mercurial vapor superfly

Guide til køb af fodboldstøvler

Køb af fodboldstøvler kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Især hvis du ikke har så meget erfaring med at købe nye støvler til den kommende sæson. Derfor har du god grund til at læse denne artikel, hvor du kan bruge guiden til at finde de helt rigtige fodboldstøvler.

Hvilket materiale skal du vælge?

pleje af fodboldstøvler

Valg af materiale er vigtigt!

Materialevalg afhænger af en række forskellige faktorer. Der er for eksempel kun nogen der vil spille i læderstøvler og andre der kun vil spille i microfiber, fordi det er let at vedligeholde. Om du skal vælge det ene eller det andet er faktisk op til dig selv. Herunder kan du læse mere om de forskellige materialer.

Læder og skind

Hvis du er på jagt efter en god pasform og en støvle, der tilpasser sig din fod, så er det skind eller læder du bør vælge. Derudover har din fod også rigtig gode muligheder for at ånde gennem en læderstøvle.

Den lille ulempe ved læder- og skindfodboldstøvler er, at de kræver løbende pleje og vedligehold for at bibeholde den høje kvalitet.

Microfiber

Hvis du gerne vil have et par fodboldstøvler, der nærmest ikke vejer noget og samtidig er meget lette at gøre rene, så skal du vælge et par fodboldstøvler i microfiber.

Dette materiale er på det seneste blevet meget populært blandt fodboldelskere. Og skyldes især den lave vægt og den gode pasform.

Syntetisk læder

Hvis du er på jagt efter et par meget slidstærke fodboldstøvler, så skal du vælge nogle i syntetisk læder. Denne type er svær at slide ned, men komforten er ikke helt så god som ved ”rigtige” læderstøvler.

Hvad angår vedligehold, så er de meget lette at gøre rene. Der skal typisk bare en fugtig klud til at tørre det værste snavs af.

fodboldstøvler hos unisport

Unisport er en meget populær forhandler af fodboldstøvler

Hvad med størrelsen?

Når du skal vælge fodboldstøvler, så skal du selvfølgelig også vælge en støvle, der passer på din fod. Derfor bør du bruge lidt tid på at prøve lidt forskellige størrelser, så du er helt sikker på at finde en fodboldstøvle, der passer på din fod.

Størrelsen kan variere fra mærke til mærke. Derfor anbefales det altid at prøve støvlen inden du køber den. Det kunne jo være, at størrelsen var henholdsvis mindre eller større end du regnede med.

Hvor skal du købe din fodboldstøvler henne?

Hvis du skal gøre brug af et smart lille tip til køb af fodboldstøvler, så skal du gå ind i butikken og se deres udvalg. Derefter prøver du den støvle du gerne vil have og noterer størrelsen ned.

Du går nu hjem og tænder for computeren og finder en online forhandler af fodboldstøvler og bestiller dem på nettet. Det er nemlig typisk billigere at købe fodboldstøvler over nettet end i butikkerne.

Se stort udvalg af fodboldstøvler hos Unisport.dk

EKSTRA: FODBOLDSTØVLE TIL SMAL FOD

Hvis du er på udkig efter en fodboldstøvle til en smal fod, så behøver du ikke at frygte for et lille udvalg. Langt de fleste fodboldstøvler, der bliver lavet i dag, passer til smalle fødder. Det er straks værre, hvis du skal finde en støvle til en bredere fod.

I denne artikel kan du læse lidt om, hvordan du finder den bedste fodboldstøvle til din smalle fod.

De nye Nike Magista Obra er perfekte til smalle fødder

Hvis du er på jagt efter en super let fodboldstøvle til smalle fødder, så er Nike Magista Obra et oplagt valg. Som du nok allerede ved, så er denne støvle lavet som en form for strømpe. Og det gør den især fordelagtig at bruge for dig med smalle fødder. 

Se Magista-kollektionen hos Unisport.dk

Eksperter og anmeldere siger, at støvlen føles som en strømpe på foden. Og det kommer jo især dig til gode med en smal fod, da støvlen vil omslutte sig meget tæt om dine fødder.

Magista fodboldstøvlen er pr. skrivende stund endnu ikke kommet på markedet endnu, men den forventes at kunne købes i butikkerne fra starten af april. Så skynd dig at prøv støvlen i butikken og find ud af om den ikke passer til en smal fod som din.

Alternativ: Overvej en Adizero fra Adidas

Hvis du ikke er så meget til fodboldstøvler fra Nike, så bør du tage et nærmere kig på Adizero fra Adidas. Denne støvle henvender sig især også til dig med lidt smalle fødder.

Denne fodboldstøvle er ideel at bruge, hvis du spiller angriber eller kant og derfor har brug for nogle hurtige fødder. Hvis ikke Magista støvlen passer på din fod, så bør du prøve denne model.

Puma er god til en bred fod

Hvis du har en meget bred fod og derfor har svært ved at finde fodboldstøvler, så går du aldrig helt galt i byen ved at vælge et par gode gamle Puma King. Denne støvle er lavet specielt til personer med brede fødder. Selvom fodboldstøvlen kan synes en smule tung, så er den uhyre god at spille i. Især hvis du har behov for et par solide støvler, der kan tåle et par tacklinger og nogle hårde skud træning efter træning.

Find dine favorit fodboldstøvler hos Unisport.dk