Innovation sovesofa moderne design og høj komfort

Innovation sovesofa – Dansk kvalitet og moderne design

Hvis du er på udkig efter komfortable og moderne sovesofaer, så vil vi anbefale dig at tage et nærmere kig på en Innovation sovesofa. Dette mærke er fra Danmark og sikrer dig en tårnhøj kvalitet og et yderst moderne design. Læs mere om mærket og se de flotte, udvalgte sovesofaer herunder.

Vi har valgt nogle af de absolut flotteste sovesofaer fra Innovation Livings sortiment. Se dem herunder!

Gode priser på Innovation Sovesofaer? Tjek NordicDream.dks udvalg HER!

Innovation Upend er moderne og stilren

innovation upend

Hvis du godt kan lide det simple og elegante, så er denne Upend sovesofa fra Innovation et rigtig godt valg. Sovesofaen måler 137 x 190 cm og er udstyret med de meget komfortable posefjedre, hvilket betyder, at du med fordel kan bruge Upend som en regulær seng.

Som du kan se er sovesofaen udstyret med armlæn – disse er fastmonterede. Upend er i øvrigt en meget funktionel model, der er meget nem at håndtere og slå ud som seng og tilbage som sofa igen. På grund af den relativ store bredde kan du med fordel placere to personer på sovesofaen. Der medfølger i øvrigt to store og behagelige rygpuder.

Innovation Clubber med valnøddetræ og råt chrom

innovation clubber

Innovation Clubber er en meget trendy og moderne sovesofa, der er udstyret med et rigtig lækkert betræk. Sovesofaen måler 115 x 210 cm og er udstyret med posefjedre, hvilket sikrer dig en komfortabel nattesøvn.

Clubber er designet af danskeren Per Weiss, og den bliver af mange betegnet som et mesterværk i sig selv. Innovation sovesofaen er udstyret med lækkert valnøddetræ og råt chrom, hvilket giver en meget elegant kontrast. Ligesom Upend er Clubber også en uhyre funktionel model, der er nem at håndtere.

Innovation Fiftynine har funktionaliteten i højsædet

innovation fiftynine

Fiftynine er en meget klassisk Innovation sovesofa. Den bærer præg af et unikt og elegant design og måler 115 x 210 cm. Fiftynine er en meget skandinavisk inspireret sovesofa, hvorfor den passer ekstra godt til vores danske hjem.

Komforten er også helt i top, da den udstyret med de populære posefjedre, der sikrer en behagelig nattesøvn. En af de helt store fordele ved denne sovesofa er, at den er uhyre nem at slå ud som seng og slå tilbage igen som sofa.

Innovation Recast er et stilfuldt og lækkert valg

innovation recast

Innovation Recast er en meget stilfuld sovesofa i lækre farver. Den måler 140 x 200 cm og indeholder de meget komfortable posefjedre, der får dig til at sove som en drøm. På grund af den forholdsvise store størrelse kan du sagtens sove to på madrassen.

Recast er et meget kvalitetsbevidst valg og de lidt mørke farver kombineret med de brune og betagende træben danner en super flot kontrast. Denne sovesofa er et super godt valg til gæsteværelset, stuen, soveværelset eller hvilket som helst andet rum.

Innovation Oldschool skiller sig ud på den fede måde

innovation oldschool

Oldschool sovesofaen er uden tvivl en model, der henvender sig til dig, der godt kan lide det lidt anderledes og gerne vil skille dig ud på den fede måde. Sovesofaen bærer præg af et lækkert læderlook.

Den måler 115 x 210 cm, hvorfor der med fordel kan sove to personer på den. Designet er især inspireret af 50’ernes stil, hvor læderbetræk og træben var et rigtig stort hit. Sovesofaen er i øvrigt udstyret med de komfortable posefjedre, der sikrer dig optimal kropsstøtte.

Innovation Supremax Sleek Excess Lounger er luksuriøs

innovation supremax sleek excess lounger

Hvis du er på jagt efter det absolut bedste du kan få inden for sovesofaer, så er det denne model du bør købe. Denne topmodel fra Innovation er lavet i et meget lækkert og stilrent design. Derudover er den udstyret med ekstra gode posefjedre, der gør din nattesøvn yderst komfortabel.

Benene er fremstillet i chrom, hvilket sikrer dig en lang holdbarhed og en større stabilitet. Supremex Sleek Excess Lounger er i øvrigt meget funktionel og nem at anvende.

Dublexo med unikt splitback-system

Leder du efter en minimalistisk sovesofa, der er udstyret med det smarte splitback-system, så er Dublexo et sikkert valg. Her får du en simpel sovesofa, der især er god at sove på grundet de komfortable pocketfjedre, der støtter kroppen på en fænomenal måde.

Da Innovation sovesofaen fås i et væld af specialstof, så har du rig mulighed for at designe en sovesofa, der passer perfekt til din nuværende indretning. Er du på udkig efter en Innovation sovesofa, der skal bruges meget som seng, så anbefaler vi, at du tilkøber en topmadras. På den måde bliver liggekomforten forbedret markant samtidig med, at du skåner sovesofaens overflade. Faktisk vil en topmadras skåne overfladen så meget, at du kan forvente sovesofaens levetid vil blive forlænget med +fem år. Herunder i videoen kan du få en lidt bedre fornemmelse af, hvordan Dublexo ser ud.  Og du kan i øvrigt også se, hvordan splitback-systemet fungerer.

https://vimeo.com/118589065

Innovation sovesofa Debonair er inspireret af 50’ernes stil

innovation debonair

Hvis du godt kan lide kombinationen af klassiske detaljer og moderne design, så er Debonair fra Innovation en sovesofa lige efter din smag. Denne fantastisk sovesofa er inspireret af 50’ernes stil samtidig med, at den er moderne.

Debonair måler 130 x 200 cm og er udstyret med de meget populære posefjedre, der sikrer dig en stabil og komfortabel søvn. Derudover fås den i mange forskellige farver, så du har mulighed for at finde den helt rette model til dig og dit hjem.

Innovation PYX er enkel og komfortabel

innovation pyx

Hvis du er på jagt efter en Innovation sovesofa, der er nem at slå ud som seng og tilbage igen (og som samtidig ser godt ud), så er denne model ved navn PYX lige noget for dig. Den måler 110×220 cm, hvorfor den egner sig bedst til én person. Det vil sige, at den for eksempel er perfekt at have i gæsteværelset.

PYX er udstyret med noget lækkert og blødt stof, der er yderst behageligt at sove på. Derudover finder du også de komfortable pocket-fjedre i sovesofaen, hvilket sikrer dig en stabil og optimal nattesøvn.

Innovation Puzzle Luxe er moderne i sit look

innovation puzzle luxe

Puzzle Luxe sovesofaen fra Innovation er en meget moderne model, der er udstyret med et meget unikt ryglæn. Som du kan se har ryglænet et hul igennem, hvilket ser utrolig sejt ud. Derudover bidrager det seje ryglæn også til, at den er super nem at slå op og ned som henholdsvis seng og sovesofa.

Puzzle Luxe måler 110 x 200 cm og er selvfølgelig udstyret med de meget komfortable og populære pocket fjedre. Denne model vil passe perfekt til det moderne hjem eller for eksempel gæsteværelset, teenageværelset eller måske stuen?

Innovation Cubed 140 Deluxe

innovation cubed 140 deluxe

Innovation Cubed 140 Deluxe er en kompakt lille sovesofa, der egner sig rigtig godt til rum, hvor pladsen er trang, og du derfor er nødsaget til at udnytte pladsen bedst muligt. Selvom Cubed 140 Deluxe er forholdsvis lille i forhold til andre modeller, så betyder det ikke, at du ikke sover fantastisk i den.

Cubed har selvfølgelig de dejlige posefjedre som liggeunderlag, hvilket giver dig en super god kropsstøtte. Derudover er stoffet også af en meget høj kvalitet. Denne model er perfekt til stuen, soveværelset, gæsteværelset, børneværelset eller noget helt andet.

Innovation Zeal er kompakt og super komfortabel

innovation zeal

Innovation Zeal er en klassisk og enkel sovesofa med moderne detaljer. Den måler kun 70 x 200 cm, hvorfor den egner sig perfekt til de lidt mindre rum, hvor pladsen er trang.

Zeal er ligesom de andre modeller udstyret med posefjedre som sikrer dig en behagelig søvn. Som du kan se er designet meget enkelt og stilrent, hvilket Innovation er meget kendt for. Denne sovesofa er det oplagte valg, hvis du for eksempel mangler en god og ekstra soveplads til gæsteværelset, teenageværelset osv.

https://www.youtube.com/watch?v=enfGT0G_Nr4

Innovation sovesofa Copious er elegant

innovation copious

Hvis du elsker minimalistiske møbler, der samtidig bærer præg af et elegant og simpelt design, så er denne Innovation sovesofa ved navn Copious et sikkert valg. Posefjedre udgør liggeunderlaget, hvilket sikrer dig en høj komfort både når du bruger den som seng og som sofa.

Den måler 137 x 190 cm, hvilket gør den kompakt i størrelsen. Derfor egner den sig især til lidt mindre rum, men det er ikke en nødvendighed. Designet er bl.a. udtænkt af Per Weiss som er designchef hos Innovation.

Hvem er Innovation Living?

Innovation er et mærke, der faktisk har rødder helt tilbage i 1971, hvor manden Flemming Højfeldt tog de første spadestik til det vi i dag kender som Innovation. I løbet af de sidste år har mærket oplevet en stor fremgang, hvilket bl.a. er resulteret i, at det nu findes på både det amerikanske, asiatiske og selvfølgelig det europæiske kontinent. I dag er det Per Weiss som er frontmand for designafdelingen. Det er bl.a. ham, der udtænker de meget nyskabende og flotte designs.

Innovation er især kendt for dets meget moderne design og høje komfort. Mærket har formålet at lave bl.a. sovesofaer, der passer ind i selv de mest moderne hjem, hvilket er en præstation i sig selv. Tag et kig på de mange forskellige modeller herover og find en Innovation sovesofa, der vil harmonere fint med din boligstil og smag.

Se mere på deres hjemmeside!

Innovation sovesofaer kan sagtens bruges i stuen

Nutidens sovesofaer – især modellerne fra INNOVATION – kan med fordel bruges i stuen. De er nemlig designet på en moderne og stilren måde, hvilket gør dem perfekte at bruge i stuen som en regulær sofa. På den måde kan du hurtigt og nemt få to ekstra sovepladser, hvis du for eksempel har overnattende gæster. Derudover er der mange som fejlagtigt tror, at sovesofaer ikke er gode at sidde i, men det er de faktisk!

I dag bliver der nemlig brugt nogle meget kvalitetsfyldte materialer, der gør sovesofaen god at sidde OG sove i. På den måde behøver du slet ikke at frygte for om komforten er høj nok. For det er den. Især hvis du vælger en INNOVATION sovesofa, der er kendt for både et uovertruffen design og en komfort ud over det sædvanlige.