billige gardiner på mål gardinshoppen.dk

Køb billige gardiner hos Gardinshoppen.dk

Hvis du er på jagt efter Danmarks bedste priser på gardiner, så vil vi anbefale dig at se nærmere på gardinbutikken Gardinshoppen.dk. Hos denne forhandler kan du nemlig finde et stort udvalg af billige gardiner på mål – og så er kvaliteten og kundeservicen helt i top.

Gå til Gardinshoppen.dk og se udvalget af billige gardiner med det samme 

I dette indlæg ser vi nærmere på forhandleren Gardinshoppen.dk. Vi vil bl.a. komme med tre fordele ved at handle hos denne forhandler frem for andre. Derudover ser vi nærmere på, hvilken score forhandleren har på Trustpilot og ikke mindst, hvad tidligere kunder siger om den online-baserede gardinbutik.

Derfor skal du købe dine billige gardiner hos Gardinshoppen.dk

Hvordan kan det være, at vi anbefaler Gardinshoppen.dk frem for andre forhandlere? Det er der faktisk nogle ganske gode grunde til. Disse grunde kan du læse mere om herunder.

Prisgaranti

Gardinshoppen har prisgaranti. Det betyder, at du kan forvente at finde Danmarks billigste priser på gardiner hos denne forhandler. Ønsker du at gøre brug af prisgarantien skal følgende være opfyldt:

  • Prisforskellen skal dokumenteres inden for 30 dage efter et køb
  • Dokumentationen skal ske via mail eller alm. post (mail anbefales)
  • Produktet/gardinet du ønsker at sammenligne med, det skal være af en tilsvarende kvalitet 

Målgaranti

Skulle det ske, at du kommer til at måle forkert op til dine nye gardiner på mål, så fortvivl ej. Gardinshoppen betaler de dertilhørende omkostninger, så du kvit og frit kan få den rigtige størrelse gardin hængt op. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være et pristillæg, hvis du har behov for større gardiner, end de første du bestilte.

100% Tilfredshed – eller pengene tilbage!

Er farven forkert? Skal kvaliteten være bedre? Eller har du et andet ”problem”? Hos Gardinshoppen.dk kan du få pengene tilbage, hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb. Det eneste du skal gøre er at kontakte forhandleren inden syv dage efter modtagelsen. 

Gratis farveprøver

Hos Gardinshoppen.dk har du også mulighed for at få gratis farveprøver. Det er noget, vi hos BedreBoligliv.dk, anbefaler dig at gøre. På den måde får du nemlig meget nemmere ved finde frem til de helt bedste gardiner på mål til lige præcis dine behov.

Høj kvalitet på trods af Danmarks billigste priser

Kvaliteten er høj hos Gardinshoppen.dk – og det er på trods af, at du kan finde Danmarks billigste priser på gardiner. Forhandleren gør meget ud af at gennemteste gardinerne, så du som kunde kan være sikker på at få en høj kvalitet, der kan holde i mange år.


Køb Billige gardiner på Mål hos Gardinshoppen.dk

Lyder ovenstående fordele som noget for dig? I så fald anbefaler vi, at du klikker dig ind på Gardinshoppen.dk og tager et nærmere kig på udvalget.

Hvis du har brug for hjælp til valg af gardintype, har spørgsmål eller lignende, så kan du altid benytte dig af Gardinshoppen.dks kundeservice-chat i nederste venstre hjørne eller ringe på 70201084. På den måde kan du hurtig og nemt få hjælp til at vælge de helt rigtige gardiner på mål.

Gå til Gardinshoppen.dk


9,3 på Trustpilot – baseret på 342 anmeldelser

På Trustpilot har Gardinshoppen.dk en score på imponerende 9,3. En score, der uden tvivl vidner om, at denne online gardinbutik kan finde ud af at sælge gardiner på nettet, så deres kunder bliver glade og tilfredse.

70% af ALLE anmeldelser er 5-stjernet, hvilket må siges at være mere end godkendt. Hvis du gerne vil læse, hvad tidligere kunder har at sige om Gardinshoppen, så tjek Trustpilot her. Der er for eksempel en tidligere kunde, der skriver:

”God kvalitet og perfekt kundeservice. Jeg troede ikke det var muligt at få gardiner i sådan en kvalitet til sådan en pris. Men Gardinshoppen har leveret på alle måder”

Opmåling- og monteringsvejledninger fra Gardinshoppen.dk

Gardinshoppen har lavet nogle ganske gode guides til bl.a. opmåling og montering af nye gardiner. På deres hjemmeside kan du for eksempel finde en vejledning i opmåling af gardiner. Vejledningen er god at bruge, hvis du ikke ved, hvordan du bør opmåle, når der skal købes nye gardiner i en online gardinbutik. Du kan også læse vejledningen ved at klikke her.

Gardinshoppen har også deres egen youtubekanal, hvor du kan finde en håndfuld videoguides til for eksempel montering af lamelgardiner osv. Disse videoguides er gode at bruge, når du vil have opsat dine gardiner uden hjælp fra professionelle håndværkere eller lignende. Herunder er der et eksempel på en monteringsvideo: