boligindretning

Her kan du finde ideer til boligindretning

Vores hjem afspejler vores personlighed og livsstil, og derfor betyder boligindretningen meget. Måske endda mere, end vi lige går rundt og tror eller vil indrømme. Nogle foretrækker en minimalistisk indretningsstil, der primært består af hvide overflader og møbler i lys eg, mens andre gerne vil bringe mere personlighed ind i indretningen via genbrugsfund og souvenirs. Uanset, hvilken gruppe du hører til, kan du her få lidt ideer, du kan bruge i din søgen.

Blogs om boligindretning

Der findes et hav af blogs derude, der handler helt delvist om boligindretning. Det kan være blogs af professionelle eller blot private, der har en passion for at indrette. Fordelen ved blogindlæg er, at der typisk er opgivet, hvor du kan købe de forskellige ting henne, og hvad de koster. Og der er oftest interiør og møbler fra forskellige steder. Det fungerer lidt som et gratis boligmagasin.

Instagram

Den sociale platform instagram er det mest brugte sted, når det kommer til at vise boligen og hverdagen frem. Instagram bruges meget i Danmark, men andre lande har taget appen endnu mere til sig, hvilket betyder, at hvis du kan leve med at læse lidt tekst på engelsk, er der endnu mere inspiration at hente.

Du kan bruge instagram til at indhente den overordnede inspiration. Her opgives det typisk ikke, hvor tingene er købt, og du skal også være opmærksom på, at mange redigerer billederne med filtre, så farverne kan eksempelvis snyde lidt. Da det er en social platform, kan du dog altid skrive og spørge, om vedkommende vil fortælle, hvor den pæne lampe eller det rustikke spisebord er købt henne. Der foregår også rigtig meget køb og salg via instagram, hvis du er til genbrug.

Boligudstillinger

Mange større møbelforretninger opdaterer jævnligt deres udstillinger til inspiration. Især IKEA bør her nævnes, da der i deres varehuse altid er indrettet hele lejligheder. Ulempen er, at der kun er indrettet med varer fra IKEA, men det kan dog udmærket bruges til inspiration.

Møbelmesser

Med jævne mellemrum finder du messer rundt omkring i Danmark, hvor forhandlere stiller op med en stand, der består af inspiration til indretningen og gode tilbud. På disse messer er der rigtig meget inspiration at hente.

Genbrugsguld

Er du mere til genbrug, kan du besøge de lidt mere luksuriøse genbrugsbutikker, der især findes i storbyerne. Her vil der typisk være udstillinger med de møbler og nips, der i øjeblikket er til salg. Mange vælger også at fremvise udstillingerne på de sociale medier, f.eks. på instagram.

Få mere inspiration til boligen på hjemmesiden ting til hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *