hay mags sofa chaiselong

HAY Mags sofa med dobbelt chaiselong

Er du på jagt efter en ny luksuriøs sofa til stuen eller hyggeværelset? Skal det være ekstra lækkert, ekstra blødt og ekstra komfortabelt? I så fald anbefaler vi denne Mags sofa fra HAY Studio, som er udført i et utroligt smukt og stilrent design med god sidde- og liggekomfort.

Se pris på HAY Mags sofaen hos Livingshop.dk

HAY Mags sofaen er skabt med henblik på hyggelige stunder i hjemmet – alene eller sammen med familien. Muligheden for dobbelt chaiselong gør det tilmed muligt at få endnu mere plads i sofaen.

Plads til hygge med hele familien

HAY MAGS SOFA CHAISELONGSofaen giver dig som sagt mulighed for at anvende 2 chaiselonger. Dette gør det muligt for hele familien at sidde eller ligge i sofaen på samme tid, når der skal hygges med film eller serier hjemme i stuen.

Du kan tilmed vælge mellem hele 7 forskellige stofpolstringer til din HAY Mags sofa. Dette åbner op for uendelige stilmæssige muligheder, og du kan vælge en stofpolstring og -farve, som passer helt perfekt til din unikke smag og drømmeindretning.

Kreative muligheder med sofamoduler

HAY Mags sofaen er designet og udarbejdet som flere forskellige moduler. Dette betyder, at du frit kan sammensætte din sofa, som det passer dig. Du kan således vælge at bruge kun den ene eller begge chaiselonger, bytte om på chaiselongernes retning og meget andet.

Inde på Livingshops egen hjemmeside kan du se billeder af de forskellige muligheder for sammensætning af moduler – det er også dér, du finder eksempler på de 7 forskellige stofpolstringer.

Læs mere om den populære sofa hos Livingshop.dk

Hvem står bag den eksklusive sofa?

HAY Studio er et dansk design- og møbelfirma, som har eksisteret siden 2002. HAY slog for alvor igennem med sin overraskende og imponerende deltagelse i den internationale møbelmesse IMM i Cologne.

Herefter gik det stærkt, og HAY gik fra at være et mindre dansk firma til at blive et internationalt kendt og ikke mindst anerkendt møbelfirma. De fokuserer stadig den dag i dag på et helt unikke og luksuriøse design, som formår at kombinere materialer i utrolig høj kvalitet med tidsløse, stilrene og moderne udtryk. Samtidig går HAY Studio efter at skabe luksusmøbler i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

I dag har HAY Studio aktiviteter i hele verden, og de har hundredvis af ansatte overalt på jorden, hvilket de sætter en stor ære i at have udrettet.

Når du vælger HAY Studio som producenten og designeren bag din næste sofa, er du garanteret en tårnhøj kvalitet og komfort til en skarp pris.