irobot roomba 788

iRobot Roomba 788 (Halo edition)

iRobot Roomba 788 (Halo edition) er en ganske effektiv robotstøvsuger, der betegnes som den absolutte topmodel i 700-serien. Robotstøvsugeren er udstyret med Dirt Detect og en lang række andre smarte funktioner, der gør støvsugningen til en sand leg.

iRobot Roomba 788 har et stort og indbygget touch-display, der gør det ganske nemt for dig at betjene robotten og dens dertilhørende funktioner. På denne side kan du læse meget mere om den populære robotstøvsuger. Det anbefales at læse med her, hvis du overvejer at købe en Roomba inden for nærmeste fremtid.

Hvor kan Roomba 788 købes henne og til hvilken pris?

robotstøvsuger 788

Hvis du gerne vil spare tid og kræfter på støvsugningen, så anbefales det at købe denne Roomba 788. Den kan købes til en ganske god pris hos Roboteksperten, hvor der i øvrigt er gratis fragt. Roboteksperten er Danmarks førende webshop inden for robotstøvsugere-, plæneklippere- og gulvvaskere m.m.

Hvad skal du vide om iRobot Roomba 788?

Herunder kan du få et nærmere indblik i de smarte funktioner som robotstøvsugeren fra Roomba besidder.

Specifikationer

  • Højde: 9,2 cm
  • Vægt: 3,85 kg
  • Diamter: 35 cm
  • Ladetid: 3 timer
  • Arbejdsareal: Op til 100 m2

Hvad betyder Halo edition?

Denne Roomba 778 kommer med en virtuel Halo. Det betyder, at du kan lave et område på 50 cm. i diameter, hvor robotten ikke nærmer sig. Dette er for eksempel uhyre smart, hvis du har en skulptur eller anden meget skrøbelig og dyr genstand stående på gulvet. Funktionen er også god at benytte sig af, hvis du for eksempel gerne vil undgå, at robotstøvsugeren kører ind i hundeskålene med vand og foder.

Støvsensoren sikrer dig et 100% rent gulv

Roomba 788 er udstyret med en meget effektiv støvsensor, der kan fornemme, hvor beskidt der er. Det vil sige, at når den kører over et ekstra beskidt sted, så finder den automatisk ud af, at stedet skal køres over flere gange før det er helt rent.

Et kraftigere sug med 700-serien

Den nye 700-serie er udstyret med en ekstra kraftig AeroVac motor, der sikrer dig et meget kraftfuldt sug, så hår, skidt, sand og andet snavs bliver suget op og direkte ned i støvbeholderen.

Planlæg din støvsugning efter behov med programmeringsfunktionen

iRobot Roomba 788 kan programmeres til at køre på bestemte tidspunkter. Det vil sige, at du for eksempel kan sætte den til at køre hver dag kl. 10.30, så der er helt rent, når du kommer hjem om eftermiddagen.

Fordelen ved, at du kan programmere robotstøvsugeren er, at du for eksempel kan få gjort rent selvom du er væk i en længere periode. Det vil sige, at du altid kan vende hjem til et rent gulv, når du har været på ferie eller lignende.

Automatisk opladning

Robotstøvsugeren fra Roomba vil automatisk lade sig selv op. Når den er færdig med at støvsuge, så vil den helt automatisk køre tilbage til den medfølgende ladestation, hvor den har ”base” indtil næste rengøring. Det betyder, at du overhovedet ikke behøver at tænke på at sætte den til opladning og lignende. Du får med andre ord en 100% automatiseret støvsugning af hjemmet, når først støvsugeren er indstillet. 

Allergivenligt HEPA-filter

iRobot Roomba 788 er yderst venlig over for allergikere, da den er udstyret med et HEPA-filter, der sikrer en opsamling af støvartikler på helt ned til 0,3 mikrometer, hvilket vil sige, at den luft som bliver sendt ud af støvsugeren er meget renere at indånde.

Roomba 788 kan klare alle gulvtyper

Hvad end du har trægulv, tæppegulv, betongulv, klinker eller andet, så kan denne robotstøvsuger klare støvsugningen. Den er nemlig så smart, at den automatisk tilpasser sig det underlag den arbejder på. Det vil sige, at du ikke behøver at indstille noget som helst, når støvsugeren går fra det ene underlag til det andet.

Derfor skal du købe en robotstøvsuger

1. Du sparer en masse tid på rengøringen

Hvis du gerne vil have noget mere fritid, så er det oplagt at anskaffe dig en robotstøvsuger. Du behøver ikke at bruge tid på støvsugningen. Den besparede tid kan du for eksempel bruge på din hobby, fritidsinteresse eller selvfølgelig dine børn.

2. Den har en meget lang levetid

Robotstøvsugerne fra Roomba er kendt for at have en meget lang levetid. Derfor behøver du altså ikke at anskaffe dig en ny i tide og utide.

3. Den er billig i forhold til den nytteværdi du får ud af den

Der er ingen tvivl om, at en robotstøvsuger er billig i forhold til, hvad du får ud af den. Prøv at tænke på, hvor mange timer du sparer på støvsugningen hver eneste måned.