofte tilbud på deres Georg Jensen produkter – også Bernadotte termokanden og Helena tekanden. Trendtorvet.dk er en danske forhandler af boliginteriør og har bl.a. et stort udvalg af Georg Jensen samt en række andre designermærker.


Bernadotte termokande fra Georg Jensen

bernadotte termokande georg jensen

Bernadotte termomanden fra Georg Jensen er faktisk lavet på et design, der stammer helt tilbage fra 1938. Alligevel betegnes termokanden som en stilfuld og moderne kande, der især henvender sig til dig, der går op i god stil og høj kvalitet.

Som du kan se er designet meget unikt og smukt at se på. Designet stammer fra den svenske Prins Sigvard Bernadotte (søn af kong Gustav VI). Prinsen havde et stort fokus på funktionalitet, der så indbydende ud, når han designede. Og det er også det denne termokande bærer præg af.

Bernadotte termokanden fås i to varianter: En på 1 liter og en på 0,8 liter. Fælles for dem begge er, at de kan holde kaffen varm i seks timer.

Helena tekande med bakke

helena tekande georg jensen

Helena tekanden med bakke er uden tvivl en af de smukkeste tekander på markedet. Den er lavet i poleret og rustfrit stål og bærer præg af et meget æstetisk design. Derudover bidrager designet også til, at den rent funktionsmæssigt fungerer upåklageligt. Låget er udsmykket med porcelæn, hvilket skaber en ganske fin og flot kontrast til det resterende design.

Helena tekanden fra Georg Jensen er designet af en Spaniens mest kendte og populære smykkedesigner –nemlig Helena Rohmer. Du får altså en tekande, der er designet af en spansk designer, der går meget op i den moderne funktionalitet. Og eftersigende har Helena Rohmer sammenlignet tekandens design med en dampfærge.

Materialer: Rustfrit stål og Hvidt porcelæn

  • Georg Jensen Helena tekanden er set til 1.199 kr. hos Trendtorvet.dk – Gå til forhandler