hoftebeskytter ski snowboard og godkendt til motorcykel

Hoftebeskytter til ski og snowboard fra POC

Står du på snowboard eller kan du godt lide freeride og freestyle skiløb? I så fald vil du få stor gavn af en hoftebeskytter til ski og-/eller snowboard. Hoftebeskytteren sørger nemlig for, at dine hofter kan klare eventuelle styrt. Uden hoftebeskyttere vil risikoen for at komme alvorligt til skade være markant højere.

Her på siden ser vi nærmere på en anbefalet hoftebeskytter fra POC. For at være helt præcis hedder modellen POC HIP VPD 2.0 og er altså særligt egnet til snowboard og freeride/freestyle skiløb. Dog er den også godkendt til motorcykel.

POC HIP VPD 2.0 – Hoftebeskytter

hoftebeskytter poc

Hvis du med lys og lygte leder efter en hoftebeskytter, der sidder tæt til kroppen og som samtidig giver dig en stor bevægelighed og er godkendt til motorcyklen, så er der vidst ingen tvivl om, at du skal tage et nøje kig på denne POC HIP VPD 2.0.

Denne hoftebeskytter til ski og snowboard er udstyret med VPD beskyttelse ved hofterne og halebenet. Det vil sige, at den sikrer dig mod eventuelle styrt og slag på en super effektiv måde.

Specs

  • Forbedret stødabsorbering
  • Forbedret penetrationssikkerhed
  • Udstyret med VPD 2.0 teknologi (en af de bedste på markedet)
  • CE 1631-2 godkendt (det vil sige, at den også er godkendt til motorcykel)
  • Halebensbeskytteren kan tages ud efter behov

En af de helt store fordele ved disse shorts fra POC er, at de er kendt for at sidde meget tæt og giver dig en super pasform. Det vil sige, at du har de bedste forudsætninger for at kunne bevæge dig frit og samtidig være beskyttet, når du står på dit snowboard eller dine ski.

Pris og tilgængelighed

Hoftebeskytteren kan bl.a. købes hos Blacksnow.dk – en af Danmarks sejeste forhandlere af skiudstyr. Hos denne forhandler er hoftebeskytterne i skrivende stund set til 949 kr. 

Anmeldelser

anmeldelse af poc hoftebeskytter

Bør du købe disse hoftebeskyttere fra POC? Måske finder du svaret i videoen herunder